Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
elutza82 spune:
Buna ziua fete frumoase
Jo, in legatura cu intalnirea din Bucuresti, vin si eu cu completarile listutei.
jo - in principiu orice zi, orice ora, propun prima intalnire sambata 6 aprilie la pranz, am auzit si mi-ar placea sa incerc restaurantul Barca, vegan si nu se fumeaza, strada
Leonida nr. 11, la intersectia strazilor Eminescu si Tunari.
pastiluta -
ela_ella2003 -
elutza82 - si pentru mine este ok data de 6 aprilie (ora o putem stabili oricand), dar cu mentiunea ca nu sunt vegetariana si nu am gasit nimic care sa-mi faca cu ochiul in meniul celor de la restaurantul Barca. Am cautat pe net locuri in care nu se fumeaza si am gasit Ceainaria Green Tea http://greentea.ro/ceainaria/despre-ceainarie/ Nu este musai sa mergem la aceasta ceainarie, putem merge oriunde, dar sa aibe papa pentru ca ma apuca poftele Sa vedem ce zic si celelalte burtici si supunem la vot
ely_c -
Mina, iti tin pumnii. Cred ca pana nu te linisteste dr nu ai stare Te inteleg si te cred ca esti ingrijorata, ai incredere ca o sa fie bine
Mess, te asteptam cu vesti
Mihaela, ce faci? Ai inceput munca, cum merge? Ce face Imi, i-a trecut raceala? Multa bafta in noul job Puuuuupici
Fetelor, si eu am auzit ca este mai buna pompa electrica. Eu am s-o aleg pe cea de la Avent.
De sambata, merg foarte des la toaleta, asa ca maine duc o proba de urina. Acum o luna mi-am facut analizele, offf. Sper ca nu am facut infectie urinara pentru ca nu vreau sa iau antibiotice.
Multa sanatate va doresc si o saptamana numai cu vesti bune.
Ella I. 13+
DarkBendis spune:
Lorilady, felicitari pentru bebe miscaret!
Mina, imi pare rau ca a iesit cam aiurea la bitest, oricum, stii si tu ca e vorba de statistica aici. Vezi ce spune si medicul tau. In orice caz, vorba consulatant-ului meu, daca ai un sac cu 249 de bile albe si una singura neagra, si bagi mana in sac sa scoti o bila, posibilitatea ca sa iasa cea neagra este foarte, foarte, foarte mica, de 0.25%, in cele mai multe cazuri (imensa majoritate a cazurilor) va iesi bila alba. Sunt sigura ca bebe e sanatos, dar de asemenea inteleg grijile tale - le am si eu, si sunt sigura ca le avem toate, deoarece bitestul NU e test de diagnostic, ci doar cu rezultat statistic. *Big hug* sa luati decizia cea mai buna
Dark Bendis 16+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Mihaelafalt spune:
Buna.
Mai fetelor nu mai luati rezultatul la dublu sa il interpretati voi, eu am stiut ca e gata, nu m-am dus sa il iau decat cu o zi inainte sa ajung la medic sa il interpreteze si atunci l-am trimis pe sot, l-am avut in mainile mele dar nu am incercat sa deslusesc singura daca e bun sau nu, in cele mai multe cazuri mamicile s-au speriat si cand au ajuns la doctor pentru interpretare rezultatele erau bune si nervii au fost degeaba, la alte analize ma bag si eu, unde e cu valori de laborator dar aici nu fiindca stiu multe cazuri care s-au suparat degeaba.
Mina iti doresc sa faci parte si tu din ele si sa iti spuna medicul ca totul e bine.
Ce sunt invidioasa pe voi cele care aveti sarcina mica si deja misca bebele, abia astept sa il simt si eu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
15+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.
DarkBendis spune:
Daniela, si eu am auzit ca pompa electrica e mai buna...de aia si zic, ma bate gandul si eu pe el sa imi iau una electrica. La tine clar va trebui o pompa buna, ca vei avea doi flamanzi care vor vrea laptic, nu unul
Dark Bendis 16+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna. Mai fetelor nu mai luati rezultatul la dublu sa il interpretati voi, eu am stiut ca e gata, nu m-am dus sa il iau decat cu o zi inainte sa ajung la medic sa il interpreteze si atunci l-am trimis pe sot, l-am avut in mainile mele dar nu am incercat sa deslusesc singura daca e bun sau nu, in cele mai multe cazuri mamicile s-au speriat si cand au ajuns la doctor pentru interpretare rezultatele erau bune si nervii au fost degeaba, la alte analize ma bag si eu, unde e cu valori de laborator dar aici nu fiindca stiu multe cazuri care s-au suparat degeaba. Mina iti doresc sa faci parte si tu din ele si sa iti spuna medicul ca totul e bine. Ce sunt invidioasa pe voi cele care aveti sarcina mica si deja misca bebele, abia astept sa il simt si eu. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane. 15+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen. |
Pai nu l-am luat sa-l interpretez eu, insa laboratorul mi-a trimis rezultatele, mentionand si intervalul de referinta, plus un comentariu ca riscul e la limita si corelat cu varsta mamei, bla bla bla...se recomanda consult la medicul ginecolog. Ceea ce voi face maine, azi la telefon dr m-a linsitit ca pana nu stam de vorba n-are rost sa ma panic. Nu ma panic dar...nici bine nu mi-e pana maine ca fac o mie de scenarii in cap. Ceea ce ma bucura, insa, este ca de data asta sotul, care e ultra-hiper-panicos, e f echilibrat si incurajator. Ma asteptam sa se sufoce de suparare si cand colo, e mai rational ca mine.
misandra spune:
Ziua bun#259;!!!
V#259; citesc de ceva vreme, am intrat dup#259; ce am parcurs tot din urm#259;, am zis s#259; fiu la curent cu toate cele. N-a fost u#537;or, v#259; zic sincer
Am s#259; scriu mesajul în mai multe etape, am ”auzit” c#259; se modereaz#259;, sunt nou#259; pe forum.
virgo spune:
Nah, e mai bine ca e calm el. Daca / bat in lemn / mi-ar iesi mie ceva prost pe la analize hubby nici n-ar sta la discutie. Ceea ce ma cam sperie, pentru ca daca ar trebui sa iau o decizie radicala mi-ar fi foarte, foarte greu.
Mami de Matei Cazimir si 12+
misandra spune:
De ce nu post scrie cu diacritice? Offff...
A#537;a, sa nu uit de ce am venit aici. A#537;teptam o gaza mica (a doua) pe 15 septembrie 2013 (dupa ecograf dpn-ul s-a mutat pe 13, dar mi se pare mai frumos cel din 15 ). Se pare ca va fi fetita, ca #537;i prima (Ana, nascuta pe 01.11.2011) si statea foarte cumintica la ecograf.
UM - 09.12.2012.
Revin.
misandra spune:
Mina, ti-am vazut mesajele cu rezultatul la bitest. Nepl#259;cut, dar am impresia ca statisticile astea sunt facute mai mult ca sa ne sperie.
La sarcina Anei, cu o translucenta nucala de 3,1, mi-a iesit un risc de trisomie 21 de mare angajament, era 1 la... sub 100 parca, panica, panica! Am facut amniocenteza, totul a fost in regula.
La sarcina asta a iesit riscul de trisomie 21 ”intermediar”, adica tot prost, in conditiile in care translucenta nucala e de 1,71. Am vorbit cu medicul si mi-a zis ca de la prima la a doua sarcina singura modificare este translucenta nucala si probabil ca rezultatele slabe sunt date de analizele biochimice, asa ca sunt multe sanse ca asta sa fie, de fapt, profilul meu biochimic. Riscul de trisomie 21 e de 1 - 265, pus langa riscul de pierdere a sarcinii, de 1 - 100, deh...
Nu stiu de ce am mai facut dublul test, dupa cele cate am trecut in prima sarcina am ajuns la concluzia ca daca stii ce vrei sa faci in situatia in care sarcina are probleme, faci direct amnio si termini balciul. Un scor de 1 - 50 la dublu test nu garanteaza copil bolnav si nici un scor de 1 - 20.000 nu garanteaza un copil sanatos. Prin urmare, de ce atata zdroaba si chin? Daca iti asumi o sarcina cu probleme, nu mai faci nici un test, ca tot aia e si tot aceeasi hotarare o vei lua, indiferent de ce iti spun testele, iar daca vrei sa renunti la sarcina, testele sunt neconcludente din punctul meu de vedere.
Ma scuzati ca m-am intins , dar mi-am adus aminte...
misandra spune:
Cat despre intalnire, suna fain si Barca si ceainaria, la restaurant de mult voiam sa ajung, iar la ceainarie am fost de multiple ori. Pe 6 aprilie ziceti? Pe la ce ora? putem veni cu ailalti plozi?