MONTIGNAC (185)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,

Roxana, multumesc de reteta de tarta. o s-o salvez.

Si eu am facut crochetele de vinete cu vinete tocate, feta, ceapa tocata marunt si un pic de usturoi, patrunhjel si oua.
Le-am dat prin pesmet, si le-am copt pe hartie de copt unsa cu ulei la 180 grade cate 15 minute pe fiecare parte.
Au iesit bune, dar ceilalti din casa, nu sunt asa fani.
Asa ca o sa mananc la greu sapt. asta.

Si am facut si friptura de vita la cuptor dupa reteta de vineri, a iesit foarte buna.

O sapt. buna si conforma,



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Buna tuturor

Eu am in continuare enorm de mult stress. Din pacate de cateva zile ma doare stomacul foarte tare si trebuie sa mananc hidrocarburi ca un fel de pansament pentru stomac. Azi e ceva mai bine, dar ieri am stat ghemuita toata ziua. Cum mananc paine prajita pe plita (da, avem un fel de plita) cum imi mai calmeaza durerile. Am incercat doar cu mozarella, dar nu merge decat jumatate de ora. Cu painea cam 2 ore. Asa patesc primavara si toamna la inceput, dupa aia gata.

Caress, la multi ani fericiti, urare cu intarziere dar e sincera
Cge, ce fel de pesmet? tare m-ar tenta sa fac si eu reteta ta.

Andanii, m-ai terminat cu crapul . Mi-e o pofta teribila. Pe-aici din pacate nu este decat in magazine speciale. Cand vin in Ro e meniu obligatoriu crapul.

Brindu, vacanta placuta iti doresc

Roxana, detaliaza te rog mai mult despre tarta: deci faci aluatul si apoi? Multumesc mult

Fetelor, la noi e weekendul asta pastele. Aveti ceva retete de pasca neaparat conforma? m-ar tenta in special o reteta cu pasca de ciocolata

O zi frumoasa va urez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

monti girls senchiu de urarile de drum bun sunteti niste minunate sincer
va spun rapidus ce am patimit

a trebuit sa iau autocaru noaptea pana la aeroport ca nu merg trenurile noaptea...si cand am dat sa sun..nu raspundea nici un taxi...exasperata ca nu ajung la bus..am iesit in strada..am pescuit cu greu unu..CA NU ERA NIMENI PE STRAda..dupa sa aflu ca nu-si scot taxiurile companiile ca era polei!!!

dupa frumos ajung la aeroport in Manchester...avionu o avut 30 min intarziere la plecare si 10 cand o ajuns...bune si frumoase..in Frankfurt trebe sa treci iara prin vama ..acolo era o coada iinimaginabila si ff multa politie..lasase un nataflet bagaju nesupravegheat si au intrat astia in alarma de bomba...deci asa am pierdut si zboru de conexiune (eu precisa ca si avioanele o sa plece cu intarziere) ca aia de incerca sa tine situatia sub control -UNA LA NUMAR si noi de stateam la coada eram peste 500 DE PERSOANE ...TOT SPUNEA CALM CALM CA AVIOANELE IS ACOLO CA SI ELE IS INTARZIATE...
anyways pana sa ma imi dau eu seama ca ce era pe monitorul de plecari pentru bucuresti era alta companie..am fost la toaleta ca tot omu..unde mi-am scapat in WC telefonul...cu telefonul muratura l-am imfasurat in shde mii de servetele si i-am scos bateria si am pornit in cautarea zborului..cum imi sclipise mie creierul la un moment dat..era zbor tarom si nu lufthansa...da pentru ca o avut lufthansa intarziere..mi-au gasit loc la zboru de tarom (daca nu avea intarziere si pierdeam zboru din cauza politiei trebuia sa platesc eu biletu din Frankfurt pana in Bucuresti)

asa...si am ajuns in bucuresti cu 2 ore fata de ce era prevazut...destul de acceptabil zic eu..insa in masina mi-am dat seama ca mi-am pierdut si fularul si caciula (ambele facute de mine)
* telefonul merge..doar ca acum i s-o udat ceva din el si am o pata inchisa ca umbra...da mreg touch screenul mai bine ca inainte..cred ca avea nev de o baie totusi

azi am fost la dentist...mi-o scos nervul la una din masele plombate de freza ala din UK cu talente pe cap...maine ma duc s-o plombeze...

acu ce sa spun...doar ca m-am saturat deja de anul asta..o duc dintr-un ghinion in altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

acu sa vad spun ce mananc...

ieri am mancat putin haotic ca eram nedormita de 48 de ora...si am mancat si dulce neconform (M&M) si am mai mancat si un sanwich neconform si un chips...si cand am ajuns acasa pufuleti

azi conform ...exceptand pufuletii...
maine am rugat-o pe mama sa imi faca coliva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Bine ai venit acasa, Brindusik! Cred ca iti poti ierta micile abateri, sunt scuzabile ....Si totusi, M&M?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Am cam scrantit-o aseara, la peste am ras si niste mamaliga si apoi si putina placinta cu branza... ca doar sa fie complet!
Azi:
dim: un covrig mic uscat
pranz: zacusca
seara (ora 16): ciorba de peste si niste spanac
Sper sa nu mai frunzaresc ceva pana la culcare,poate 1-2 pricomigdale?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Vai de mine, Brindusik, ce cosmar! Bine ca ai ajuns cu bine acasa. lasa ca ti se iarta abaterile de data asta.

Eu ieri am fost conforma pana seara, cand am dat-o-n balarii. si fara motiv, num-asa Drept urmare sunt pedepsita cu
Azi sper sa ma tin de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Va puppp

Cred ca e ceva in aer vad ca ieri a fost ziua abaterilor .... si eu aseara am calcat pe langa monti cu niste unt de arahide d'ala cu bucati in el de la LIdl si niste cereale de orez cu iaurt tot de la lidl .... copilul a luat si eu nu m-am abtinut ... am pofte multe ca-s inainte de rusi ... ei , motive caut .... sa-mi fie rusine nu ???

offf, tre sa fug ... revinnnn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha sa stii ca aveam senzatia ca is intr-un cosmar care nu se mai termina..dar mno am ajuns acasa..am apucat sa dorm .. si acu m-am apucat de impletit iara...ca tot e iarna si ninge la mine..mai nashpa e ca trebe sa ies sa merg la dentist

andani unt de arahide? nu are mult mult zahar? nu am mancat niciodata...
eu azi o duc tot in abatere...sort of...ca imi face mama coliva...desi cu fructoza ....da pune miez de nuca

de dimi am mancat ou fiert moale cu niste faina de in...
la prinz am in program bors de fasole cu stevie
si dupa cred ca o sa balotez coliva pana nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna ziua doamnelor

Brindu, bine ca ai ajuns ok acasa!! (vama la frankfurt.. cum mama?? ca de cate ori am mers n-am mai trecut pe nicaieri....)

Lorelei, sper sa ti se refaca rapid stomacul. aluatul de tarta il folosesc apoi pentru orice fel de tarta sarata normala - ori copt inainte in orb si umplut apoi, ori copt direct cu umplutura inauntru: sunca cu oua, smantana si praz, praz cu branza si cu oua, ceapa cu oua si sunca... ce am prin frigider. se comporta foarte bine!

eu declar ca va iert de abaterile de zilele astea, daca promiteti ca sunteti cuminti de maine incolo ( eu asa o sa fac! )

Mergi la inceput