Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
Elena_R spune:
Buna dragelor,
Mina, te cred ca stai pe ghimpi, dar vorba lui Dark Bendis, e doar o statistica si foarte mica probabilitatea. Si chiar daca pt linistea ta o sa faci amnio, sunt sigura ca va decurge foarte bine. Citeam la cealalta odisee despre fetele care au facut amio si ziceau ca daca stai in pat vreo 2 ore imediat dupa si te odihnesti pt urmatoarele 48-72 ore, riscurile de la amnio se reduc considerabil. Ai sa vezi ca te va linisti maine doctorul.. E bine ca sotul tau e stalpul de sustinere in cazul asta, e mare lucru sa ai pe cine te baza mai ales in situatii dificile. Capul sus, o sa fie bine!
Mihaela, si eu sunt geloasa ca nu simt nimica inca. Si chiar daca as simti nici nu as sti ca e bebe, poate as crede ca e vreun gaz plimbaret cred ca de-abia cand incepe cu boxul serios sa imi dau si eu seama
Misandra, bine ai venit!! Felicitari pt bebe cumintel (sau cumintica) si sarcina usoara
13+
virgo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elena_R Mihaela, si eu sunt geloasa ca nu simt nimica inca. Si chiar daca as simti nici nu as sti ca e bebe, poate as crede ca e vreun gaz plimbaret cred ca de-abia cand incepe cu boxul serios sa imi dau si eu seama Misandra, bine ai venit!! Felicitari pt bebe cumintel (sau cumintica) si sarcina usoara 13+ |
Ti-l dau pe-al meu 24 h daca vrei sac de box. Am observat ca e mai putin saltareata daca nu-i dau vitaminute.
Apropo, pana cand se ia suplimentul de acid folic ?
Mami de Matei Cazimir si 12+
mina spune:
Misandra, bine ai venit si ti multumesc mult de incurajari. Am o prietena care a patit fix la fel la cea de-a doua fetita si imi spune cam aceleasi lucruri. Vad eu maine ce zice dr, oricum mi-am propus ca, daca e necesar, sa fac direct amnio, sa nu mai trec prin triplu test ca tot statistic e. Si faptul ca am absolvit statistica si imi fac in cap o mie de scenarii, toate probabilistice, imi declanseaza o mare sete de certitudini .
Da, putem veni cu plozii deja autonomi, ca si eu, daca apar, am Vizigotu dupa mine.
Elena, e mai greu sa-ti dai seama de miscari la prima sarcina. Tin minte ca eu la Matei (minte de gravida...) cand am decis eu asa ca ar fi timpul sa-l simt, am stat in cada vro ora ca auzisem ca in starea aia de greutate redusa din apa simti mai bine copilul cand misca. Si m-am balacit pana m-a scos sotu cu scandal din baie, ca mi se incretise pielea pe mine....Oricum, tu fii nitel rabdatoare, ca te saturi de box mai incolo, eu l-am avut tare agitat pe Matei, dupa luna 5 era burta mea ca un sac de pisici nervoase.
De Mess ce mai stiti? N-am citit f atent din urma....
Dragelor, va multumesc tuturor pt gandurile bune, acu ma arunc in meandrele concretului respectiv duc Vizigotu la tenis si dupa aia gatesc bunatati pt halit la Masterchef, asa ca o sa mai uit de suparari. Si tzac-pac acusi se face dimineata si discut cu dr.
Pupaturi in grup organizat.
misandra spune:
Daaaa, e masteru' azi, eu cu sotul suntem fani, are si pretentia, daca e prin bucatarie si face f'un sandvis cu sortul dupa gat, sa-i spun chef :)
Despre intalnire, daca e cu copii, as propune ceainaria, au niste spatii interesante la etaj, un fel de camere mai mari, gen separeu, unde ar fi mai usor de andocat si copiii, asa, intr-un restaurant clasic, mai pleaca cu fetele de masa dupa ei, se duc pe la mese si se uita in gura oamenilor... cunoastem noi pe cineva:)
JoyJoy spune:
Hola a todas!
Incetuc incetuc ne adunam Am mai anuntat ca prichindeii din dotare sunt bineveniti. Nu au interzis decat taticii din dotare.
jo - propun prima intalnire sambata 6 aprilie la ora 16, am auzit si mi-ar placea sa incerc restaurantul Barca, vegan si nu se fumeaza, strada Leonida nr. 11, la intersectia strazilor Eminescu si Tunari.
EDIT: As fi OK si cu ceainaria, mai ales ca locuiesc langa Piata Iancului, daca e timp frumos vin pe jos in plimbare . Singura mea problema este vis-a-vis de narghilele. Nu stiu daca as suporta mirosul, iar narghileaua este admisa in toate saloanele... fara narghilea e perfect!
pastiluta - se poate pranzul sa fie pe la ora 16? eu sunt sambata de la 9 la 16 la un curs de grafica si tare nu vreau sa chiulesc. Votez pentru ceainarie, desi ....stiti ca nu prea avem voie ceaiuri ? :)
ela_ella2003 -
elutza82 - si pentru mine este ok data de 6 aprilie (ora o putem stabili oricand), dar cu mentiunea ca nu sunt vegetariana si nu am gasit nimic care sa-mi faca cu ochiul in meniul celor de la restaurantul Barca. Am cautat pe net locuri in care nu se fumeaza si am gasit Ceainaria Green Tea http://greentea.ro/ceainaria/despre-ceainarie/ Nu este musai sa mergem la aceasta ceainarie, putem merge oriunde, dar sa aibe papa pentru ca ma apuca poftele Sa vedem ce zic si celelalte burtici si supunem la vot
ely_c -
misandra - suna fain si Barca si ceainaria, la restaurant de mult voiam sa ajung, iar la ceainarie am fost de multiple ori.
Pe 6 aprilie ora 16 OK
Jo 16+
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
pastilutza spune:
buna tuturor,
mess- sa nu uiti sa ne spui ce-ai facut la urgenta, da? Ai grija de tine!
danyce- wow, ce plan de decorare bine pus la punct ti-ai facut pentru urmatoarea periaoda. Bravo.
mina- precis totul va fi ok, e doar un rezultat statistic.
lorilady- ai simtit deja cum misca bebe? Inseamna ca al meu e tare lenes, semana ca taicasu :)).....ca nu simt inca nimic si tocmai ce am intrat in sapt 14. Sau poate nu stiu cum e cand misca :))
Referitor la intalnire, vin si eu cu comentarii :
-se poate pranzul sa fie pe la ora 16? eu sunt sambata de la 9 la 16 la un curs de grafica si tare nu vreau sa chiulesc.
Votez pentru ceainarie, desi ....stiti ca nu prea avem voie ceaiuri ? :)
Eu tocmai am inceput tratamentul cu antibiotic pentru microplasma si ureaplasma...si sper sa fie totul ok dupa.
Ma tot chinui sa dorm pe partea stanga, dar nu imi place deloc. Parca e mai ok pe partea dreapta.
virgo spune:
Apropo de renovari, vad ca v-ati apucat deja, cine are nevoie de ajutor vi-l recomand pe hubby: omul repara-tot, chitibusar, enervant de atent la detalii - Fecioara nu se dezminte - pereti/pardoseli/electric/sanitare, multitasking la 5 maini.
Diseara e Dallas si ce mai ramane din Masterchef - exact in ordinea asta.
Mami de Matei Cazimir si 12+
misandra spune:
Joy, pai ma gandeam sa ocupam o camera intreaga la etaj, unde sa nu narghileasca nimeni :)
N-am nimic impotriva orei 16, din contra chiar, undeva intre 13 si 15 isi face blonda (adica fiica-mea) somnul de frumusete.
misandra spune:
Pastilutza, tot la ceai te gandesti, sa stii ca au si tort krantz :))))
Iar un ceai de fructe cred ca mergeeeee....
Elena_R spune:
citat din mesajul lui mina Elena, e mai greu sa-ti dai seama de miscari la prima sarcina. Tin minte ca eu la Matei (minte de gravida...) cand am decis eu asa ca ar fi timpul sa-l simt, am stat in cada vro ora ca auzisem ca in starea aia de greutate redusa din apa simti mai bine copilul cand misca. Si m-am balacit pana m-a scos sotu cu scandal din baie, ca mi se incretise pielea pe mine....Oricum, tu fii nitel rabdatoare, ca te saturi de box mai incolo, eu l-am avut tare agitat pe Matei, dupa luna 5 era burta mea ca un sac de pisici nervoase. |
Hai ca de asta nu stiam. Chiar m-a pufnit razul tare pe aici in linistea de la birou. Daca nu imi era frica de bai in cada as fi pus-o in practica, dar asa e ok, astept...
citat din mesajul lui misandra asa, intr-un restaurant clasic, mai pleaca cu fetele de masa dupa ei, se duc pe la mese si se uita in gura oamenilor... cunoastem noi pe cineva:) |
Parca si vad o mogaldeata mica cu gura casca pe la alte mese. Super!!!
13+