Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hadrianae

Ele, mniam-mniam varza!

Bobitza, ce burtica frumusica ai!

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 21+

Poze

Multumesc!

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

Paula, Ele multumesc frumos Paula, maine la 8 sunt programata. Sa-i dea D-zeu sanatate doctorului taau ca mi-aduc aminte mereu ca a zis ca nu exista riscuri daca stai 1h linistita dupa.... A reusit sa linisteasca si o nevrotica de la sute de km distanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Mocanitza, suntem toate cu sufletul si cu ganduri bune alaturi de tine!

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mocanita tinem pumnii. O sa scapi usor. De rezultat nu mi-as face geiji deloc.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mocanita, suntem cu gandul la tine. Sa stai linistita si dupa aceea, macar 48 h nu ridica copilul in brate si din astea, da?
Si sa intri cat mai repede poti sa ne zici cum a fost,da?
Si sa nu-ti fie frica, o sa vezi ca totul va fi usor!!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Buna seara gagici,
Victorie pe frontul de est. Din telefon in telefon am ajuns la o doamna contabil care m-a lamurit ce si cum. cu mintea mea necontabila si nepriceputa la cifre am incercat sa calculez singura salariile pe lunile astea si evident a iesit o mare varza. Am sunat spasita la contabila cu gand sa fiu tare in clont ca doar info o aveam insa nu stiam daca intr-adevar calculele ei au fost sau nu corecte. N-am apucat sa deschid gura ca mi-a zis ca mi-a bagat difrenta de bani. Daca are cineva nelamuriri cu diferentele dintre concedii ii stau la dispozitie pe PM. tin sa va spun ca absolut toate concediile se calculeaza din brut... teoria cu brut/net nu e valabila. Diferenta consta in darile catre stat. Anumite tipuri de indemnizatii sunt scutite de aceste dari. Nu intru in detalii. Daca e cineva interesat astept PM.
Asa ca o parte din probleme s-au rezolvat. Va pup pe toate si va multumesc de sprjin.

Alina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mocanita bafta multa ...pentru maine

alina
in sfarsit la liman...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

multumesc mult fetelor. intru sa sa va povestesc maine, dupa. Ele, zic si eu cu jumatate de gura ca nu-mi fac griji pt rezultat ci pentru procedura, da' am si eu 37 totusi :) Imi ramane totusi sa sper ca la FIV (asa i-am avut pe amandoi) lupta embrionii cei mai puternici-sanatosi din punct de vedere genetic :) si raman cu frica de procedura in sine doar :) de risc de fapt, nu de ac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Moni, multumesc frumos. Deocamdata ma declar multumita de salariul primit. Daca am vreodata nelamuriri o sa-mi permit sa te sacai. Ma bucur ca m-am lamurit eu cat de cat ca e tare greu sa incerci sa-ti ceri drepturile cand nu te informeaza decat internetul. Sa nu mai zic ca doamnele de la ITM au intrat pe net ca sa vada ce si cum si m-au sfatuit calduros sa merg acasa si sa fac acelasi lucru. Ma surprinde ca m-am lovit de atatea ori de pleonasticul stat roman si ale sale legi si, sa nu mai vorbesc de anumiti angajati ai acestuia.... si tot ma loveste sub centura fiecare neregularitate de acest gen. Nu ma pot obisnui de nicio culoare.

Mocanita... tin si eu pumnii.

Alina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Mocanita multa bafta si de la mine si sunt sigura ca va iesii bine exact cum a iesit si la fete.

22+
Dana

Mergi la inceput