Clubul "babelor" FIV-oase 76
Raspunsuri - Pagina 8
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady Da Many , sunt doua femei pe care le-am cunoscut in anii astia de lupta cu infertilitatea, de la care am avut/ am de invatat si care au insemnat ceva pentru mine in tot acest timp. In felul asta parca nu regret toti acesti ani grei, pentru ca (spun eu) m=am ales cu citeva prietene de suflet si sunt un om mai bogat si mai implinit acum ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
O nasa o "stiu" pe a 2-a o intuiesc, dar nu sunt sigura
Asa este, uneori durerea si suferinta ne unesc, si eu am prietene dragi cu care petrecem mult timp, cunoscute pe DC.

many_bani spune:
| citat din mesajul lui adrianaady A doua este Catalina, s-a mai scris pe aici ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Acum ca ai zis tu de Catalina, imi amintesc ca am citit

Ralu_mv spune:
Nanne
, felicitari, am citit si eu un pic asa pe fuga, nu stiam de tine ! Despre babisme, eu stiu ca batai multe indica baiat, si la mine asa a fost, despre acru/dulce, nu stiu babismele dar la mine acccru a fost. Oricum ar fi, bebe sanatos si la termen sa fie !
Imi pare rau de motanul tau, vorbeam la un mom. dat ... si al meu a murit tot anul trecut ... intr-un fel stupid ... probabil asa a fost sa nu se vada cu mogaldetele mele ... e culmea uneori cum se aseaza lucrurile in materie de pierderi si castiguri, ca am mai pierdut pe cineva fff drag care abia astepta mogaldetele anul trecut...
Adriana
, sunt frumusele foc pletoasele tale ! ma bucur ca mititica e mai bine, si sper sa ramana
In rest, va transmit multe 

si mult noroc tuturor, sa straluceasca soarele si pe strazile voastre cat mai curand !
ioana3110 spune:
Buna fetelor!
Adriana, Bianca ta seamana cu Ana mea cand era mica
.
Stiu ca vorbesc de parca ar fi foarte mare, dar o sa vezi la 8 luni ce mari o sa ti se para
.
Sunt foarte frumoasa fetele. Iti urez sa fie si la fel de sanatoase si atunci o sa fii o mamica fericita pe deplin! Cum mai stati cu colicii?
Nanne, felicitari pentru inimioara!
si sarcina usoara!
many_bani spune:
| citat din mesajul lui Sandy2707 Many nu pot acum...poate dupa ce imi mai revin![]() Eu o astept cu drag ![]() |
Cand esti pregatita, noi tot pe aici vom, insa citind la surogate, intuiesc cauza supararii tale si imi pare tare rau.

samira33 spune:
va pup dragele mele.
acum am ajuns acasa 
sunt franta......de la ora 9 sunt plecata de acasa.
imi ard picioarele...am muncit azi de mi-au sarit ochii.
dar ne-a ajutat DD si am dus la bun sfarsit tot ce aveam de facut.
sunt asa de obosita ca am putut doar sa ciugulesc cate ceva.
ma duc sa-mi fac un dus cald si apoi ma uit cu soata la meci.
va pup si va doresc o seara minunata.
many,pentru mine este prima finuta-fetita...pana acum am avut parte doar de feciori-3 la numar....asadar sunt in extaz.
sandy,imi pare rau ca esti intoarsa.
sper sa vina si zile mai bune pentru voi 
aristico,azi am fost ca soarele si luna....cand am putut eu n-ai putut tu si cand ai putut tu n-am mai putut eu ![]()
sper ca nu era ceva important ci doar telefoanele noastre de rutina.
Michelle_S spune:
Buna seara tuturor 
Am pierdut o sarcina la 10 saptamani anul trecut si de atunci incerc sa raman insarcinata.
Au urmat mai multe stimulari, o IA nereusita si nu mai pot sa astept, vreau sa fac FIV la Polisano Bucuresti.
Imi recomandati un medic? Protocolul cu inhibare e obligatoriu?
Multumesc