LMA!! Ghiocei martie-aprilie2009 *459*
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
tufete
O duminica binecuvantata tuturor!
Floric,Gianina,Silvi,Simona multumesc,numai bine si voua
Floric insanatosire grabnica
Novus cum e Ada?....sper sa-si revina cat mai repede
La noi Bogdi e la inca la o serie de muci si tuse ,dar nu ciudata...de acesasta data.Isabellei ii curge putin nasul,dar atat...
silvi8 spune:
Urez La multi ani, sarbatoritilor de ieri LUCIAN si Victor Cristian!!!
LA MULTI ANI, Catalin si Vlad!
Bogdana, sa aveti o zi minunata!
pupici tuturor!
Dodo-pui spune:
Urez La multi ani, sarbatoritilor de ieri LUCIAN si Victor Cristian!!!
LA MULTI ANI, Catalin si Vlad!
Bogdana, sa aveti o zi minunata!
La multi ani si de la noi!
Ela78 spune:
LA MULTI ANI, gemeni de Petrean!Codrina, sa-ti traiasca cei 3 iezi si sa creasca falnici ca niste brazi, sa te apere la batrenete de toate relele
LA MULTI ANI, Andrei! Mult noroc in viata, sa fii fericit!Ana, voi sinteti cei mai blanzi si inteligenti si cumsecade parinti, din cati am cunoscut eu vreodata
LA MULTI ANI, Anastasia! Mademoiselle rafinata si educata...
Sper sa am ocazia sa te pupacesc pe viu in curand...
Vroiam sa multumesc tuturor tufetelor, care m-au felicitat de ziua mea pe FB
8 martie a fost frumos, mi-am luat liber de la servici, era o vreme superba L-am dus pe Ianis la gradi, si noi 2 am taiat-o in oras, sa ne amintim de vremurile bune Am colindat prin magazine, am luat o cina romantica.
Duminica am fost la film (pentru ca "Hobbit-ul" era interzis sub 16 ani, am ales unul la care sa putem intra si cu Ianis: "Fantastica lume din Oz". I-a placut si lui Ianis la cinematograf, doar la efectele 3D se baga in scaun cand aruca unul vreo sulita sau iesea vreun dragon.
De ziua lui Dan vroiam sa-i iau bilet la fotbal pe stadion Allianz Area (impresionanta), dar aici e foarte foarte complicat si greu sa primesti un bilet la Bayern München...
Floric spune:
Eu cedez psihic. Tot ce i-am administrat lui Rares nu da roade. Tuseste nin stop. Magareste. Ii bag o doza de dexametazona. Daca nu cedeaza nici la asta, cedez eu. oricum merg maine cu el la medic, dar pana maine ... ma ingrijoreaza. Si ma ingrijoreaza ca nici nu da roade ce i-am dat pana acum. Clar e ceva alergic...dar nu stiu ce.
simonapro spune:
Multumim tare mult pentru urari
Petrecerea a fost frumoasa, sarbatoritul un pic cam suparat, la momentul tortului s-a pus pe plans, dar apoi si-a revenit si s-a distrat in continuare.
Va las si cateva poze: https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/Luc4Ani?authkey=Gv1sRgCKaa84CI7pmhIw
Floric spune:
Simona, sa iti traiasca flacaul. Ce mare este! Pare mult mai mare de 4 ani. Ori tu, esti de-a dreptul de 14 ani printre ei.
Silvi, miercuri si joi vin la Tulcea. Ne vedem, da? Nu cunosc deocamdata datele problemei( cazare, program) dar trebuie sa ne vedem.
Floric spune:
Rares inca tuseste dar cu mai putin spor dupa doza de dexa. Ma rog sa avem o noapte fara evenimente.
silvi8 spune:
salutare!
L-am admirat pe LUC! dar si pe mamica lui
Floric, imi pare asa de rau dar maine plec din tara pentru cateva zile. cum se face ca exact cand vii tu nu sunt...dar vin eu la braila in august cand vine acasa cea mai buna prietena a mea. poate ne vedem atuncisi sanatate multa Rareselului drag!
roro, ce frumos v-ati descurcat cu petrecerea ad-hoc!
ce stiti de novus? sunt tot in spital?