Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Si eu, tot 2 magne /zi.
Vio, felicitari pt reusita operatiei!

Eu ma simt ceva mai bine saptamana
asta, asa ca muncesc din plin, sa nu am de lucru mai incolo.
Se pare ca si domnisoara e foarte activa de luni, zi si noapte. Iar renoveaza interiorul meu :))

Ne vedem vineri la baby expo??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Si eu tot cu 2 magneB6/zi:)
Vio, ma bucur ca Dragos a trecut cu bine peste operatie!

Tocmai am mancat o mega portie dintr-o prajitura facuta de minePorcus de mine nu m-am putut abtine...

Fetele noi, bun venit!

Eu nu pot ajunge vineri la targ, poate in wk-end!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Pe mine ma doare spatele de mor!!! Si am crampe musculare noaptea!!! M-am umflat ca un balon, sper sa imi revin dupa nastere! Si gata cu plansul!
Am o bebita foarte activa de care mi-e drag si pentru ea pot sa trec peste neplacerile de mai sus..
Targul incepe de maine sau de vineri?
O sa incep sa iau si eu 2 pastile de magneziu. Le pot lua pe amandoua deodata sau tb la mese diferite?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Bun, deci retour de la doctor unde nu credeam ca mai ajung ca intai am binevoit sa ma infig intr-un zid de pe marginea drumului ca ai draq astia n-au binevoit sa ma dezapezeasca, si am prins o pojghita de gheata care m-a facut sa valsez pe drum si ca sa-l evit pe unul care venea din fata am ajuns sa ma infig in zid toata partea dreapta e nenorocita, usa nu se mai deshide, am tras o super sperietura, dar in rest fara alte incidente, acum habar n-am ce sa fac cu masina sa sun la garaj sau la asigurare
La doctor a fost bine dar fara eco de data asta, ascultat cordul care era ok, verificat colul care cica e inchis si bebe ar fi sus deci mai pot sa muncesc dar eu chef nu mai am, bineinteles ca nu imi facu nici o analiza de secretie analizele pt trimestrul 3 cica nu mi-le mai face ca mi-am facut eu acum 2 saptamani asa de control daca ea tot nu imi dadea nimic, am scapat si de testul de glucoza ca de anul trecut nu se mai face de rutina decat daca exista factori de risc pentru ca nu faceau decat sa se trezeasca cu hiperglicemii de pomana si mai pulsam cu +9kg si trebuie sa bag fier, Cam asta ar fi urmatoarea intalnire ar fi peste o luna la morfo de trimestrul 3.
Noapte buna, ma duc sa ma mai jelesc o tira, a draq ea de zi de 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Simcri, vino-ti in fire, esti sanatoasa si bebe e bine, asta conteaza. Trebuie sa anunti la politie si asigurari, banuiesc. Tampitul care te-a bagat in gard banuiesc ca e acasa, linistit. Nu merita sa te consumi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_nicole spune:

Intr-adevar testul de toleranta la glucoza nu se face de rutina.
B

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_nicole spune:

Burticile care sunt si soferite aveti grija la socuri pt k pot declansa CONTRACTII asa ar trebui sa ne mai abtinem de la a urca la volan la fel de des k inainte.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Simcri imi pare rau pt accident. Trebuie sunat la asiguarare si iti spun ei ce sa faci. Sa ceri la garage voiture de remplacement. Ma bucur insa ca tu di bb sunteti bine.

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Simcri, bine ca voi sunteti sanatosi.
Si eu trebuie sa mai conduc cam 2 saptamani pana isi recupereaza sotul carnetul... Incerc sa evit cat mai mult... stau cuminte in banca mea chiar daca pentru restul ma mosmai. Nu sunt nici pasionata de condus, nici experienta prea multa nu am asa ca perioada asta chiar mi-e greu sa conduc. Bine totusi ca noi am avut aici o iarna usoara... ca altfel nu stiu ce faceam, ne mutam la soacra intr-o camera.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Irinukaaa voiam sa-ti spun ca eu am gasit fonduri la Romar... vad ca esti din Resita, nu stiu daca au sediu acolo. La restul te programezi si am inteles ca nu dureaza totusi mult pana se gasesc fonduri (incearca si tu cateva zile si vezi cum merge)

Deci... pentru fetele din Bucuresti, fonduri mereu am gasit la Romar.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 30+

Mergi la inceput