Un Inger azi a plecat . Alex al Dianei .
Raspunsuri - Pagina 5
michelle-usa spune:
foarte greu sa gasesc cuvinte la asa durere....ma rog pt tine,
Dumnezeu sa-ti dea pace in suflet.
mikaeela spune:
Eu am vorbit cu Diana ieri la telefon si l-am auzit pe Alex cum radea si chiar i-am zis Dianei :Diana ,ce vesel e Alex! Iar azi pe la 12,30 ma suna Diana si imi spune ca Alex a murit.I-am spus :Diana ,tu glumesti ,cum sa moara Alex? ,iar ea imi spune:Da Mihaela,e adevarat,Alex a murit! Pur si simplu nu-mi venea sa cred.Diana de abia vorbea ,era distrusa.E f.foarte dureros si trist.
Diana sunt alaturi de tine.
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Eu am vorbit cu Diana ieri la telefon si l-am auzit pe Alex cum radea si chiar i-am zis Dianei :Diana ,ce vesel e Alex! Iar azi pe la 12,30 ma suna Diana si imi spune ca Alex a murit.I-am spus :Diana ,tu glumesti ,cum sa moara Alex? ,iar ea imi spune:Da Mihaela,e adevarat,Alex a murit! Pur si simplu nu-mi venea sa cred.Diana de abia vorbea ,era distrusa.E f.foarte dureros si trist. Diana sunt alaturi de tine. |
eu sunt in continuare socata...inca sper sa ma trezesc din acest cosmar urat....
ce s-a intamplat? cum s-a intamplat? de ce?
baikki spune:
Imi pare tare rau... sincere condoleante!
Multa putere mami, puiul tau nu mai sufera acum...
mihaela77O spune:
am vb acum vreo ora si jumate din nou cu Diana,cei de la ambulanta,au spus posibil stop cardiac,nu i s-a mai facut autopsie,stiindu-se de sindromul pe care il avea!
i-am transmis Dianei,toate gandurile noastre si am asigurat-o ca daca are nevoie de ajuotrul nostru,sa nu ezite sa ni-l ceara!
kariguld spune:
cumplit de trist. e impotriva firii sa-mi moara propriul copil.... e foarte trist...