Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Multumesc la toate fetele pentru gandurile bune !
Am facut-o si p'asta(operatia) si vreau sa va spun ca de azi noapte baiatul meu a respirat fff bine ,de nici nu-mi venea sa cred,la un moment dat i-am pus mana pe piept sa ma conving ca respira ,ca nu se auzea nimic,eu fiind obisnuita cu el sa faca zgomote cand respira.La Ana nu s-a observat asa repede diferenta dar la el da.A avut niste polipi enormi ,mi-a spus doc. ca nici nu mai avea cum sa respire ,saracul.Astazi este deja mult mai vioi decat ieri.
Am retinut ca mai sunt copilasi care nu s-au inzdravenit ,multa sanatate va uram duduta, be-one,Carmen tare greu e cu ei bolnaviori ,mi se rupe sufletul cand aud.
Am citit si de vesti bune de la Vicky .Felicitari pentru grasunica !
flafi si fluturash felicitari de vestile bune si voua !
Sa-i spun si lui Madd ca ma bucur ca nu-i nimic grav si totul e bine !
Am si eu un hemoroid de la nasterile mele si nu mi-a facut niciodata probleme ,dar de vreo 3 zile a inceput sa ma deranjeze ,insa pana acum nu am sangerat .
Trimit si mai revin.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum31+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neatza!

Multumim pentru capitol nou, sa fie cu vesti cat se poate de bune! Bun venit si noii membre a odiseei noastre

Eu cu cafeaua cu lapte, ca sunt cam zombi! Aseara cand am ajuns acasa am dus tratative cu al meu sa vina cu mine la morfo, ca se plangea de oboseala si dureri de spate (uneiori am impresia ca el e gravid ) Cum mai aveam timp am fost si la o tura de cumparaturi in Kaufland, dar am luat mai degraba de-ale gurii si una alta pentru acasa.

La lucruri de bebe m-am uitat fugitiv, hainutele nu mi-au prea placut, mi se parea cam urate si de material nu prea eram incantata, desi era bumbac. Asa ca nu i-am luat, i-am luat doar un set cu pieptanel si perie de par, inca nu m-am incumetat sa iau roz am luat galben. Vreau totusi sa iau si ceva hainute pentru ea, mai ales pt dormit si purtat in casa. Am observat ca de obicei cadou se fac hainute mai "fancy" pentru plimbare. Dar azi nu, pentru ca sunt cam rupta.

Am fost de la 8 la spital, la morfo de trim 2. Doamne ajuta, totu-i dezvoltat normal, inimioara, capsor, rinichi, stomacel, manute, picioruse etc! Ea are greutatea estimata la 680g. Mi se pare un pic micuta si in plus, eu stiam dupa UM trebuia sa am ieri vreo 24 sapt si 5 zile si dupa eco am 23 sapt si 5 zile. Asta ma nedumereste putin, desi medicul m-a asigurat ca e totul ok, ca masuratorile sunt estimative.

Am intrebat si de cele +9 kg in plus, a zis ca e "mediu" (adica nici mult, nici putin si nici normal), ca desi se recomanda +12-13 kg in total, majoritatea femeilor pun mai mult. Deci probabil ma inscriu in "majoritate" Eu sper sa fim amandoua sanatoase si sa plece dupa nastere kg in + la fel de repede dupa cum au venit

Mai astept si alte vesti cat mai bune de la eco, din cate tin minte mai sunt fete care trebuie sa mearga zilele astea. Tinem pumnii stransi! Am vazut la ca si Ade ii tine stransi, aseara la eco!

24+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Monik felicitari pentru vestile bune ! Cu masuratoarea nu te mai stresa ,ca este o estimare ,poate sa fie in plus sau minus.Mie la sarcina cu D mi s-a spus la 36 saptamani ca ar avea 3.900 ,in realitate s-a nascut cu 3.500kg la 38 saptamani.
Eu am in plus 10kg acumulate si cred ca nu ma opresc aici ,daca nu mananc ma i-a lesinul ,am incercat sa ma abtin dar nu merge.
Eu morfo de trim 3 am facut-o saptamana trecuta ,un pic mai devreme ,mi-a mai spus ca trebuie sa mai fac niste analize in sapt 33 dar am uitat sa intreb ce fel de analize ,voi suna la medic sa-l intreb.
Acum fac planuri sa vad cum pot sa o iau pe soacra la mine sa stea cu D (daca el se simte bine)sa merg si eu la babyexpo ca altfel nu am sanse.M-as duce vineri ca e mai liber sa pot sa vizitez pe indelete.
Avem o burtica noua ? Mie mi-a scapat postarea ei .
Sarcina usoara si bine ai venit !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum32+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Bine v-am regasit!

Vio, ma bucur tare mult ca s-a rezolvat problema cu nemernicii de polipi si ca-i e bine baietelului!
Monik86, nu cred ca Timeea e micuta...are timp berechet sa te surprinda
Multa sanatate bolnaviorilor, iar fetelor cu mici probleme le doresc doar ganduri pozitive!
Ieri facui si eu eco de morfologie trim.3 si suntem bine. Anastasia are 1780 grame si cica, daca eu voi fi cuminte si nu voi mai face plimbari prea lungi, isi va dubla greutatea pana la termen.
Mi-a recomandat tanti doctorita sa vorbesc cu moasele de la Filantropia si sa urmez cursurile "Scolii Parintilor".
Fetele care veti naste tot la Filantropia, aveti idee cand incepe un nou modul?
De asemenea, mi-a spus sa-mi pregatesc hainute pt fata(pt perioada cat vom sta in spital) deoarece o sa stam in aceeasi camera si va trebui imbracata cu hainute de-acasa...cica daca nasc in timpul saptamanii si-o declaram repede si nu face icter, in 2 zile sunt acasa

Pupici tuturor si-o zi minunata va doresc!
Cosmy
31+Anastasia&Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Multumesc, Vio! Multa sanatate lui Dragos. Ma bucur ca a fost reusita operatia si ca deja respira mai usor.
In ultimele zile si mie mi se face foame mai des si nu ma mai satur cu una cu doua! O sa incerc poate sa mai tai din dulciuri, ca de infometat nu se pune problema acum in sarcina. Eu foarte rar mananc de pofta, mai degraba mananc de foame. Am un deja-vous (cred ca asa se scrie ) ma simt ca in primele saptamani de sarcina, cand nu stiam ca sunt gravi si nu intelegeam de ce mi se face foame asa de des

Fluturas, felicitari pentru "polenizare" Imi pare rau ca te-au luat carceii Din feicire n-am avut deocamdata problema asta, eu am mai nou alta, de la dormitul pe-o parte ma dor coastele, mai ales pe partea stanga, ca mai mult pe stanga stau, ca cica e si recomandat. Nici eu nu m-am odihnit prea bine azinoapte m-am culcat tarziu ca am facut ciorbita dupa ce am venit de la eco. Am visat urat (nu chiar urat urat) si m-am trezit pe la 5:30 dimi si dupa aia m-am chinuit sa adorm la loc si cand am reusit a si sunat ceasul

24+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna, fetele!
Ma bucur mult, Vio, ca a decurs asa bine operatia. Multa sanatate lui Dragos in continuare!
Si eu am inceput sa am carcei noaptea, parca de la lipsa de calciu si magneziu apar, din cate imi amintesc de datile trecute.
Eu azi am o problema: de cand m-am sculat (si nu m-am sculat mai inainte , ci pe la 5 si ceva) mananc fara oprire. Asa ca azi probabil voi fi cam ocupata , cu mancatul, bineinteles.
Va pup!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_nicole spune:

Buna tuturor viitoarelor mamici!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna, oana_nicole!
In sfarsit, inca o mamica din dulcele targ...
Scrie repede 10 mesaje, ca sa apara urmatoarele imediat dupa ce le scrii


Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare dragi burtici

Am intrat repede sa dau un semn de viata, sa nu ma dati disparuta, nu am citit nimic din urma, revin mai tarziu ca acum sunt tare obosita si ma bag nitel la recuperare sa fac nanica, adorm in picioare.
Am avut 3 zile foarte grele, pline... si abia azi am gasit un free time.
Am inceput cu duminica cu schimbari prin camera(mutat mobila si facut un locusor si pt bebe, si normal ca urmat si de facut curat care m-a tinut pana la 1 noapte), stati linistite ca nu eu am mutat mobila.
Apoi luni du-te la spital pt inregistrare nastere care m-a tinut vreo 5 ore si am obosit rau, doctorii(ele) care m-au luat in primire si facut dosar... le-am chinuit mult din cauza ca nu stiu bine germana, nu vroiau sa ma primeasca fara traducator, dar pana la urma m-au primit, si apoi ele au vazut ce de-a analize facute am si ce pastile iau(la riscul de tormbofilie ma refer)...mai pe scurt, m-au catalogat "sarcina cu risc" si nu erau multumite cu tratamentul de la hematologul din Ro, asa ca m-au trimis la un spital unde primesc sarcina cu risc sa fac niste consultatii la cazul meu. Aspenterul ala e problema lor, nu le place() si vor parerea unui specialist de la ei, daca intradevar trebuie aspenterul ala(), si daca da, sa-mi dea alt medicament(). Nebunie cu ele, eu stiu ca totul e in ordine, sarcina decurge normal, si tratamentul este bun(ca datorita aspenterului riscul de trombo este tinut sub control), dar ele... nu, ca vor de la ei(specialisti). Mi-au dat sa fac niste analize, ceva cu Killer, si hepatita C. Asa ca saptamana viitoare ma prezint la alte consultatii. M-au stresat de numa. Au facut din cazul meu o alarma de parca imediat ia foc casa, pe cand eu stau calma si merg inainte optimista ca stiu ca totul este bine si va fi bine pana la capat.
Ziua de ieri m-a bucurat, in sfarsit am fost la biroul de asigurari pt cardul de sanatate cu contractul de munca al sotului, si s-a rezolvat mai rapid decat m-am asteptat eu. Nu mai e nevoie sa astept acele 2 luni pana sa am cardul la mana si abia de atunci sa pot fi asigurata. Cardul de sanatate este valabil chiar de azi. Prin sot, ca coasigurat, el lucra cu contract. Am scapat de un stres, yeeeei . Daca bebitza se hotaraste sa se nasca la 38 sapt, nu e nici o problema, mamica o asteapta cu dragoste.

Azi inca o surpriza. offf...
Din cauza zilelor trecute, am tot amanat sa fac testul ala cu glucoza, si in sfarsit ma dusei azi sa o fac, surpriza: trebuie programare pt asta. Am ramas masca.. Si la laboratorul unde ma duc eu de obicei(e cel mai aproape de casa, in sector meu), au loc liber abia in aprilie. Ce fac eu acum? Ca de maine sunt in sapt 29. Am rezolvat-o pana la urma, mi-au gasit secretarele un loc liber pt maine, tot la acest laborator, dar la alta filiala in sector vecin.
Iaca asa, maine iar cu mine la intepat.




Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

28+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Vazui burtici noi Nicole, Madalina bine ati venit si va doresc sedere placuta aici cu noi, sa ne bucuram impreuna de clipele frumoase ale sarcinii (chiar daca uneori sunt si greutati).

Revin mai tarziu cu update.
Ma bag la nani ca nu mai pot


Pup toate burticile



Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

29+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput