Un Inger azi a plecat . Alex al Dianei .
Raspunsuri - Pagina 6
emanouela spune:
Zbor lin, copil frumos!
Multa putere! eu una sunt muta, surda si incapabila sa reactionez cumva.
Mik spune:
E un lucru cutremurator, e injust !
Condoleante, Diana ! Iti doresc multa putere sa poti trece peste asa un eveniment cumplit !
aka spune:
Diana te imbratisez. Condoleante.
Alex zbor lin catre ingerasi.
sunt socata pur si simplu. am intiparita imaginea lui Alex asa cum era asta vara .
si inca odata mi se confirma ca se pleaca dincolo doar atunci cand aici, cei ramasi, sunt pe maini bune.
multa putere.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O ...l-a gasit pe Alex mort dimineata! |
Vai de mine, vai de mine, vai de mine !!!
O sa treaca, o sa treaca draga mea ... chiar daca nu vei mai fi acelasi om, cu siguranta vei fi un om mai puternic. Ne-ai dovedit noua si trebuie sa te convingi si pe tine ca ai facut tot ce se putea face ... usor, fara sa te grabesti, o sa mergi inainte. Sper ca nu esti singura, acolo, in lumea reala. Aici, in lumea virtuala in mod sigur ne ai pe noi.
dicirstea spune:
Misiunea lui Alex pe pamant s-a incheiat. De acum e ingerul tau pazitor. Condoleante!
sabina.p spune:
Am stat astazi toata ziua cu FB deschis cand am vazut postarea ta Diana ,si tot speram sa intri si sa scrii ca este o confuzie de nume ,ca nu este Alex pe care il stiu eu ,pana am vazut ce a scris Mihaela ca Alex nu mai este .
Imi pare nespus de rau .Ma tot gandesc la tine ...la Alex ..efectiv nu imi vine sa cred .
Cuvintele sunt de prisos.Condoleante ,Dumnezeu sa aibe grija de el acolo sus.Tu sa fii puternica cum ai fost si pana acum .
Te imbratisez cu drag !