Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
oanka80 spune:
betty funny si pozele puse de tine, sunt asa adevarate
paula, amalia treceti la semnat condica
paula, ma dau bine pe langa tine ca tu esti mama cu 2 feciori, eu cu 2 mandre, fata mai mare a fost petita deja de o mamica de cluj, asa ca mai am una disponibila
am dat gata 2 pahare de cola si acum nu ma pot decide ce e in burta mea: ori misca bebica, ori sunt gaze si bulbuci la greu ori e o nebunie totala in burta mea dupa ce m-a zdruncinat maria mea la cat a sarit pe pat spunand ca e la ora de balet
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica
doxy spune:
Mony si eu sunt o persoana foarte calculata, am invatat de la sot.
Comoda de care va ziceam e cu cadita detasabila si husa de infasat la fel. O folosesc acum pe post de comoda de haine pt rares. Am folosit o 4 ani si acum o s- o folosesc la fata tot asa vreo 3-4 ani. La fel am procedat cu patul. Rares foloseste patul in care a dormit din prima zi. Acum o sa-l foloseasca Leti. Asta a fost calculul din start ca stiam ca in 2-4 ani o sa mai facem un bebe. De asta n-am facut economie aici.
Si acum la fel, vreau sa I iau lui rares un pat pe care sa l foloseasca fata peste 3 ani cand n-o sa incapa in patut, iar rares atunci va fi elev si-i voi face un pat mai mare suspendat.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
Mony08 spune:
Oana si la noi prima data l-am pus jos,apoi l-am pus numai pe pat pana la cinci-sase luni,dupa care l-am transferat in vana mare ca vroia sa inoate
Intradevar prima saptamana de cand am ajuns acasa si pentru noi a fost cea mai grea,la baita cel mai frica ne era de buric,dar am avut noroc ca a cazut intr-o saptamana.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 23+
puiut
paula_m spune:
Doamne, vorbarete mai sunteti!!
Oana, aici sunt, am fost la cursuri si acum m-am apucat de facut o ciorba de ardei umpluti, sa aiba ai mei ce manca maine.
Deci m-am scos cu unul din flacai, imi iau nora moldoveanca.
Si eu il verific zilnic prin miscari, tb sa-mi dea de stire pana dimineata la 10, daca nu e bai si incep sa ma agit si duap aceea toata ziua il simt, dar cred ca si din cauza ca stau la birou si il inghesui si nu-i place in mod deosebit.
Am uitat sa va zic, ca mi-a zis dr asta, ca ce am avut eu atunci, cand mi s-a intarit burta nu a fost contractie. A zis ca orice legat de bb tb sa se intample in jumatatea de jos a burtii, sub buric, deocamdata sus e doar stomacul si orice se intampla acolo e legat de stomac. Cel putin deocamdata, cat e inca mai micut.
Despre unde doarme bb, nu-mi fac nici un plan, oricum nu depinde de mine. Raul a dormit in patut, in camera cu noi pana la 2 ani si acum doarme in pat cu mine, si tati in alta camera. Habar nu am cum facem cand vine bb 2, vedem noi.
Mony, ce silueta erai inainte de nastere...eu eram cat un elefant...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
olimp spune:
dana am notat cum sta cu blatul de pizza...la margine ma refer..
mony darga ce slabutica erai cu 5 zile inainte de a naste...pai eu nici in vise nu eram asa de silueta..ne gravida fiind
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
24 + Ilinca
Ilinca
liliana83 spune:
Mony, noi nu mai suntem cu restrictie, am fost pe la 12 sapt cand am avut o usoara sangerare. Oricum suntem mult mai prudenti,"nu ne mai urcam pe pereti", insa eu am frecvent vise reotice si ma trezesc cu burta f tare. M-ati linistit acum spunadu-mi ca este normal.
Legat de pizza, cred ca as manca non stop, imi placea si inainte dar acum nu ma pot stapani,am reustit performanta de a manca mai mult de o pizza mare mare la o masa , la fel si ciocolata, parca sunt dependenta.
Eu de la Codrin am mai pastrat ceva hainute ca multe le-am dat, am pompa manuala de san, sincer nu mai stiu marca, am folosit-o f putin chiar inainte de-a renunta copilul sa mai suga,carucior, premergator, patut pliabil tocmai am primit de la o prietena ca eu le-am dat , scaunelul cu masuta e imprumutat la alta prietena, patut de lemn am.Deci tot ce-mi doresc este un copil sanatos.
Elf, foarte frumos povestesti tu de natura, mereu mi-a placut sa o descopar , insa realizez ca pe masura ce trec ani, serviciu, stresul,grija fata de copil, ne-a aruncat intr-un carusel nebun care parca nu se mai opreste....Mi-e asa de dor de zilele insorite si de aerul intepator si curat al muntelui....
Mony08 spune:
Paula mie nu mi se pare deloc ca ereai mare,doar burtica era de tine.Cate saptamani aveai?
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 23+
puiut
olimp spune:
elfule parca te vad cu ruxacul in spate si feciorul in ham in fata cutreierand dealurile
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
24 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mony08 Paula mie nu mi se pare deloc ca ereai mare,doar burtica era de tine.Cate saptamani aveai? Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 23+ puiut |
Nu, nu, de tine era doar burta...eu eram mare peste tot, crede-ma. Si burta era enorma, dar si eu...aveam 40 de sapt fara 2 zile.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
olimp spune:
paula nici tu nu erai mare , doar la fata erai putin mai plina dar asta si de la edemul de gestatie care apare ..retentie de lichide...
eu nici nu vreau sa ma gandesc cat voi fi....
24 + Ilinca
Ilinca