LMA!! Ghiocei martie-aprilie2009 *459*
Raspunsuri - Pagina 12
bebe_shtrumf spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI:
Razvan-Mihai,ghiocel de Aditapop
Amalia,ghiocel de Alex_andra81
si Mihaeleicg
sa fiti sanatosi si sa aveti o zi cu multe grade in suflet, alaturi de cei dragi!!! distractie placuta!
silvi8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ela, vacanta placuta sa aveti !! tare ma bucur ca s-au asezat asa bine lucrurile la voi si baietii sunt fericiti ! Silvi, sa-ti fie de bine plimbareala la Paris , in interes de servciu , banuiesc, nu ?! am intrat aseara pe mail-ul comun dar nu am vazut mail-ul tau, mai caut diseara Mami lui Alexandra (03.03.09) |
daaa, am fost la un targ de turism. nu am trimis de pe mail-ul personal dar sigur e...
silvi8 spune:
La multi ani, Amalia!!!
Alexandra, sa iti traiasca minunea de fetita si sa petreceti frumos
ramona7575 spune:
Buna tufete dragi !!
La multi ani ghioceilor nostri dragi, nu mai scriu listaca e lungaaaa.
Le urez la toti sa fie sanatosi ca restul vine de la sine
Am admirat pozele pe FB la toti sarbatoritii si am observat ca v-ati distrat de minune.
Suntem bine,ne-a trecut si varsatul de vant, noi fetele nu am luat inca, poate zicem pas de data asta (cred ca eu am avut dar mama mea a uitat)
Natalia creste vazand cu ochii, e vesela si lungaaa, il adora pe Stefan si invers. Face tot felul de actobatii in fatza ei ca sa randa cu gura pana la urechi; dimineata imi ramane mie sarcina sa ma scalambai, sa dansez de nebuna in fata ei, sa sar ca un titirez .
De ieri o derajeaza dintisorii dar daca ii ditragem atentia trece usor peste dureri, noaptea se mai trezeste dar adoarme la loc daca ii dau lapte
Tati trebuie sa vina in aprilie dar nu stie daca pe 8 sau 28, m-a informat sa-l alung pe Nelutzu postasu`, sa calc pijamaele sa nu aibe genunchi, sa schimn lenjeria sa nu miroase a barbat strainez etc. . Abia astept sa ajunga acasa deja Stefan a spus la gradinitza ca "zilele multe au trecut, au ramas alea putine"
Va pupacesc si las o poza la subsol
Floric spune:
Doamne, ce a crescut Natalia. Si cu adevarat sunt frati. Nu inca indoiala. Sa fiti sanatosi si bucurosi cu totii.
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Neata !!! Haideti la o cafea ! sau un vin fiert la ce vreme e afara ! Chatonel, te-am visat azi noapte, petreceam de zor, iti venisera niste musafiti in chiloti doar si ma tot minunam ce moda si pe la voi in Franta tinand cont ca afara ningea Mami lui Alexandra (03.03.09) |
hahaha, ce tare!
Nu, inca nu a ajuns moda asta cu kilotii in franta, dar mai stii ca apare? bine, noi nu prea avem nici zapada, asa ca va trebui sa apara pe la munte ca sa fie conforma visului tau, Novus.
neata tufete!
La multi ani aniversatilor de au fost si celor care vin.
Va
silvi8 spune:
salutare!
in sfarsit am putin timp sa va povestesc>
am fost pentru prima data in Paris si m-as mai duce dar doar cu familiasi sper sa ajungem la disneyland cu C...
am reusit sa vad, mai mult din mers, toate obiectivele importante.
deabia la intoarcere am realizat ca eu nu mi-am cumparat nimic. Crinei i-am adus in mare cam ce si-a dorit ea. Piesa de rezistenta mata aristocrata
m-am intalnit cu roro si minunata ei familie. roro, e o super tufata, asa cum ma asteptam, Alexandre e foarte inteligent si cu niste replici de te lasa masca (chiar daca are un accent in romana foooarte dragut)tati e deja convertitcu o atitudine de parizian, relaxat si carismatic, iar printesa Anastasia m-a cuceritare niste bucle ca mierea si niste ochi albastri-gri superbiCe mai, o familie superba cu care mi-a facut mare placere sa ma plimb pe celebrul Champs Elysees.
Roro, va imbratisez pe toti cu mare drag
am reusit si sa citesc din urma>
pupici pentru natalia (la mine nu se mai ia)
novus, vad ca esti iar pe baricade
floric, cum ti-a placut la Tulcea?
Floric spune:
Silvi, Tulcea mi s-a parut ... repede de parcurs si cunoscut. Nu ai cum sa te pierzi. Mi-a placut "civilizatia" soferilor ca "intuiau" ca vrei sa traversezi strada si se opreau la fiecare trecere de pietoni. Cred ca m-au filat ca nu sunt din partea locului caci eu m asiguram din toate partile si nu treceam daca vedeam masini pe strada. (in Braila cele mai multe accidente s-au intamplat pe trecerea de pietoni).
Un oras activ. Am ramas la fel uimita sa vad ca miercurea (deci mijlocul saptamanii barul hotelului era plin cu oameni de "din toate partile" (localnici sau nu).
Un oras cu preturi medii si mari. Ma asteptam la o piata mai buna, ca preturi. Acum nici eu nu am mers din magazin in magazin.
Pe mine m-a inspaimantat APA. Desi nu fac referitna la Tulcea, ca oras, ii compatimesc pe cei care locuisc in judet, in partea "mlastinoasa". Eu am ramas socata sa vad cum veneau "la oras" cu bacul, cu salupa, cu barca, fiecare cu ce avea de mers pe apa, sa cumpere diverse sau chiar uc trebuie, na, ca nu veneau de placere. Atunci mi-am apreciat mai mult orasul meu. Mi s-a parut insfiorator sa depinzi de ceva sau cineva sa ajungi la piata, farmacie, spital, scoala. Si acel "ceva" sa fie NATURA. Cand vrea te lasa cand nu, mai astepti.
Pentru mine, Tulcea a ramas un oras de vizitat.
Apropo, prietena mea s-a mutat de 2 sapt in Tulcea. I-am facut surpriza si am vizitat-o la farmacie. I-a cazut fata, au trecut-o toti fiorii.
novus spune:
Neata !!!
Cafea ?
Eu sunt happy pt ca se vede soarele dupa atata vreme si sigur mai gasim motive de bucurie !!
Sa aveti o zi minunata !!
Si mai haideti la raport !
silvi8 spune:
citat din mesajul lui Floric Silvi, Tulcea mi s-a parut ... repede de parcurs si cunoscut. Nu ai cum sa te pierzi. Mi-a placut "civilizatia" soferilor ca "intuiau" ca vrei sa traversezi strada si se opreau la fiecare trecere de pietoni. Cred ca m-au filat ca nu sunt din partea locului caci eu m asiguram din toate partile si nu treceam daca vedeam masini pe strada. (in Braila cele mai multe accidente s-au intamplat pe trecerea de pietoni). Un oras activ. Am ramas la fel uimita sa vad ca miercurea (deci mijlocul saptamanii barul hotelului era plin cu oameni de "din toate partile" (localnici sau nu). Un oras cu preturi medii si mari. Ma asteptam la o piata mai buna, ca preturi. Acum nici eu nu am mers din magazin in magazin. Pe mine m-a inspaimantat APA. Desi nu fac referitna la Tulcea, ca oras, ii compatimesc pe cei care locuisc in judet, in partea "mlastinoasa". Eu am ramas socata sa vad cum veneau "la oras" cu bacul, cu salupa, cu barca, fiecare cu ce avea de mers pe apa, sa cumpere diverse sau chiar uc trebuie, na, ca nu veneau de placere. Atunci mi-am apreciat mai mult orasul meu. Mi s-a parut insfiorator sa depinzi de ceva sau cineva sa ajungi la piata, farmacie, spital, scoala. Si acel "ceva" sa fie NATURA. Cand vrea te lasa cand nu, mai astepti. Pentru mine, Tulcea a ramas un oras de vizitat. Apropo, prietena mea s-a mutat de 2 sapt in Tulcea. I-am facut surpriza si am vizitat-o la farmacie. I-a cazut fata, au trecut-o toti fiorii. Poze Raru Poze noi IULIA va invinge CANCERUL Rares Rarisel cel mai frumusel |
asadar a fost o experienta placuta.
pentru locuitorii din delta e intr-adevar dificil, dar ei s-au obisnuit. asa se nasc, asa cresc, unii traiesc asa toata viata. pentru ei e ceva firesc...
cat despre preturi...pot sa zic doar ca eu nu imi fac cumparaturile decat la constanta. poate ai observat ca mereu fac drumuri la Ct. (daca e de mers la dr sau pentru cumparaturi) Tulcea e infiorator de scumpa.
daca tot s-a stabilit prietena ta aici poate mai vii in vizita si reusim sa ne vedem