Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Stefana tu iei blat de lidl sau cu totul pe ea? Ca si mie imi place pizza de la lidl.

Olimp si eu am inceput cu poftele rau de tot si nu m-am ferit aproape de nimic.Fast food nu mananc pentru ca am vazut anumite lucruri si de atunci mi s-a intors rau,rar mai imi cumpar cate un hamburger vegetarian cu branza,salata si sos,dar de carne de la fast food ma feresc.
Azi am mancat la lucru picnic de primavara,am papat clisa(cred ca asa se numeste),cu rosii,castraveti,branza si ceapa verde.A adus o coleguta si tare bun o fost.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 23+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Fetelor, sunteti zen, de sotii vostri nu mai spun...eu si noaptea visez ca fac sex, ca am si orgasm, si probabil ca si am ,ca ma trezesc cu burta pietroi si lucrul acesta ma cam ingrijoreaza. Chiar voiam sa le intreb pe fetele mai putin" cuminti",daca este normal sa reactioneze asa uterul la orgasm sau contractiile imi indica c-ar trebui sa fim mai linistiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mony si eu sunt o pofticioasa incurabila...

liliana tare posibil sa ai orgasm , asta o spun pentru ca si eu am avut in somn in urma unor vise eroice , asta pana prin luna 3 acum mi-a trecut....eu am intrebat ginecoloaga daca e posibil si mia zis ca da ...e reglare de conturi ! a hormonilor !

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Olimp, esti asa de dragutaaaaa! Nu vezi ce fata aveam :)) si aveam 70 kg la 1.62cm. Atunci era in ziua de Paste si m am aranjat putin, aveam si un body care ma mai strangea un pic. Noroc cu picioarele mele slabe ca induc pe toata lumea in eroare...
Oare e posibil numai eu sa ma vad cat elefantu? Eram mai mare decat soacra mea.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

oxana

eu si sa vreau nu pot sa fiu mai slaba ca soacra-mea care este o piticanie de 150 si ceva ce cm si 50 si ceva de KG

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

24 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

liliana si voi sunteti cu restrictie?Si eu visez de multe ori noaptea si dimineata ma trezesc cu dureri de burtica,dar pentru copii,merita sa stam cuminti,si cum spunea si olimp,nici daca ne-ar da voie acum doctorul,nu cred ca sotul s-ar risca. Si cand ma ia in brate ma trec toti fiorii si mi se intareste burtica,asa ca stau cat mai departe

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Stefana tu iei blat de lidl sau cu totul pe ea? Ca si mie imi place pizza de la lidl.

Olimp si eu am inceput cu poftele rau de tot si nu m-am ferit aproape de nimic.Fast food nu mananc pentru ca am vazut anumite lucruri si de atunci mi s-a intors rau,rar mai imi cumpar cate un hamburger vegetarian cu branza,salata si sos,dar de carne de la fast food ma feresc.
Azi am mancat la lucru picnic de primavara,am papat clisa(cred ca asa se numeste),cu rosii,castraveti,branza si ceapa verde.A adus o coleguta si tare bun o fost.

puiut

Mony, are de toate pe ea. Am luat de 2 dimensiuni, unele mici si unele mari. Se pare ca imi plac mai mult cele mici, au un blat mai pufos

16+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Fetelor,voi ce ziceti de comodele de infasat cu cadita inclusa?

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Lili si mie mi se intareste burta imediat dupa orgasm dar pt. foarte putin timp, pun imediat mana pe ea si se inmoaie.

Olimp, a fost "mirific" la conferinta, a fost conferinta de sexualitate , distractie ce mai ...

Am pus o poza pe gmail ca sa vedeti ca nu vb prostii cand va spun cum dorm bebelusii cu taticii ... exact asa se intampla si la noi.

Elfule pe vremea alor mei nu se inventase masa de infasat cu atat mai mult combinata cu cadita (prima sarja de copii am facut-o in mileniul trecut ) dar mi se pare putin incomod sa umblii cu apa dintr-o parte in alta, eu cred ca o sa o imbaiez in baie pe Bianca, la noi e constanta temperatura peste tot in casa.

22+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Lili eu nu am probleme dupa . Eu daca am vise am observat ca mi se intareste burta. Noi pana sa raman gravi eram f activi si de 2 ori pe zi . De cand cu bebe imi este un pic teama si doar o data pe saptamana max de 2 ori. Cand incep sa am vise de genul imediat a2-a zi ne iubim iar apoi nu mai am probleme. Posibil asta sa fie cauza nu stiu ce sa zic

22+
Dana

Mergi la inceput