Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
unidanad spune:
Fetele tot am auzit de cursurile Lamaze. Ce ziceti sunt bune? Credeti ca ajuta nasterea naturala??? Ms.
22+
Dana
doxy spune:
Diana, mie mi-a explicat prietenul meu care e gineco de ce "prefera" sa taie. Daca te rupi sau nu e ca la loto, nu ai de unde sa stii asa ca e mai bine sa faca o mica taietura preventiv apoi sa te coase frumos la loc, decat sa lasi la voia intamplarii si sa te rupi, caci atunci e mult mai dificil sa te repare la loc. Mi-a zis ca a vazut cazuri urate rau de rupt necontrolat pana la anus, e groaznic. De aceea am preferat si eu sa fiu taiata preventiv, m-a cusut elegant, am respectat cu strictete maxima acele 7 zile de "nu te asezi pe fund" si nu am avut nici o problema. Acum nici nu se vede cicatricea, asa ca nu tin minte in care parte am fost taiata, spre stanga sau dreapta.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
paula_m spune:
Eu nu am nascut natural, dar o dau pe logica . Adica, eu prefer sa ma taie, decat sa ma franjurez singura si sa fie mult mai dificila coaserea. Cam ce a zis si Oxana.
Betty, de 2 zile ma gandesc la tine. Ca ai zis ca nu te-ai ingrasat deloc, dimpotriva ai slabit. Si burta cum iti e? Nu a crescut? De vreo cateva zile nu ma gandesc decat la kg mele multe...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 22+ , bb2
happy_ama spune:
Fetelor, mama mea s-a rupt cand m-a nascut pe mine si nu e de joaca. Trage pana in ziua de azi. Infectii, pipi necontrolat...si multe alte chestii urate...
Happy_Ama 22+ si Eva
diana_popa27 spune:
Stiu ca aveti dreptat numai am inteles ca un medic cu experinta ar putea observa daca perineul e elastic sau nu inainte sa taie si ca o moasa cu experienta poate ajuta f mult .
Dar asa zic si eu in final ..sper sa fie mica taietura si sa tricoteze bine Dr. Mama mea a fost taiata la ambele nasteri si nu a avut nici un fel de probleme. Am inteles ca si cu taietura te poti rupe oricum ... dar probabil nu asa de franjurat .
Adevarul e ca mi-e frica de rupere mai tare ca de taietura. Cusatura poate sa nu fie perfecta si apoi sa fie prob legate de si parca nici asta nu suna bine
Mi-ar placea sa fiu exceptia de la regula aia care naste usor si fara taieturi si fara dureri .. dar la cat ma plang deja de un mic deranj la "pasa" tare mi-e ca o sa fiu aia cu povesti ca din vietnam dupa nastere
22+
viitoare mamica de Medeea
happy_ama spune:
Diana, eu cred ca teama de un lucru e mai mare decat "practica". Asa ca o sa fii curajoasa, sunt convinsa!
Happy_Ama 22+ si Eva
diana_popa27 spune:
Mi-am actualizat si eu samnatura ca vad ca sambata am uitat sa o fac. nu imi vine sa cred cum se strang saptamanile...
Ama sper sa fie asa!
Paula Mie nu mi se pare ca e altceva decat burtica acolo. Avand in vedere ca e baietel, daca are si apa mai multa e perfect normal. Dr ce ti-a zis ? El e cel mai in masura sa iti zica daca e cazul sa iti faci prob sau nu.
23+
viitoare mamica de Medeea
happy_ama spune:
Paula, eu m-am cantarit la ai mei in weekend si imi arata +10kg Nu ma intreba cum si de unde...Am maxima grija ce mananc...E adevarat ca e un cantar electronic, care poate da erori in salturi, dar oricum... Si pe mine m-a cam deprimat mai ales ca lumea imi spune ca nici nu se vede din spate ca as fi insarcinata... Ca numai burtica e de mine... Ce sa zic?! Eu una incerc sa ma imbrac cat mai dragut, macar sa par interesanta daca nu slaba
Happy_Ama 22+ si Eva