Citat: |
citat din mesajul lui aristica tano, bety&bogdan ![]() ![]() ![]() Babutze lovite, fericite, racite, obosite va pup pe toate-toate ![]() |
Samira deci zumba pe tocuri a fost f distractiva si fara accidentari . bravo domnita Tare curioasa sunt ce cumparaturi ai facut tu
Sunt superbe scaunele de masina
Eu sunt sigura ca va veni o vreme cand fiecare va avea acasa propriul ei ingeras, asa sa ne ajute Dzeu
citat din mesajul lui adrianaady Many fiecare fetita are nasa ei, doua femei deosebite ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Da Many , sunt doua femei pe care le-am cunoscut in anii astia de lupta cu infertilitatea, de la care am avut/ am de invatat si care au insemnat ceva pentru mine in tot acest timp. In felul asta parca nu regret toti acesti ani grei, pentru ca (spun eu) m=am ales cu citeva prietene de suflet si sunt un om mai bogat si mai implinit acum
Salutare si de la mine si atat ca sunt tare intoarsa si nu vreau sa se ia
asa ca fac o pauza si intru mai rarut
Eu o astept cu drag
citat din mesajul lui Sandy2707 Salutare si ![]() ![]() ![]() ![]() Eu o astept cu drag ![]() |