Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

doxy
Crazy frog,avem vreo 4 ,3 i-am primit de la un prieten din Suedia,iar unu din Germania.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 23+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

O alta chestie pe care am, dat multi bani a fost scaunul de masa, dar tot asa i-a primit Rraes cadou de la cumnat'meu care era in SUA. I-a trimis banuti ca el nu stia ce cadou sa-i ia iar noi tocmai cautam scaun de masa. Dar la asta cred ca am exagerat, de aratat arata super, dar l-a folosit putin si cred ca nu prea ameritat banii.

Asta e scaunul, arata WOW, dar sincer, la ce bun?
http://www.youtube.com/watch?v=3GbV5fJ-FOA

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ma gandeam eu Mony ca nu sunt de prin Romania.
Eu la Craciun l-am cautat pe Wall-e si n-am avut nici o sansa...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Doxy, erau 1400 fara cristale

Super dragut scaunul de masa

17 + "Minunica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am avut ceva de citit ..dar stiu ca nu aveti somn noaptea. Bobitza, Betty de ce nu dormiti doamnelor la 1 noapte? Eu de regula ma duc mai devreme in dormitor si butonez tv-ul pana adorm. Rar ma prinde 1 noaptea.
Astazi am gatit mult: ciorba, salata de vinete, spanac, sarmale.

Diana la 13 am fost la cinema la OZ. In afara faptului ca am stat cam rau in scaun , nu cred ca pe bebe la deranjat in vreun fel.
In ianuarie am mers la Bucuresti la Imax si am vazut Hobbit, 3D. La inceput ma luase cu ameteala+greata si cautam iesirile cu priovirea. in caz de nu rezistam. Noi mergem des, avem iesirile cu Denisa, ca familie.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

hello burtici! va amintiti ca aseara eram stresata ca nu misca bebita? stresul a fost de 100 de ori ma mare dupa ce am avut o repriza de ras urmata de una de tusa graoznica pana m-am scapat pe mine. asta am am patit de fapt, dar aseara faceam ca hertzu' prin casa creazand ca am scapat lichid amniotic. sweety nu mi-a raspuns la PM meu plin de panica, asa ca azi am taiat-o la maternitatea cu camera de garda din oras. mandra relaxata bine merci sub acoperire, cordul in limite normale, ceva miscari dupa ce a ghiontit-o bine doctorita. am cerut la recomandarea ginecolocului meu( care nu era in localitate) sa verifice col, membrane, toate la locul lor si numai eu cu pitici multi la mansarda. dar asa linistita stau acum, desi e a doua zi de cand nu am simtit nici o lovitura de la bebica. noi sa fim sanatoase!
veti mai auzi din astea din partea mea, caci eu sunt mama panicoaselor

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica

Mergi la inceput

la cinema am fost oarecum recent la the hobbit si the cloud atlas. mi-a placut intr-un mare fel, bebe nu a dat semne de incomodare
olimp spor la smotru
oxana rude multe cu dare de mana pe langa voi
asa somn imi este, sper sa pot dormi la noapte.
ama, dana am baut aseara cola sperand ca o voi agita pe cea mica, dar ati uitat sa mentionati sa nu beau tarziu. am numarat oi multe aseara in zadar

22+
minune mica

Mergi la inceput

ma bag la episod nou din gre's anatomy. va pup fara nominalizari!

22+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

OANA, bine ca te-ai linistit si e totul ok!
Multa sanatate!

17 + "Minunica"

Mergi la inceput

bobitel asa ma rog sa scap de tusea asta nenorocita
cat se incarca filmul meu, am vrut neaparat sa spun pt betty ce minunatie de lalele ai tu acolo, am ramas cateva minute bune cu ochii in ele
avem si noi puse de toamna trecuta lalele, zambile, narcise albe si galbene, dar nu asa multe ca la tine, le-am pus in sir de cate una, dar fur ideea de la tine, am grija la toamna

22+
minune mica

Mergi la inceput