Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
happy_ama spune:
De mine nu trebuie sa va feriti pe FB, ca nu prea stau la discutii acolo. Mai pun o poza intr-o pauza, ma mai uit sa vad daca e ceva funny si cam atat...
Happy_Ama 22+ si Eva
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Ele, acum am vazut poza de la eco din Febr. Ce clar se vede fatzuca 17 + |
Exact asa arata Denisa cand era mica. Si doarmea cu bratul la fel. Deci cred ca mai iau in calcul varianta cu Irinuca . ..daca ambele fete o sa semene cu tacsu.
Flory la mine durerile de burta sunt eclipsate de cele de "pasa".
Elena & Denisa (26.10.2004)
23 saptamani
Bobitza_85 spune:
Eu eram maaaare "Feisbucista" dar de cand v-am descoperit pe voi pe acest forum ,din fericire, am cam "neglijat" postarile acolo
17 +
Bobitza_85 spune:
puteam sa plec acasa de la 14 si eu ce fac... stau la birou si scriu pe forum si ma amuz
Pai e frumooos?
Ma duc acasica si mai vb de acolo.
Va pupik!
17 +
stefana0909 spune:
Buna dragelor,
Nu mai contenesc cu cititul de cand am venit de la servi, dar am ajuns la zi
Dana, pt. maini si picioare amortite, am patit-o si eu, dr. mi-a recomandat 1-2 banane pe zi (lipsa de potasiu provoaca amorteala).
Oxana, "La multi ani" pt. Rares! Chiar aseara discutam cu sotul, ce parere are despre numele Rares....dar el e putin "rrr-it" si nu poate pronunta bine.
Noi am hotarat sa alegem fiecare cate un nume. Eu am ales Stefan, iar sotul se mai gandeste. I-am dat aseara o idee cu Calin. Ii mai place si Matei.
Oricum, eu mai am sperante ca poate se transforma in fetita, la care aveam deja 2 nume pregatite: Ioana Dalia....si nu m-am inspirat...am zis prima, in capitolele de inceput.
Mergem si noi la targ, dar duminica. Sweety, multumesc de info
Mai aveam cate ceva de scris, dar am uitat.
16+ "Bubu"
stefana0909 spune:
Betty, eu votez cu Malina, are o muzicalitate aparte. Aceeasi parere o am si despre numele Clara sau Claudia.
16+ "Bubu"
stefana0909 spune:
Amalia, felicitari pentru printese! Au si niste nume superbe! Sper ca esti mai bine si ai scapat de raceala
16+ "Bubu"
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Monirina adevarul e ca nici nu m-am interesat prea tare de nastere in apa pt ca aici nu am posibilitatea. Atunci daca esti numai tu in apa nu vad prob de igiena ...o fi prob ca inhaleaza copilul cand iese apa? Tare mi-ar placea sa nu taie doctorii cu atata usurinta.. o sa insist si eu sa imi explice dr ce si cum . 22+ viitoare mamica de Medeea |
e vorba ca poti sa faci tu mizerie in apa cand impingi :) dar am citit si de asta si cica moasele sunt pregatite si sar sa curete apa :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 15+