Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Stiu ca aveti dreptat numai am inteles ca un medic cu experinta ar putea observa daca perineul e elastic sau nu inainte sa taie si ca o moasa cu experienta poate ajuta f mult .
Dar asa zic si eu in final ..sper sa fie mica taietura si sa tricoteze bine Dr. Mama mea a fost taiata la ambele nasteri si nu a avut nici un fel de probleme. Am inteles ca si cu taietura te poti rupe oricum ... dar probabil nu asa de franjurat .
Adevarul e ca mi-e frica de rupere mai tare ca de taietura. Cusatura poate sa nu fie perfecta si apoi sa fie prob legate de si parca nici asta nu suna bine
Mi-ar placea sa fiu exceptia de la regula aia care naste usor si fara taieturi si fara dureri .. dar la cat ma plang deja de un mic deranj la "pasa" tare mi-e ca o sa fiu aia cu povesti ca din vietnam dupa nastere

22+
viitoare mamica de Medeea

de acord cu tine, si prietena mea s-a consultat cu doctorul, i-a spus ca perineul e elastic si nu va avea probleme mai ales fiind la al 2 copil, plus ca ei pot vedea si in ecografie dimensiunea copilului...

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Paula, eu m-am cantarit la ai mei in weekend si imi arata +10kg Nu ma intreba cum si de unde...Am maxima grija ce mananc...E adevarat ca e un cantar electronic, care poate da erori in salturi, dar oricum... Si pe mine m-a cam deprimat mai ales ca lumea imi spune ca nici nu se vede din spate ca as fi insarcinata... Ca numai burtica e de mine... Ce sa zic?! Eu una incerc sa ma imbrac cat mai dragut, macar sa par interesanta daca nu slaba

Happy_Ama 22+ si Eva

ce soada esti... poate ai inceput deja sa acumuzi apa, sau esti constipata...sau poate trebuie sa schimbi cantarul :)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Monirina, dar apa nu se observa?
Cum va dati seama fetelor ca acumulati apa?

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Dragele de voi,multumesc pt raspunsurile legate de morfo! Sunteti niste scumpe

Legat de nume,eu votez pentru Malina Si Matei e foarte frumos

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Duminica am fost prin oras, in cautare de diverse si am dat peste un magazin cu mobila de copii. Mi s-a parut ca au niste preturi rezonabile si ca ar fi o firma romaneasca producatoare (eu sunt pt. sustinerea economiei). Au magazine in multe orase din tara.
http://patutbebe.ro/

16+ "Bubu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor

eu am stagnat tot la 9 kg luate ...e bine oricum nu fac rabat la mancare manac cat vreau si ce vreau

betty eu votez pentru Bianca , dar imi place si Malina , Teodora si Mara in ordinea in care sunt scrise..

daca as fi avut baiat ...era Bogdan sau Sebastian

monirina felicitari pentru PUTA !!!!!

oxana apropo de nume si incapatanare...mie mi-i s-a zis ca Ilinca e nume de tarancuta si de ce ii vad ca nu le place ma indrogostesc de nume mai tare

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

happy ma tot uit la tine la poze si ma te tot admir ce bine arati

oxana pe tine nici nu se vede ca ai fi gravi daca nu ai avea butrica..

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Stefana, stiam de ei. Ii am si pe FB Au lucruri dragute

Olimp, ms Eu ma simt mare

Chiar asa, vrem sa mai vedem burtici!!!!

Happy_Ama 22+ si Eva

Mergi la inceput

happy tu mare ma faci sa rad , fi serioasa esti asa de finuta

fetelor pentru a incepe formalitatile pentru prenatal ce aste trebuie aduse la servici ?

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefana0909

Duminica am fost prin oras, in cautare de diverse si am dat peste un magazin cu mobila de copii. Mi s-a parut ca au niste preturi rezonabile si ca ar fi o firma romaneasca producatoare (eu sunt pt. sustinerea economiei). Au magazine in multe orase din tara.
http://patutbebe.ro/

16+ "Bubu"

Stiu magazinul, am vazut marfa si materialul lasa de dorit. Folosesc un pal de proasta calitate.

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput