Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Vai cata papa . Numai pt salata de boef as da buzna la tine . Eu o sa fac in seara asta un piure cu salata de sfecla rosie si snitele pt sot. Maine cum am spus ciorba acra si paste carbonara

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Aaa, si la mine functioneaza asta cu cola/pepsi. Un pahar e de ajuns si incepe batalia vezicii!!

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

stefana cum povestiti voi cu statul la coada pt prajituri, mi-a fugit gandul la un episod din Seinfield cand statea toti la coada pana afara la unul Nazistul pt o supa renumita
dana exclus cioco in cazul meu, nu am vomitat niciodata in sarcina de acum, dar daca vreau sa se intample asta, atunci pot sa miros numai ciocolata si ma schimb la culoare, nu pot explica fenomenul.
ma gadescn si eu ca ama, ca poate e obosita de cat am zguduit-o aseara
stefana doamna a stat pana la 4 ieri la mine si i-am dat 150 lei si s-a emotionat ca e f mult, mi-a dat 50 de lei inapoi si m-arugat sa o mai chem, dar i-a pus sotul fortat si cei 50 de lei in buzunar. siti si voi cat e de greu sa stai cu orele langa aragaz. la mine e o perioada mai grea acum, ca va tebui sa gatesc in 2 moduri, pt mine si fata cu carne si pt sot de post, dar ne descurcam noi pana la urma. dar sigur mai apelez la ea ca mi-a fost de mare ajutor. asa ca va invit cu drag la mine, aveti bucate pe alese
astept sa faca ochi masculul casei sa il expediez dupa o stical mica de cola

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Betty, m-am ras teribil cu povestirile despre somnul lui bebe cu tati ... apoi a venit povestioara cu cele 6 eclere si sotii mai gravizi decat sotiile ..cu lacrimi am ras.

Liliana, ma gandeam eu ca m-ai incurcat.

Despre unde doarme bebe, eu am stabilit ca in camera lui (pe care o vom zugravi, decora etc) voi lasa patul, care e deja acolo - fiind o camera de oaspeti. In pat voi dormi eu, nu vreau sa-mi chinui barbatu' sa fie zombie a doua zi la munca, daca am dormi toti intr-o camera. Daca vor fi multe drumuri de la pat la patut, poate-l iau cu mine in pat, voi vedea. Asta va fi pentru o perioada. Apoi vom vedea cum reusesc sa-l invat sa doarma singur.

19 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Exct la faza din Seinfield m-am gandit si eu :))))))).

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna fetele

Vreti sa ajungeti la 2 capitole pe zi ?

Dana sa nu te superi ca iti spun,dar acum cateva zile vorbeai de cumnata ta ca e fitoasa ca nu lasa pe nimeni sa-i ia copilul in brate,poate asta crede acum si soacra ta.
Fiecare mamica are ideile ei si face cum considera ca o tin puterile. Nu e nimic rau ca iti doresti sa doarma copilul in alta camera,dar la partea cu intreruptul alaptatului noaptea si prostitul cu apa si ceai, sincer, nu mi se pare un lucru bun.
Cat despre dragostea si sotul,cred ca toate am avut o altfel de viata inainte sa apara copilul,dupa ce apare copilul,el este pe primul loc.
Si sa mai adaug la ce ai zis tu,fie primul,al doilea,al treilea copil , nu vom putea sta linistite,de la conceptia lui,toata viata.

Oanka ce multe mancaruri ai facut
Cat despre bebe si eu am avut azi o zi in care nu prea a miscodit,si la fel ca si tine m-am panicat putin,si mai ales ca pe langa raceala m-am simtit prea bine.M-am pus pe toate partile pana l-am simtit
Si pe mine m-a apucat paranoia,acum am impresia ca burtica prea mica

happy,bobitza,maria felicitari pentru fetite

delia_t multumim

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 22+

puiut

Mergi la inceput

Despre dormitul bebelusului in alta camera,eu n-am putut si pentru ca nu aveam posibilitatea atunci,dar si pentru ca simteam nevoia sa-i aud noaptea respiratia.Intradevar dormea in patutul lui,dar trebuia sa-l aud sau sa-l vad cand se fataia si nu stiam daca o aterizat pe burta,sau pe spate.Stiti si voi isteria din prima luna
Pe la 3-4luni l-am luat cu noi in pat deoarece noaptea isi ridica caputul si daca nu ne vedea se trezea.Asa ca l-am pus sa doarma in pat cu noi la capul nostru,si noaptea ridica capul,se uita la noi si se culca la loc,verifica daca suntem acolo langa el,si asa am inceput sa dormim si noi noaptea.

puiut

Mergi la inceput

Despre biberoane si sticlute,eu de la avent am luat tot siam fost f multumita,si pompa tot de la avent.

Olimp despre bagajul de spital pot sa-ti spun in mare ce imi amintesc
pentru mamica : prosop,tampoane din tifon si vata,chilotei,hartie ig,scutec absorbant de pus pe pat,sapun,sampon,2-3camasi de noapte,slapi,pompa de san(eu nu mi-am luat am crezut ca nu o sa am laptic si rau am facut,ca mama mea o cumparat vreo 2 pompe care nu ereau deloc bune si m-am chinuit f rau cu ele,pana am iesit din spital si mi-am cumparat eu de la avent)
pentru bebe : servetele umede,scutece 4/zi,prosop,3-4 compleuri,paturica
Asta imi amintesc acum.

puiut

Mergi la inceput

Se pare ca am racit si eu,desi speram sa scap,dar cum zi si noapte am stat cu piticul meu racit,am luat si eu.Nu e prima data cand raceste si credeam ca o sa scap si de data asta.
Ma bucur macar ca nu mai are el febra,doar de tuse mai trebuie sa scape si de mucusori,de abia astept ca am devenit zombi si la lucru trebuie sa fiu fresh,mai ales acum cand am atata de lucru.

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Dana, si eu cu sotul meu am avut o viata sexuala super activa pana sa-l avem bebe. Chiar si in timpul sarcinii, cand am avut interzis sex, noi nu ne-am abtinut. Mai soft, dar a fost cel putin de cateva ori pe saptamana. Ne-am iubit pana ala 39w si 4 zile cand ne-am dus la fini ca sa-i cununam.... Dupa venirea mea dins pital parca am fost alta femeie. daca inainte ma gandeam cu groaza ca nu voi rezista 6 saptamani fara dragoste dupa nastere, iata ca am ajuns sa nu mai simt nevoia atunci, dupa nastere. Am rezistat foarte usor prima luna, apoi eu m-am aprins din ce in ce mai tare si la 6 sapt a fost prima incercare. Parca eram virgina... Asa a fost....
De iubit, ne-am iubit normal si dupa venirea lui bebe, dar nu noaptea... Noaptea eu picam efectiv. Ziua era ok, aveam si alte camere (sufragerie, baie si bucatarie).
Dupa un an jumate, la initiativa nasilor nostri si dupa pierderea sarcinii in luna a 4-a am inceput "REVIGORAREA CUPLULUI". Adica am inceput sa plecam singuri, fara David 1-2 zile, mai lasam copilul pe unde puteam si ieseam si singuri. De exemplu asta vara am plecat impreuna cu nasii, fara copii, la mare pt 3 zile doar pt multa dragoste (cautat plaje virgine, facut nebunii pe care nu le-am facut pana la 30 de ani) restaurante bune, masaje, fara nicio zi de plaja. Doar iubareala la maxim.
Si acum la fel o sa preconizez. Dupa nastere instinctul de parinte va fi mai puternic decat cel de femeie/barbat, dar nicio clipa nu trebuie sa uitam de noi doi. Dupa ce bebe 2 va deveni mai independent, spre un an, vom incepe iar programul de "REVIGORARE A CUPLULUI" care este minunata.
Noi suntem impreuna oficial de 14 ani, dar ne iubim de 18 ani si cu mana pe inima va spun ca ne iubim extrem de mult, parca din ce in ce mai mult. Copiii ne completeaza si ne-a infrumusetat viata. La inceput, perioada de acomodare cu noul membru e mai dificila, dar trecem peste si vom gasi solutia perfecta pt familia noastra.

MTHFR A1298C - stare homozigota
David 16+

Mergi la inceput