Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
ely_c spune:
Buna ziua burticute!
Desi va citesc zilnic nu prea-mi fac curaj sa si scriu.
Noi suntem foarte bine, fara incidente majore pana acum(doar greturi zilnic si mult somn).
Maine sunt programata pentru dublu test si abia astept sa-l vad pe samburici cat de mare a crescut.
Mi se pare super ideea de intalnire intre burtici si daca o stabiliti intr-un week-end as putea veni si eu din Ploiesti.
Mi-ar placea tare mult sa va cunosc!
Va pup si va urez o saptamana cu mult soare!
+12
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Mina iti multumesc din suflet de pe acum daca o sa reusesti sa pui niste numere la standuri din dragon, stiu cum arata zona, am mers de cateva ori cu sotul dar ne-a interesat altceva pentru el, hainele si lucrurile pentru copii nici macar nu stiu pe unde sunt, noi ajungem rar in zona, acum ma gandesc sa vin pe la inceputul lui iunie ca are liber o saptamana de la servici sa stam vreo 2 zile in Bucuresti sa rezolv si o parte din analizele de la Fundeni ca nu le-am mai facut din saptamana 6, asa ca astept sfaturi pentru voi pe unde as putea gasi lucrusoare pentru copii, ieftine si bune si de o cazare in zona dragon, cat de cat decenta.
Ely bafta maine la dublu test.
Ela dar tu cum faci eco pe 31 martie si analize sange pe 4 aprilie pentru dublu? Mie mi-a zis doctorita ca se face eco si la maxim 24 de ore recoltare de sange, oare mai este vreo varianta? Stiam si de ce in care recoltarea se face prin saptamana 9 si eco in 12, ai vorbit cu doctorul sau asa te-ai programat tu, sa nu mi-o iei in nume de rau dar mai intreaba odata ca sa fii sigura ca e bine.
Virgo abia astept sa simt si eu pe bebe, abia atunci o sa stau putin mai linistita si nu o sa vreau sa tot merg la eco sa vad ca e bine.
Miha La multi ani si de la mine, santate, fericire si tot ce iti doresti.
va pup fetelor
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
15+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
JoyJoy spune:
Intalneala din Bucuresti
jo - in principiu orice zi, orice ora, propun prima intalnire sambata 6 aprilie la pranz, am auzit si mi-ar placea sa incerc restaurantul Barca, vegan si nu se fumeaza, strada Leonida nr. 11, la intersectia strazilor Eminescu si Tunari.
pastiluta -
ela_ella2003 -
elutza82 -
ely_c -
Jo 15+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
virgo spune:
Am o intrebare despre cele 16 ore libere lunar pentru controale/analize. Daca nu am nevoie de toate - mi se pare imposibil sa stai la doctor mai mult de 4 ore/luna, restul se pot lua in cuantumul lor ?
Mami de Matei Cazimir si 12+
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt asa ca astept sfaturi pentru voi pe unde as putea gasi lucrusoare pentru copii, ieftine si bune si de o cazare in zona dragon, cat de cat decenta. 15+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen. |
http://cazarefundeni.ro/
Jo 15+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
DaniellaSM spune:
Buna fete dragi,
am fost sambata la ecografie aveam exact 6 saptamani , si din dotarea mea de 3 embrioni faini si de toata calitatea, doar un sac gestational de 0.35cm sau 3.5mm s-a vazut , i am auzit si inimioara putin, dar atit ,,a zis sa revin peste 2 saptamani ca atunci va fii mai vizibil si mai clar, ah si cand a vazut pe hartii ca e sarcina prin Vitro ,nu a vrut sa mi faca eco vaginal , asa ca sunt cam suparici , mi e frica si parca ma tot caut ba de sani ,ba de burta ,peste tot , zici ca am luat-o razna de sambata !
JoyJoy, tare mi a placut faza cu caruciorul pt gemenasi , deci prin urmare ai avut o zi plina ,expo etc , plus ca ai primit si cadouri !
Miha ,La Multi Ani, multa sanatate si bucurii !
mina spune:
Daniella, fruntea sus, daca i-ai auzit inimioara sunt sigura ca e bine. Nu mai fi obsedata de semnele exterioare ca parca taman atunci nu se manifesta niciunul, incearca sa gandesti pozitiv.
Miralexia spune:
Burtici care ati primit rezultatele la dublu test, ma ajutati cu un ochi aruncat si peste cifrele mele? :D Acum le-am primit, sunt "calde" si nu mai am rabdare pana maine cand ajung la doc sa mi le interpreteze.
La eco totul parea ok dupa cum mi-a zis doc. Rezultatele sunt:
-varsta mea 27.9
- CRL 79,2 mm, 13 s + 4 zile
- Translucenta nucala 1,7 mm
- oz nazal prezent
- Free beta HCG 47,1 ng/mL, 1,61 MoM corectat
- PAPP - A 7,87 mUI/mL, 1,72 MoM corectat
- Risc trisomie 21 +NT - < 1:10000, sub valoarea cutoff
-Dublu test 1:4827, sub valoarea cutoff
- Risc de varsta 1:832
- Risc trisomie 13/18 +NT - < 1:10000, sub valoarea cutoff
Multumesc
Pupici
14 s + 2 zile
mess0804 spune:
As-noapte am avut cred contractii, mi se intarea burtica, parca amorteste un pic si erau ceva mai dureroase decat durerile de CM, suficient de dureroase ca nu am putut dormi deloc toata noaptea, am atipit maxim o ora. Am luat 3 no-spa (am din Ro) si mai incetau cate o jumate de ora dupa pastila, apoi iar.
Is f speriata , acuma is si obosita, burtica parca tot amortita e ...
La ginecolog aici nu mergi niciodata de capul tau niciodata, la doctorul de familie nu ma poate vedea decat cel mai devreme joi si atunci probabil imi da paracetamol, am sunat la moase si raspund eun robot ca e ocupata tare linia, oricum pana la 24 de spat nu am ce cauta la maternitate, la urgenta sa ma duc doar daca sangerez. (nu sangerez)
Is f speriata, nu stiu cat e de normal sa se intample asta, cat de tare ar trebui sa doara maxim ?
Is doar in 16 sapt ca sa va faceti o idee...
virgo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mess0804 As-noapte am avut cred contractii, mi se intarea burtica, parca amorteste un pic si erau ceva mai dureroase decat durerile de CM, suficient de dureroase ca nu am putut dormi deloc toata noaptea, am atipit maxim o ora. Am luat 3 no-spa (am din Ro) si mai incetau cate o jumate de ora dupa pastila, apoi iar. Is f speriata , acuma is si obosita, burtica parca tot amortita e ... La ginecolog aici nu mergi niciodata de capul tau niciodata, la doctorul de familie nu ma poate vedea decat cel mai devreme joi si atunci probabil imi da paracetamol, am sunat la moase si raspund eun robot ca e ocupata tare linia, oricum pana la 24 de spat nu am ce cauta la maternitate, la urgenta sa ma duc doar daca sangerez. (nu sangerez) Is f speriata, nu stiu cat e de normal sa se intample asta, cat de tare ar trebui sa doara maxim ? Is doar in 16 sapt ca sa va faceti o idee... |
Insista la moase pana raspunde cineva, spune-le ca nu cedeaza nici la paracetamol si ca esti foarte speriata.
Mami de Matei Cazimir si 12+