Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~41~

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chicu09 spune:

Irinuka si cita ralu, va multumesc si voua pt urarea de bun venit ... am citit rapid mesajele, am cam ramas in urma dar voi incerca sa fiu mai "harnica". Pupiiici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Salutare tuturor!

Simcri, imi pare rau pentru accident si sperietura. sa vezi ce am lucrat si eu ieri: am plecat pe la 5 de la birou si imi era un somn de muream. Mi-am deschis geamurile sa ma ventilez, sa ma tina treaza, ca am de strabatut vreo 30 km si mi se inchideau ochii. pana la urma fara sa vreau tot i-am inchis dar m-am trezit brusc pt ca simteam ca nu merg drept si intradevar o luasem pe contrasens. Sa nu ma certati, de azi pe la 4 o sa servesc o cafeluta sa ma agite . Chestii dinastea am patit de vreo 2 ori in trim I, de atunci nu am mai patit .

Acuma sa ne laudam: am fost azi la eco, bebe are 2122 g, arata ca de obicei mai mare (cu 9 zile) in loc de 31s4z arata 32s6z.
Tare s-a mai minunat medicul cat e de marisor, astfel a zis ca totul arata bine ecografic, e intors, si spune ca rare sunt situatiile cand se mai rasucesc din pozitia asta.
M-a intrebat ce inaltime am si cand i-am spus ca doar 1.57 a zis ca nu crede ca o sa pot sa nasc natural (evident doar cu mari chinuri), dar ca mai vedem peste o luna la internarea de o zi la 36 sapt, e posibil ca pana la termen sa ajunga la 4 kg.

M-am cantarit si am luat vreo 17 kg , dar nu parea panicat dr. A zis ca o sa mai iau vreo 2-3 dar sa nu ma agit ca le dau jos dupa

Ralu_cita, la care curs mergi? Puericultura sau cel cu trusoul?
Sa iei notite sa pliante sa ne instruiesti si pe noi!

31+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_nicole spune:

da,durerea din nasterea naturala e dupa norocul fiecaruia:))depinde de pragul de durere al fiecaruia clar

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Buna ziua, mamici.
Sunt noua pe forum, desi va urmaresc cu interes de ceva timp.
Am 29 de saptamani si o sa am un baietel in luna mai
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Salutare tuturor!

Simcri, imi pare rau pentru accident si sperietura. sa vezi ce am lucrat si eu ieri: am plecat pe la 5 de la birou si imi era un somn de muream. Mi-am deschis geamurile sa ma ventilez, sa ma tina treaza, ca am de strabatut vreo 30 km si mi se inchideau ochii. pana la urma fara sa vreau tot i-am inchis dar m-am trezit brusc pt ca simteam ca nu merg drept si intradevar o luasem pe contrasens. Sa nu ma certati, de azi pe la 4 o sa servesc o cafeluta sa ma agite . Chestii dinastea am patit de vreo 2 ori in trim I, de atunci nu am mai patit .

Acuma sa ne laudam: am fost azi la eco, bebe are 2122 g, arata ca de obicei mai mare (cu 9 zile) in loc de 31s4z arata 32s6z.
Tare s-a mai minunat medicul cat e de marisor, astfel a zis ca totul arata bine ecografic, e intors, si spune ca rare sunt situatiile cand se mai rasucesc din pozitia asta.
M-a intrebat ce inaltime am si cand i-am spus ca doar 1.57 a zis ca nu crede ca o sa pot sa nasc natural (evident doar cu mari chinuri), dar ca mai vedem peste o luna la internarea de o zi la 36 sapt, e posibil ca pana la termen sa ajunga la 4 kg.

M-am cantarit si am luat vreo 17 kg , dar nu parea panicat dr. A zis ca o sa mai iau vreo 2-3 dar sa nu ma agit ca le dau jos dupa

Ralu_cita, la care curs mergi? Puericultura sau cel cu trusoul?
Sa iei notite sa pliante sa ne instruiesti si pe noi!

31+
Edy

Mony, la asta vreau sa merg “Notiuni elementare despre Nastere si Alaptare“ chiar daca la cursurile de la Regina Maria urmeaza saptamanile viitoare aceleasi info . Mai bine mai multe info ...

Felicitari pentru rezultate bune la echo si ai grija cu masina

27 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna mamici,am citit tot ce s-a mai scris,am vazut ca avem si burticute noi....le urez bun venit!Eu de trei nopti dorm foarte putin ,nu din cauza mea,si a fetei care pe langa tuse ne chinuim si cu nasul care curge,dar e si infundat.Luam medicamente,am avut de facut si 4 injectii cu hidrocortizon,dar tot merge greu recuperarea.Maine vreau sa ajung la medicul de familie pentru concediu prenatal ,controlul lunar si trimitere pentru analize.
Ma chinuie si pe mine un hemoroid nenorocit,cu toate ca nu sufar deloc de constipatie,si in cateva seri m-a cam intepat inima,trebuie sa-i spun doctoritei.
In rest nimic nou,va doresc la toate o zi buna!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Bun venit noilor mamici !!!!!!!
Va doresc sarcina usoara si nastere si mai usoara si la termen!
Scrieti-ne mai multe sa va cunoastem mai bine!

Vio, sper ca se simte mai bine Dragos.

Vicky, daca nu sunt nesi..., cate kg ai luat? Si tu ai bebe mare

31+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Citat:
citat din mesajul lui mony_omv

Salutare tuturor!

31+
Edy

Mony uf uf bine ca nu s-a intamplat nimic condusul si sarcina nu prea se pupam suntem cu reflexele in pom, dar mai e putin si scapam. Bine ca bebelul este foarte bine si s-o tina tot asa, chiar daca o sa fie un urias important e ca e sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Neata, mamici cu burtici! Vedeti ca eu va salut cand ma intorc de la slujba.

Referitor la kg in plus, eu m-am calmat de cand mi-au spus 2 mamici cu copii de 7 ani, slabe batz si foaaarte sexi, ca ele au luat in sarcina 20, respectiv 32 de kg. Ma gandesc ca daca ele au dat jos si arata fff bine, vom da si noi.

Simcri, bine ca nu ai patit tu sau bebe ceva! Fiarele se repara.

Urez si eu "bine ati venit" mamicilor noi!

Crina, pe mine m-ai speriat cu atatea complicatii la cezariana.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Citat:
citat din mesajul lui duduta190578

Buna mamici,am citit tot ce s-a mai scris,am vazut ca avem si burticute noi....le urez bun venit!Eu de trei nopti dorm foarte putin ,nu din cauza mea,si a fetei care pe langa tuse ne chinuim si cu nasul care curge,dar e si infundat.Luam medicamente,am avut de facut si 4 injectii cu hidrocortizon,dar tot merge greu recuperarea.Maine vreau sa ajung la medicul de familie pentru concediu prenatal ,controlul lunar si trimitere pentru analize.
Ma chinuie si pe mine un hemoroid nenorocit,cu toate ca nu sufar deloc de constipatie,si in cateva seri m-a cam intepat inima,trebuie sa-i spun doctoritei.
In rest nimic nou,va doresc la toate o zi buna!

30+

Duduta multa sanatate printesei, dar pana la urma ce a spus doctorul ca are, 4 injectii de cortizon, un pic ca dur tratamentul, a facut laringita?

Mergi la inceput