Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
Mony08 spune:
Diana nu mai stiu cum ereai pe fb,ca tot te-am cautat.
betty imi plac tare mult povestile tale,aveti o familie minunata
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 23+
puiut
olimp spune:
buna fetelor am ajuns si eu pe acasa...
eu am facut pizza la cuptor cu de toate , cuipreci , amestec mexican , salama picant , oua , mazare , masline etc ...cam asa pentru cina de azi
mony am luat notite..multam de info , nici nu as fi stiu cu ce sa merg cred ca mergem cu pijama si chiloti dupa mine , ei bine si ceva tampoane..
betty si cum a fost la conferinta ?
happy imi place caruciorul arata traznet !
eu , din cauza lipsei spatoului suntem nevoiti sa stam in acceasi camera cu Ilinca , deocamdata ...deci...
swetty mie imi pare bine ca nu ne-ai parasit
elfule si eu ma simt vinovata cu rontaitul , de ceva vreme cam scap pe langa...si cam pap si prostioare , nu am ajuns la fast food dar ma tenteaza si incerc sa rezist
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
liliana83 spune:
Buna fetelor! Da' aveti spor la scris nu gluma... eu abia reusesc sa va citesc.Sapt asta am programul putin altfel , de la 11-19 si abia dupa 17 cand pleaca toata lumea acasa pot sa fiu si eu mai relaxata daca nu ma mai deranjeaza nimeni la telefon,ca-n rest va citesc doar cu alt-tab.
Am vazut ca mai multe burtici s-au plins de bebelul lenes de astazi.Trebuie sa-l adaug si eu pe "baietoiul" meu la lista, azi a fost foarte delicat, intr-adevar l-am simtit dar foarte discret fata de ieri, de ex., iar eu dimineata am mancat 1/2 de ciocolata si am baut o cescuta de cafea../. eu cred ca de la vreme li se trage, dorm saracii ca n-au alternativa.
olimp spune:
oanka ai PM
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
stefana0909 spune:
Olimp, chiar mi-ai facut pofta de pizza. Mai am si eu una bagata la congelator, datorita informatiei data de Oxana, am cumparat mai multe de la Lidl. Merg sa o bag la cuptor si sa o asezonez cu o bere fara alcool
16+ "Bubu"
Mony08 spune:
ce frumos Ana,sa sti ca mai trebuie din cand in cand cate o iesire.Noi prima oara cand am fost numai noi 2 a fost dupa 3 ani jum in care piticul nu a fost nici o noapte fara noi.Si atunci l-am trimis la bunici ca n-am avut de ales.Am stat 2 saptamani singurei,la inceput a fost tare greu ca ne era f dor de pitic,dar ne-a apropiat tare mult perioada,chiar daca n-am putut sa facem nebunii.
Chiar ma gandeam ca si noi am fost f activi din acest punct de vedere,dar am reusit sa stam cuminti vreo 8 luni la prima sarcina si acum un an,dar pentru copilasi,merita tot efortul.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 23+
puiut
olimp spune:
liliana si Ilinca mea a fost tare cumintica azi , acum ca am ajuns casa a inceput sa tropaie mai cu spor , poate si ca m-am intins in pat si o simt mai bine...
24 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
stefania pofta buna...
mony noi suntem pe uscat de cand am ramas gravida , la inceput am avut restrictie , acum avem liber dar sotului ii este frica sa nu pateasca ceva bebe sau eu...asa ca ne iubim din priviri...cred ca Ilinca merita ...
dupa nastere nu pot sa ma pronunt dar vom vedea...
24 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Ce frumos ai povestit Ana!
Si noi ne mai harjonim pe ascuns, parca suntem tineri indragostiti. Uneori ne sarutam intentionat de fata cu Rares si imediat sare si el la atac. :D
Cred ca mi au ajuns barbatii... ma duc sa-i hranesc.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
olimp spune:
dana frumoasa camera...
oxana scuza-ma dar aratai super sexi la o luna dupa nastere...
24 + Ilinca
Ilinca