Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, Mamicile experimentate trebuie sa ne lase si pe noi sa ne dam cu capul de pragul de sus, sa ne facem de ras si sa venim cu picioarele pe pamant

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Oanka, ms

Stefana, Georgy's parca ii spune... Aici la teiul doamnei cu colentina. Ma rog, au cele mai uriase prajituri!!

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu tin mult la nervii mei asa ca o sa tin fata cu mine un an si nu numai din cauza alaptatului. E posibil sa scanceasca din 10 in 10 min si nu am chef de plimbari nocturne. Mi- amintesc cum nu putea rares sa-si tina suzeta si se punea pe plans, ziceam ca i-o lipesc cu superglue. :))))) Dar categoric sunt pentru dormitulvin patutul ei, si nu din cauza teoriei pure ci strict pentru comoditatea mea.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Oanka . Deocamdata eu si sotul ne iubim tareee mult si noi speram sa ramana asa. . Mai avem camere dar .....Exact cum am spus acum si eu spun nu voi face aia nu voi face ailalta critic alte persoane care mie mi se pare ca fac ceva gresit desi stiu ca nu este bine. De ex eu i-am spus soacrei ca nu sunt de acord sa il ia pe bebe in brate in prima saptamana mai ales sa il pupe. Nu prea ia convenit. Sunt eu nebuna???? . Tata mi-a zis ca da am dreptate si f bine fac. Eu zic ca el e mic si restu au microbi una alta nu stiu poate dupa ce nasc voi fi de acord dar acum zic CLAR NU.

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

si al meu e setat dupa-amiaza cu un text: mi-e pofta de ceva dulce, la care ii amintesc ca eu sunt cu bebe la purtator

ama asa cum ai spus si tu ca ai prieteni care au dormit de la inceput in camere separate cu bebe, cunosc si eu mamici de la odiseea fetitei ce au lasat copilul in camera lui din prima zi ce a fost adus de la maternitate, si au rezistat cu stoicism. eu recunosc ca sunt slaba de inger si sefa cu acte in regula la leneveala
din cate te-am citit esti o fire f determinata si presupun ca vei avea sorti de izbanda sa lasi pe bebe sa se acomodeze in camera lui de la inceput

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Doxy, m-as duce, dar nu am relatii asa de apropiate cu nici un vecin. Adica, doar ne salutam si discutam despre vreme. Cam toti sunt mai in varsta, asa ca in cei 7 ani de cand stam aici, nu am legat nici o prietenie. Dar mai e putin pana in toamna cand ne mutam la casa.
Da Ama, aceea este. Eu mai merg pe Mihai Bravu, la Alice, de acolo imi cumpar miniprajituri, pateuri si torturi.

16+ "Bubu"

Mergi la inceput

dana si eu imi iubesc sotul taaare mult ca sa te citez, dar nimic nu va mai fi ca inainte de bebe, cand eram numai noi 2 si tot timpul din lume :)))))))))))

22+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Betti,eu te inteleg perfect. De cand sunt mica imi era urat sa dau cadouri si pe la profesori.Mama mea lucrand in invatamant,stia ce se cade si ma umplea mereu de cadouri pentru toata lumea.Eu ajungeam sa dau numai cui imi era mie drag si in general nu erau profesoarele la care chiar se cerea sa se cotizeze,la meterii importante.Erau cele la car eimi facea mie placere si care ma adorau,istoria artei,religie(mereu m-a pasionat istoria religiilor)muzica,la femeile de serviciu,la bibliotecare,ca in liceu eram incontinuu acolo,ma intelegeam super bine cu ele si in rest le dadeam prietenelor cadourile ca simteam ca daca eu nu ma inteleg cu profesoarele respective,e ca si cand le-as mitui,si mi se parea injositor.Acelasi lucru si la doctori....mi se pare rusinos ca s-a ajuns la asta.

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Mai fetelor mai!!! Ma duc sa-mi sun sotul sa-i zic de prajituri, numai ca al meu spre deosebire de-al Stefaniei mi-ar zice ca poate mai bine nu trebuie, asta in timp ce ma masoara din priviri :))))))). De fapt de saleuri mi-e pofta mie si e pe colt si la mine.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

va cer un sfat, sa va fie mila de mine sa imi suneti 2 cuvinte: azi noapte am tusit f f tare, de vedeam stelute in cap. nu am avut dureri de burta, dar azi toata ziua nu am simtit nici o impunsatura cat de mica de-a fetitei, imi fac ganduri si ganduri. de regula e un bebe f miscator. cu 2-3 reprizde de miscat pe zi

22+
minune mica

Mergi la inceput