Clubul "babelor" FIV-oase 76
Raspunsuri - Pagina 7
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica tano, bety&bogdan Babutze lovite, fericite, racite, obosite va pup pe toate-toate |
iti intoarcem pupicurile, inzecite, draga mea,
adrianaady spune:
Samira deci zumba pe tocuri a fost f distractiva si fara accidentari . bravo domnita Tare curioasa sunt ce cumparaturi ai facut tu
Sunt superbe scaunele de masina
Eu sunt sigura ca va veni o vreme cand fiecare va avea acasa propriul ei ingeras, asa sa ne ajute Dzeu
many_bani spune:
citat din mesajul lui adrianaady Many fiecare fetita are nasa ei, doua femei deosebite Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Frumos
adrianaady spune:
Da Many , sunt doua femei pe care le-am cunoscut in anii astia de lupta cu infertilitatea, de la care am avut/ am de invatat si care au insemnat ceva pentru mine in tot acest timp. In felul asta parca nu regret toti acesti ani grei, pentru ca (spun eu) m=am ales cu citeva prietene de suflet si sunt un om mai bogat si mai implinit acum
Sandy2707 spune:
Salutare si de la mine si atat ca sunt tare intoarsa si nu vreau sa se ia asa ca fac o pauza si intru mai rarut
Eu o astept cu drag
many_bani spune:
citat din mesajul lui Sandy2707 Salutare si de la mine si atat ca sunt tare intoarsa si nu vreau sa se ia asa ca fac o pauza si intru mai rarut Eu o astept cu drag |
Hai descarca, suntem aici ptr. sprijin.