Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
unidanad spune:
Am inteles fetele. Cred ca voi face o ciorba acra si felul 2 care nu se va potrivii deloc cu felul 1 paste carbonara. Dar este bine pt ca noi niciodata nu mancam felul 1 apoi felul 2 ori una ori alta.
22+
Dana
happy_ama spune:
Fetelor, nu v-am aratat caruciorul ales: asta
Este exact cel gri deschis
Happy_Ama 22+ si Eva
unidanad spune:
Happy pey si iti trimite caruciorul cand vrei u sau cum procedezi? este 3 in 1 sau normal??
22+
Dana
happy_ama spune:
Dana, se duce sotul meu dupa el duminica. Este 3 in 1 (v-am dat link) Era expus si nu putea sa-l dea jos pana duminica. Si l-am vrut musai pe ala pt ca este dintr-un material care nu se gaseste la noi pe piata (un fel de stofa). Prilej cu care am obtinut si discount
Happy_Ama 22+ si Eva
doxy spune:
Frumos caruciorul Ama! Sa-l stapaniti cu placere!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 24+ Letitia
happy_ama spune:
Saru'mana!!
Ma bucur ca nu am dat dublu pe cel de la Cam care sincer, m-a dezamagit..
Ideea este ca asta pe care l-am ales, pe langa faptul ca de cum l-am vazut am sarit pe el efectiv si am zis il vreau acum!, are cam toate calitatile pe care le voiam. Fetelor, eu nu mi-am imaginat ca e asa greu sa gasesti un carucior in care sa incapa si copilul lejer si care sa intre si pe usa casei....
Happy_Ama 22+ si Eva
liliana83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui graphistar Liliana, sa mai fie alta Laura despre care vorbesti? ...sa nu fie cumva o confuzie.. stiu ca Olimp tocmai o intrebase pe Paula cand i-a venit laptele dupa cezariana. in privinta arsurilor din dreapta, cu siguranta nu eu intrebasem. Eu am ceva dureri in stanga, dar acolo am un fibrom. |
Laura ai dreptate. La Paula ma refeream dar se pare ca m-a parasit si unicul meu neuron de gravida;mi se intampla des sa uit f usor lucruri in ultima perioada si nu-mi place deloc lucru asta, mai ales ca la munca nu prea-mi permit sa fac gafe. Si mi-e o frica...
unidanad spune:
F frumos caruciorul. Si eu m-am hotarat la carucior nu am poza cu el. Tot 3 in 1 nu ma hotarasc la culoare. este bine de voi ca nu trebuie sa luati absolut tot pt camera lui bebe( eu nici perdele nu am la el in camera ) Saptamana viitoare ma duc sa cumpar perdelele si tapetul apoi incet incet mobila.
22+
Dana
happy_ama spune:
este cam 1700 RON online. Unic distributor bebetto este caruciorbebe.ro, care e din Arad daca nu ma insel...
Happy_Ama 22+ si Eva