Buburuze!Bravo IoanaNae,Rossane,Felicitas,liza79!
Raspunsuri - Pagina 12
cos_minutza spune:
Neatza!!!
Azi mergem din nou la doctor.Incet incet ma apuca emotiile
Emilia am pierdut eu sirul saptamanilor sau ti-ai actualizat tu saptamanile mai repede?
Liza si cica fetele sunt mai grabiteHai poate se razgandeste picuta si iti face o surpriza azi
Deci saptamana viitoare o sa fie cam incarcata?Doamne ajuta
Trebuie sa merg sa ma defrisezE o adevarata aventura
O zi minunata si pupici multi tuturor!!!!
Cosmi 36+ David Andrei
AMR max. 4sapt!!!
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
emilia.m spune:
M-ai prins. Am actualizat saptamana cu o zi inainte, ca azi e luni si la mine saptamana se schimba marti
37+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic
cos_minutza spune:
ei nu-i nici un bai,doar mai pus pe ganduri,am crezut ca s-au dus de tot neuroni mei
Cosmi 36+ David Andrei
AMR max. 4sapt!!!
Amos Bronson Alcott
tusferi spune:
Liza, activitatea fizica s-ar putea sa ajute. Incearca si niste scari si
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
35+ cu si
cos_minutza spune:
hello!!!!
cam tacute gravidutele noastre...
Am fost la doctor,totul e ok,buburuzu are 3kg si trebuie sa o asteptam pe doamna doctor care merge in concediu pana pe 28.pe atunci o sa avem 38 de sapt
o zi frumoasa in continuare!!!!
Cosmi 36+ David Andrei
AMR max. 4sapt!!!
Amos Bronson Alcott
carmen_76 spune:
[quote]citat din mesajul lui carmen_76
sunt o mamica de bulgaras de ian-febr si cum noi am crescut maricei...am 2 pachete de pampers nr 2 cu 108 buc/pachet nedesfacute...cine doreste ? noi am trecut la nr.3 si am ramas cu stoc in casa ...
trimiteti pm cine doreste acesti pampers...daca nu or sa fie doritori o sa ii donez la o casa de copii unde sunt bb asa mica ... sper sa fie in buc undeva
VeveMara spune:
Pity, nu port nimic pt burtica. Mai am o burtica mica si moale care seamana a burtica de mancare in exces insa nu cred ca as suporta sa ma incinga ceva, mai ales in conditiile in care transpir f tare noaptea si mai trebuie sa suport si sutienul de alaptare non-stop.
Azi l-am scos pe bebe prima data afara la soare pt 10 minute, nu prea l-a impresionat, dorul de tzitzi era prea stringent.
Bravo pt bebei grasuni si cumintei in burtica!
Mami de bebe Tudor Alexandru ( 1. 03. 2013 )
liza79 spune:
Tusferi, ar fi minunat daca ar merge cu activitatea fizica... dar pot sa iti spun ca eu n-am avut aproape nici o zi de repaus, in fiecare zi mi-am facut plimbarea, am facut cate ceva prin casa (chiar am mai si ridicat chestii mai grele), am mai urcat si scari, am fost la cumparaturi, in parc etc. Cand i-am zis sotului azi ca iar am spalat pe jos in toata casa, mi-a raspuns ca probabil bebelusei ii place...
Cat despre sotul nici nu vrea sa auda
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 40+
liza79 spune:
Cosminuta, cam atat avea si bebelusa mea la 36 de saptamani . Asteptare usoara si fara incidente pana ti se intoarce dr.!
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 40+
piscotel2011 spune:
Buna fetele!
Cosminuta, bv ptr vestile bune..si bebele meu avea aceeasi grreutate la 36 de sapt...Doamne ajuta sa stea acolo pana vine doctorul.
Liza - bebelinei ii place mult la caldurica :D semn ca barlogul e tare buuuuun...
Emilia - Veve a zis totul despre ceza...asa a fost si la mine, doar ca pe atunci nu-mi dadeau bebe in salon, mergeam io la alaptat. Bagajul l-am avut mereu la mine. Si am avut dureri de cap o sapt de la anestezie..rahie am facut...din alea de nu puteam tine ochii deschisi, imi dadeau lacrimile...au trecut...acu-s pregatita stiu la ce sa ma astept...sper sa fie doar o saptamana...operatia mea a fost la 12 marti, a doua zi la 9-10 mi-au scos tot si a trebuit sa ma dau jos sa ajung pe salon si sa-mi vad bebelina.
Maine am control sa vedem ce face bebelinul si daca mai sta pana pe 28 sau vine mai repede...eu una abia ma misc...mai mult de o ora nu pot sta in picioare...simt tot felul de dureri de jos...vergeturi le-am recuperat pe toate pe ultima suta de metri...mi-au aparut ca ciupercile dupa plaoie deasupra buricului una mare si in laterale...am o burta imensa...mai mare decat in prima sarcina, dar cred ca si Raducu o sa iasa mai mare decat sora-sa...si ea nu fu mica deloc: 3810 :)
Poop fetele si va doresc o saptamana minunata.
Si am 37+ si io. Doar pana joi.:D
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si36+ Radu Andrei