Copii amenintati ca vor dormi pe jos in spital

Copii amenintati ca vor dormi pe jos in spital | Autor: cris_09

Link direct la acest mesaj

Revolatator..infiorator..nu-mi vine sa cred ca poate fi adevarat..
Sunt fara cuvinte,nu-mi vine sa cred ca poate fi adevarat ca in 2013,in Sibiu,mult laudat oras european,parintii sunt amenintati ca li se vor culca copii pe jos,in spital.
De fapt nu pot sa inteleg cum pot fi internati in spital copii mici fara parinti..fara a li se oferi macar posibilitatea de a fi vizitati de acestia!!!
Sunt fara cuvinte.
Cititi si voi: http://www.jocurban.ro/2013/03/spitalul-de-pediatrie-sibiu-o-sa-ti-culcam-copiii-pe-jos/Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010


Jucarii pentru copii pe FB

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Revoltator, socant, fara cuvinte...chiar nu putem face nimic sa oprim aceste abuzuri ? In ce lume traim ? Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva in 2013..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

socant!!! imi curg lacrimile...nu imi gasesc cuvintele....ma pun in locul puilor mici, bolnaviori si speriati rupti de langa mama lor, apoi ma pun in locul mamei din bratele careia au fost smulsi copiii, care se invarte ca un leu in cusca in fata spitalului, imi imaginez neputinta, durerea si furia care e in sufletul ei....si plang... cum am ajuns sa ne dezumanizam in halul asta???

am inceput sa citesc...m-au napadit lacrimile....apoi am incercat sa continui sa citesc...m-a apucat furia....am izbutit intr-un final....dar ma doare sufletul...este posibil asa ceva in romania lui 2013???? ce putem face noi, ca simpli cetateni??? cui ne putem adresa??? e inuman....revoltator...strigator la cer!!!! puteam fi noi in locul lor, puteau fi copiii nostri smulsi din bratele noastre...si dusi undeva unde nu ii putem vedea, nu stim nimic despre ei....e crunt!!!!trebuie sa se poata face ceva...astfel de personaje, mi-e greu sa le spun oameni, precum cadrele medicale din acel spital nu au ce cauta acolo!!! sunt foarte curioasa ce urmari vor fi...Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Povestea este veche, de ani de zile putem spune...

http://www.petitieonline.ro/petitie/lasati_mamele_sa_se_interneze_in_spital_alaturi_de_copiii_lor_-p17298057.html

In atata amar de vreme nu s-au gasit solutii.

Oare mai exista vreun spital in tara care sa impuna aceste restrictii?Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Nu pot sa cred ca inca se mai interneaza copiii singuri in Sibiu dupa scandalul care a fost. Acum nu-i mai lasa nici sa-i viziteze? E de domeniul SF ce se intampla in Romania


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

anul trecut (in toamna) o fetita de 4 ani a fost internata cu scarlatina impreuna cu sora ei de 6 ani (sanatoasa) sa aiba grija de ea.

Dupa asta... ce poti sa mai spui??
Edit: ma refer la spitalul de pediatrie din Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Nu exista nicio asociatie internationala de protectia copilului care ar putea face ceva mai mult decit ar reusi o petitie din partea noastra (asta pt ca am impresia ca petitiile in Romania nu prea au succes)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ar fi cazul de un scandal mediatic. Filmare cu camera ascunsa, mers pana la Arfat...

Si varsta asta de 6 ani...sa fim seriosi, ai mei sunt mai mari si numai la gandul sa-i las singuri in spital ma zbarlesc. M-as culca pe podea, sub patul lor, si tot nu ii las singuri. Stiu ca si adultii pot avea insotitor. Mama a stat cu tata in spital cand s-a operat, una din fetele din echipa mea tocmai a bagat ture de noapte langa bunica internata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Nu exista nicio asociatie internationala de protectia copilului


Da o asociatie romaneasca care sa rezolve problemele romanilor din Romania, nu exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pai e clar de ce nu vor sa lase acolo insotitori si mai ales la copii mici: ca nimeni sa nu vada cum ii trateaza ei pe copii cind parintii nu sunt de fata.

Eu stiu ce traumatic a fost pt fiul meu sa stea in spital cind avea un an si a stat tot timpul cu unul dintre noi parintii. Si s-au purtat frumos si cu calm cu el.

Stiu ca in Aglia multi asistenti au fost prinsi ca nu se comporta corect cu camere de filmare ascunse in diverse obiecte, dar nu stiu daca in Romania e legal sa urmaresti cu camera fara sa anunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
Nu exista nicio asociatie internationala de protectia copilului


Da o asociatie romaneasca care sa rezolve problemele romanilor din Romania, nu exista?


Ar fi bine daca ar exista, dar daca problema exista de demult, de ce nu a intervenit?

Mergi la inceput