Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (48)
Raspunsuri - Pagina 17

happy_ama spune:
De mine nu trebuie sa va feriti pe FB, ca nu prea stau la discutii acolo. Mai pun o poza intr-o pauza, ma mai uit sa vad daca e ceva funny si cam atat...
Happy_Ama 22+ si
Eva

Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Ele, acum am vazut poza de la eco din Febr. ![]() Ce clar se vede fatzuca ![]() ![]() ![]() |
Exact asa arata Denisa cand era mica. Si doarmea cu bratul la fel. Deci cred ca mai iau in calcul varianta cu Irinuca . ..daca ambele fete o sa semene cu tacsu.

Flory la mine durerile de burta sunt eclipsate de cele de "pasa".
Elena & Denisa (26.10.2004)

Bobitza_85 spune:
Eu eram maaaare "Feisbucista" dar de cand v-am descoperit pe voi pe acest forum ,din fericire, am cam "neglijat" postarile acolo
17 +

Bobitza_85 spune:
puteam sa plec acasa de la 14 si eu ce fac... stau la birou si scriu pe forum si ma amuz
Pai e frumooos?
Ma duc acasica si mai vb de acolo.
Va pupik! 17 +

stefana0909 spune:
Buna dragelor,
Nu mai contenesc cu cititul de cand am venit de la servi, dar am ajuns la zi
Dana, pt. maini si picioare amortite, am patit-o si eu, dr. mi-a recomandat 1-2 banane pe zi (lipsa de potasiu provoaca amorteala).
Oxana, "La multi ani" pt. Rares! Chiar aseara discutam cu sotul, ce parere are despre numele Rares....dar el e putin "rrr-it" si nu poate pronunta bine.
Noi am hotarat sa alegem fiecare cate un nume. Eu am ales Stefan, iar sotul se mai gandeste. I-am dat aseara o idee cu Calin. Ii mai place si Matei.
Oricum, eu mai am sperante ca poate se transforma in fetita, la care aveam deja 2 nume pregatite: Ioana Dalia....si nu m-am inspirat...am zis prima, in capitolele de inceput.
Mergem si noi la targ, dar duminica. Sweety, multumesc de info
Mai aveam cate ceva de scris, dar am uitat. 16+
"Bubu"

stefana0909 spune:
Betty, eu votez cu Malina, are o muzicalitate aparte. Aceeasi parere o am si despre numele Clara sau Claudia. 16+
"Bubu"

stefana0909 spune:
Amalia, felicitari pentru printese! Au si niste nume superbe! Sper ca esti mai bine si ai scapat de raceala 16+
"Bubu"

Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Monirina ![]() Tare mi-ar placea sa nu taie doctorii cu atata usurinta.. o sa insist si eu sa imi explice dr ce si cum . ![]() viitoare mamica de ![]() |
e vorba ca poti sa faci tu mizerie in apa cand impingi :) dar am citit si de asta si cica moasele sunt pregatite si sar sa curete apa :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si