Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp si mie mi-au iesit dungi roz pe dedesupt pe sanul stang care culmea este mai mic. Pe dreptul am doar venele mai pronuntate. Eu ma dau in fiecare seara cu ulei de migdale dulci numai sa nu apara vergeturi. Voi cu ce va dati???
Citeam la fetele de martie aprilie ca multe sau dat cu toate cremele posibile si tot le-au iesit vergeturi (ca ar fii mostenite) oare????

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dana chear daca vine un val de firg nu mai are puterea din iarna ... si eu vreau caldura m-am saturat sa ma tot imbrac ca un dobos..atatea straturi si iar straturi , sa nu mai zic ca mi-e din ce in ce mai greu sa ma aplec sa imi trag fermuarul la cizme

vreau caldura....

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

dana si la mine se vad venele groase pe sub tesut , dar acestea roz sunt de supratafa cred ca totusi sunt vergeturi , ma fac cu ulei de argan si creme antivergeturi dar cred ca totul tine si de genetica dace e sa nu se faca nu se fac...oricum e bine sa folosim lotiunile macar un pic sa atenuam dezastrul

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Olimp vreau poze noi. Sigur ai burtica o frumusete!!!!

Dana si eu am citit acelasi lucru. Indiferent de creme si banii care ii dai pe ele, daca mostenirea ta genetica si elasticitatea pielii lasa de dorit, o sa ai vergeturi. Eu folosesc Nivea soft, dau asa un strat grooos. La Denisa am folosit tot o crema banala si nu m-am ales cu vergeturi. Acum..iti zic dupa nastere. Sub burta nici nu mai vad daca apare vreo una.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Sper sa nu dureze mult. Eu am trecut la adidasi. Inca nu am bagat cizmele in pod dar sunt deja bagate in pungi. Si mie imi e greu sa ma incalt cu cizme.

22+
Dana

Mergi la inceput

dana relax sunt cizma fara toc nu ma pot cocota pe tocuri sunt ca o balenuta cranata

ele am sa rog sa-mi faca poze noi..dar sunt de nerecunoscut cel putin la fata sunt ca o gogoasa

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Ele sa stii ca si cumnata mea mi-a spus ca tot o crema nivea a folosit f grasa si ca nu se facea chiar seara de seara cu strictete cum fac eu de ex. Ea nu detine nici o vergetura. Eu ma gandeam sa cumpar si una nivea cum si-a luat ea si sa ma dau dimineata iar seara cu uleiul de migdale.

22+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

dana relax sunt cizma fara toc nu ma pot cocota pe tocuri sunt ca o balenuta cranata

ele am sa rog sa-mi faca poze noi..dar sunt de nerecunoscut cel putin la fata sunt ca o gogoasa

23 + Ilinca
Ilinca

Olimp nu esti singura. La munca ne-au obligat sa ne punem semnatura poza. Am zis ca lesin cand am vazut-o. Arat ca o purcica, rosie in cap si ditai tzitzele (care au intrat si alea in poza). Am fata de baba acra care lucreaza la posta romana.

Dar sunt ditai buyerul , nu conteaza poza.Am zis ca dupa ce se retrag surplusurile o schimb.

Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani

Mergi la inceput

Si eu m-am ingrasat la fata . Nu suport in acest mom sa mi se faca poza la fata. Prefer sa ma uit jos sus stanga dreapta numai fata nu .

22+
Dana

Mergi la inceput

ele , dana

ce explicatii haioase...

eu arat ca si un hamster ca si-a indesat in gusa mancare

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput