Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Am inteles fetele. Cred ca voi face o ciorba acra si felul 2 care nu se va potrivii deloc cu felul 1 paste carbonara. Dar este bine pt ca noi niciodata nu mancam felul 1 apoi felul 2 ori una ori alta.

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, nu v-am aratat caruciorul ales: asta

Este exact cel gri deschis

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Happy pey si iti trimite caruciorul cand vrei u sau cum procedezi? este 3 in 1 sau normal??

22+
Dana

Mergi la inceput

Dana, se duce sotul meu dupa el duminica. Este 3 in 1 (v-am dat link) Era expus si nu putea sa-l dea jos pana duminica. Si l-am vrut musai pe ala pt ca este dintr-un material care nu se gaseste la noi pe piata (un fel de stofa). Prilej cu care am obtinut si discount

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Frumos caruciorul Ama! Sa-l stapaniti cu placere!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Foarte frumos caruciorul, cat costa?

viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd

Mergi la inceput

Saru'mana!!
Ma bucur ca nu am dat dublu pe cel de la Cam care sincer, m-a dezamagit..
Ideea este ca asta pe care l-am ales, pe langa faptul ca de cum l-am vazut am sarit pe el efectiv si am zis il vreau acum!, are cam toate calitatile pe care le voiam. Fetelor, eu nu mi-am imaginat ca e asa greu sa gasesti un carucior in care sa incapa si copilul lejer si care sa intre si pe usa casei....

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui graphistar

Liliana, sa mai fie alta Laura despre care vorbesti? ...sa nu fie cumva o confuzie.. stiu ca Olimp tocmai o intrebase pe Paula cand i-a venit laptele dupa cezariana. in privinta arsurilor din dreapta, cu siguranta nu eu intrebasem. Eu am ceva dureri in stanga, dar acolo am un fibrom.

Laura ai dreptate. La Paula ma refeream dar se pare ca m-a parasit si unicul meu neuron de gravida;mi se intampla des sa uit f usor lucruri in ultima perioada si nu-mi place deloc lucru asta, mai ales ca la munca nu prea-mi permit sa fac gafe. Si mi-e o frica...

Mergi la inceput

F frumos caruciorul. Si eu m-am hotarat la carucior nu am poza cu el. Tot 3 in 1 nu ma hotarasc la culoare. este bine de voi ca nu trebuie sa luati absolut tot pt camera lui bebe( eu nici perdele nu am la el in camera ) Saptamana viitoare ma duc sa cumpar perdelele si tapetul apoi incet incet mobila.

22+
Dana

Mergi la inceput

este cam 1700 RON online. Unic distributor bebetto este caruciorbebe.ro, care e din Arad daca nu ma insel...

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput