Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ama f frumoase. Multumesc. Si mie mi-a spus tata azi sa dam o fuga la ikea sa vedem cum stam Eu as vrea patutul cu sertar.
Olimp iti dau o idee daca vrei sa incerci. Dupa ce faci blatul pune pe margine br topita si ruleaza( sa iti iasa marginea mai mare). Iese mortala . Eu am vazut ca au pizza asa la pizza hut si am zis sa fac si eu acasa. Nu mi-a venit sa cred ce buna era. Eu de obicei nu mananc marginea dar acum nu a mai ramas nmk.

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Elf eu nu sunt pentru masuta de infasat,am avut si la patut si n-am folosito,cat despre cadita,imi era mai usor sa o pun pe pat sau pe covor,cat a fost mic si apoi l-am bagat in vana,asa ca n-am mai avut nevoie.
Hai ca va pun o poza si cu cadita,ca tot ma uit la pozele de cand era Denis mic:
-prima baita,nu avea nici buricul cazut,tare frica mi-a fost:
https://picasaweb.google.com/117626207499981898447/PrimaLuna#5426543209480075746
Si aici cand era mai marisor:
https://picasaweb.google.com/117626207499981898447/LunaASaptea#5442234756258565778

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 23+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mony&year=2013&month=7&day=12&babycount=1" target="_blank">puiut

Mergi la inceput

Multumesc Olimp ,pe vremea cand aveam timp sa ii fac pozite in fiecare luna si sa le mai si postez pe net.Acum tare greu imi e cu pozicile.

puiut

Mergi la inceput

Si o poza cu o saptamana si 5zile inainte sa vina piticul:
https://picasaweb.google.com/117626207499981898447/Burtica#5426584364376746258

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mony&year=2013&month=7&day=12&babycount=1" target="_blank">puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu am folosit comoda de infasat cu cadita, mi s-a parut foarte comoda si practica mai ales e buna in lipsa de spatiu. Si nu mi s a parut deloc greu sa duc apa la cada. Si era foarte comod pentru pozitie, fiind mai sus nu trebuia sa stau aplecata.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Am terminat cu masa, iar Bubu a inceput sa "ma ia la suturi". Asta e a 4 zi de cand il simt. Mama mi-a spus ca voi simti ceva, asa, ca un fluturas, dar la mine s-a lasat din prima seara cu ghionturi. S-ar putea sa fi avut si fluturasi, mai devreme, dar nu i-am perceput!
Fetelor, eu ma ingrozesc la cat de multe cunostinte trebuie sa asimilez. Eu habar nu am de nimic, nici nu am prietene care sa aiba copii mici, sa invat ceva de la ele. Norocul meu sunteti voi!
Sper sa mai invat cate ceva si de la targ, eu nici nu stiu ce inseamna carut 3 in 1, de asta ma si duc.
Si eu m-as duce sa traiesc undeva, in salbaticie. Pb. e ca la momentul de fata nu mai suport telefonul, cand aud ca suna, sunt disperata, nu vreau sa raspund. As face orice sa scap de el.

16+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Multumesc de raspunsuri,micute dragute Si mie mi s-a parut ca fiind la indemana. Imi place si patutul de la ikea,dar sunt tentata sa aleg unul cu leganare silent.Mi se par utile,acum nu stiu ce sa zic.

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Elfie, avem si noi o doza de spontaneitate, parca mai mica cu trecerea timpului, cu ceva ani in urma aveam tot felul de planuri, insa am observat ca, cu cat inaintezi in varsta, te " bosorogesti", cum se exprima al meu. La 20 de ani aveam o gramada de spirit de aventura, insa acum, recunosc, nu as mai avea curaj sa fac multe din ce faceam. Poate la 20 de ani as fi luat-o de la capat oriunde, insa acum nu stiu daca as putea. Dar am invatat ca in viata niciodata sa nu spui "niciodata"

19 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Elf s-ar putea pentru tine sa fie f buna masa de infasat.
Noi la primul bebe am incercat sa nu ne intindem la cumparaturi,tinand cont ca bebele creste f repede,si nu-mi pare rau ca nu am investit bani in lucruri care nu le consideram indispensabile

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

mony f faine pozicile. la fel am procedat si noi la primele sedinte de baie, direct pe covor, ne-a rupt spatele la amandoi. de cand am primit sfat sa punem o patura pe pat si sa urcam si cadita pe pat, totul a devenit floare la ureche.
emotionanta poza cu prima baita
va amintiti ca eu sunt aia ce a nascut f rapid, fara sa realizez prea mult ce se intampla, am ramas cu servetul intact in mana, il avea pregatit sa imi sterg transpiratia de pe frunte
dar la prima baita de cand am venit acasa, eram lac de apa si eu si sotul si bunica, storceam hainele de pe noi, si cald in camera si emotii cu carul, ma hlizesc singura acum cand imi amintesc

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
22+
minune mica

Mergi la inceput