MONTIGNAC (185)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caress spune:

La 9.30 mancam, chestie care nu cred ca mi s-a intamplat in ultimii 10 ani decat in concediu...Turtite cu branza degresata.La 12.30 am mancat 3 sarmalute (nu aveau strop de grasime ), la 15.30 vreo 3 linguri de legume inabusite si o bucatica de branza sarata.La mine si gustarile sunt tot un fel de mese, doar ca foarte mici, sper sa fie ok...

Diseara ma duc la sala, dupa care nu imi mai trebuie nimic vreo 2-3 ore, apoi vedem ce incropim-eventual restul de legume cu un pic de peste la gratar.

PS Sunt foarte somnoroasa, oi fi un pic hipoglicemica oare?Aseara m-am culcat la 11.30. iar fapt fara precedent.Ia sa ma intep intr-un deget sa vedem cum stam( nu stateam prea bine nici inainte, vesnic sunt sub normal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare,

noi asta seara suntem singurei... am trimis dimineata copiii la mama( de fapt i-a luat tata, deoarece Stefan avea febra, iar eu trebuia sa fiu musai la job, nu am raspuns in termenul legal la o adresa de la Anaf, si m-au amenintat ca imi trimit garda financiara pe cap!, sper sa nu se tina de cuvant!)

Dana am vazut poze cu mancarici( o sa incerc sa fac si eu, poate in wk, ca maine lucrez) si cu baietii de sarbatori... sunteti o familie frumoasa, ai un baiat superb iar tu radiezi!! arati super, arati tanara! imi place ce vad si am motive sa merg inainte!!
Ninha de unde iei penne integrale?? eu am gasit doar spaghete dar m-am cam saturat..

Pt maine mi-am luat niste telemea de la napolact( de-i tot fac astia reclama) si amtot gandesc cu ce sa o combin??
Nu stiu ce sa-mi iau la pachet!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns big_boy spune:

Buna dimineata (la mine afara NINGE!!!!)

Saptamana asta am mancat ceva mai aiuristic, insa oarecum Monti (greutate azi 109.8Kg). Ieri seara am facut o baie in 2 + o sticla de vin rosu. Ne-Monti dar foarte placut

Imi pun problema de a diversifica un pic meniul, sunt in cautare de retete noi. Ceva idei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Am inceput sa ma obisnuiesc cu cafeaua cu indulcitor.Nu pot sa spun ca ma dau in vant, dar e acceptabila.Aseara dupa sala (step aerobic, horror pentru nivelul meu actual de rezistenta la efort cardio intens), cum ma asteptam 3 ore nu mi-a trebuit nimic in afara de apa.Apoi am mancat mere coapte cu scortisoara(pe la 10) si un iaurt fara grasimi la 12 noaptea.Si iata-ma in a treia zi de Monti-daca imi spunea cineva acum o luna,ii radeam in nas, mi se parea imposibil de dificila!

PS Si la mine ninge.Cu fulgi mari de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata!
Sunt la lucru

Pennele, Carmen, le gasesti in supermarket, facute de Barilla. dar eu imi iau de la un catering care si le face singur, PepeNero se numeste, si sunt mult mai bune decat cele de la Barilla, ca au mult mai multe tarate.
Liviu, ce meniu vrei sa diversifici, cel de la baita sau de la bucatarie

Va , weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

si eu sunt tot la lucru... si se prevede o zi lungaaaaa



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Va pupppp
Am intrat sa vad ce faceti si e musai sa ii multumesc la Carmen pentru aprecieri si sa ii spun ca acolo eram grasaaaaaa , ma rog deja slabisem dar acuma sunt cu cel putin 15 mg mai putin ..... nu am mai pus poze acolo recente deloc .... nu stiam cum sa va arat biscuitii si atunci m-am gandit la picassa ..... nu stiam ca o sa vedeti si pozele alea vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

A 4 a zi de Monti si implicit de destrabalare culinara!Efectiv cad blugii de pe mine, nu e relevant ce arata cantarul ca nu prea stiu oricum de la cat am pornit, dar ma simt subtiata, ca sa nu zic ,,supta''

Cat trebuie sa dureze minim faza a I, parca 3 luni, nu?Hmm, cred ca e cam mult.Am bagat acum la cuptor un sufle de spanac cu telemea, ou si smantana si putin cascaval ras deasupra,eu zic ca e conform 100 %.
Ieri dupa amiaza am mancat-de fapt baut,o cana de zeama de ciorba strecurata apoi creveti cu usturoi si patrunjel cu salata de leurda-pe la 18.30, inca o gustarica mica-2 feliute de cascaval- pe la 9 si inca una cu branza si castraveti inainte de culcare.Azi dimineata doua turtite(m-am fortat sa le mananc, nu mi-era foame deloc!), una cu branza degresata si una cu gem dietetic Arovit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns big_boy spune:

caress, prima etapa dureaza cat este nevoie, de la caz la caz. Una e sa ai de dat jos 25kg, alta e sa dai jos 3-4kg.
In principiu trebuie sa se normalizeze si activitatea pancreasului, sau "rezistenta la dulce" cum o numesc eu. Iar asta dureaza ceva timp, in functie de cat de dezechilibrat este/a fost.

felicitari pt acea senzatie minunata, face toti banii

apropos, am si eu o pereche de blugi care o sa imi vina bine dupa ce mai dau jos vreo 5kg, abia astept sa ii port

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

carres tu pana urma cu ce date te lauzi? ca nu ne-ai spus...kg, inaltime...

liviu felicitari..chiar ai dat bine jos..intr-o luna parca nu?10kg?

andani cum faceai tu budinca aia cu ou si brinza? mai pui si tarate sau?? ca vreau sa incerc si io

Mergi la inceput