Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
happy_ama spune:
Bobitza, eu am fost ieri. Ms mult Mi-am rezervat caruciorul . Altul decat cel pe care vi l-am aratat. A fost bine ca m-am dus ca mi-am scos gargaunii din cap
Happy_Ama 22+ si Eva
happy_ama spune:
Ai ce vedea. Si e bine ca vezi carucioarele! Sunt ceva mai ieftine decat online/in magazin. Si le cam vezi pe toate. Ala care imi placea mie, de ex, mi s-a parut in realitate si prea mare, si cocalaresc
Lucrusoarele de bebe sunt destul de...comune...si ca pret si ca modele...
Eu una ma bucur ca am fost pentru faza cu caruciorul
Si pregateste-te sa fii asaltata cu brosuri si flyere
Happy_Ama 22+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Maria felicitari pt fetita!!!!! Adriana ce fericit e micutzul tau in camera lui frumoasa!! Mi-ati facut pofta si daca si Delia a pomenit de lenjerie de pat am fost si am cumparat material. Si eu vreau sa fie facuta de mine . Delia din ce material face sotul tau mobila? 23+ viitoare mamica de Medeea |
O face dintr-o varianta de pal, ceva calitativ (zice el) in amestec cu lemn de nu stiu care . Nu m-a interesat prea mult materialul, ci modelul. calitatea materialului e treaba lui
viitoare mamica de hocheist 20+ Lóránd
Sweety4u spune:
Paula, felicitari pentru rezultate! Tineti-o tot asa!
Maria, felicitari si tie pentru fetita! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Bobitza, la ce medic te-ai dus pana acum? Sa ne zici si noua ce ai vazut pe la targ. Incerc sa ajung si eu maine dupa-amiaza (ca sunt de serviciu) sa iau ceva pt fata prietenei mele.
Betty, mereu ma gandesc la voi. Ma bucur ca inca ma acceptati aici, in grupul vostru. Sper ca nu va deranjez daca mai intru in unele discutii, dar imi sunteti foarte dragi si nu ma pot desparti de voi
Ama, sunt total de acord cu tine in ceea ce priveste sistemul sanitar. Platesc atatea milioane pe luna pt sanatate, dar nu beneficiez de mai nimic. Nu cred ca v-am spus ca in spital a trebuit sa-mi cumpar antibioticul (70 lei/10 fiole) pt ca nu-l aveau. Eu inteleg personalul de acolo ca nu au tot ce le trebuie, dar noi cu ce suntem de vina? Si mama a fost internata anul trecut in Valcea si a trebuit sa cumpere tot, inclusiv perfuzii, cu toate ca ea lucreaza in spital, dar nu aveau... Si ce poti face? Esti nevoit sa te duci sa ti le iei singur.
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Doxy, superba camera aceea de fetita. Noi din pacate, stam in 2 camere, e adevarat, e un ap mare, dar tot 2 camere sunt si in aceste conditii nu pot sa ii fac camera separata. Bine, cat e mica oricum sta cu noi, deci nu e o mare tragedie... Eu imi amintesc ca ziceai de MOBEXPERT. Eu am multe lucruri de la ei si sa stii ca am fost foarte multumita. Astept sa vad ce nuanta va fi mobila de la noi din dormitor (daca o schimbam) si in functie de asta iau si patutul si dulapiorul pt bebe. 17 + "Minunica" |
Si noi avem doar doua camere, living si dormitor. Din aceasta cauza a trebuit sa gasesc o solutie practica. Daca te ajuta ca idee, eu fac asa: in dormitor voi avea un patut pt a dormi supravegheat o perioada pana mai creste; in living ii amenajez o mini camera, practic am un colt liber lasat asa intentionat, pe care-l voi mobila pt bebe. Va fii coltisorul lui. Daca te uiti in poze, e plocul unde ma pozez , se vede partial ca e liber.
Initial vroiam sa fie locul meu de citit, dar am renuntat, ca vroiam copil si ne trebuia un spatiu.
Delia_Rodica spune:
Sweety eu sunt fericita ca ai ramas alaturi de noi
doxy spune:
La capitolul gatit am facut ieri ciorba de pui, o reteta de pe net ca ma plictisisem de ce stiam eu sa fac. Ceva cu legume si cu ou zdrente.
La felul 2 am avut hrisca. Nu stiu daca e prea populara in Rom. se gaseste la plafar si e f scumpa, mie mi-o aduce soacra de la Chisinau si are pret rezonabil. M-am bucurat ca a mancat si Rares ca e ff sanatoasa. Initial am vrut sa-i fac lui separat paste, apoi am zis nu, trebuie sa mananci si tu hrisca (cu ou ochi).
Azi am de gand sa coc cartofi in coaja caci am un macrou afumat si trebuie mancat sa nu se strice.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
doxy spune:
Maine dimineata am sa fac clatite. Rares le adora, cu miere, dar ii fac doar sambata, sa nu se ingrase :)))))))))))).
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 23+ Letitia
happy_ama spune:
Sweety, exact asta e realitatea! Din pacate... Pana acum ma lovea rar in fata dar de la o vreme sunt tot mai aprinsa pe tema asta
Happy_Ama 22+ si Eva