LMA!! Ghiocei martie-aprilie2009 *459*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Multumesc, fetelor! Azi au fost cumnatele cu copiii ( unu de fiecare) si socrii la noi, maine vin o matusa cu o verisoara si poate ceva unchi de-ai sotului, nu stiu. Si nu mai am decat 2 felii jumate de tort. Cum le impart, ca aici duminica toate magazinele sunt inchise?

Of, imi pare rau de Rares! Pupam capsorul!
Pe Phiphi n-o pupam ca sa nu luam varicela, dar ne e drag de ea, chiar si asa cu bubite! Are cu cine sta acasa cat esti tu la scoala?

Magdy, va pup, chiar azi am dat dat peste o poza cu voi si ma gandeam ca atunci cand s-o incalzi, treb musai sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Kea, eu as da tort doar la copii, in cazul asta...la adulti- o maslina, o tarie, ceva:))
Eu sunt in concediu pentru redactarea lucrarii de doctorat din ianuarie, am pana in iunie inclusiv Deci stau eu cu Phi, atata ca o sa cam iau pauza de la biblioteca Vorba romanaului: bine-a fi, facem noi sa fie bine!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

LA MULTI ANI! Ariana, ghiocel de Adee

LA MULTI ANI Keutu!
Poate ne includeti si pe noi in gasca, atunci cand va vedeti cu Magdyi

LA MULTI ANI, Ian!
Sa fii cool, istet si degajat ca si parintii tai! Un ocean de mamicii!

LA MULTI ANI Izia!
Multi pupici mamicii Chatonel

LA MULTI ANI Vladimir!
Sa fii sanatos si fericit, tobosar mic motociclist!

LA MULTI ANI Alexandros!
Multe bucurii alaturi de familia ta minunata!

La multi ani Simona![pup]

La multi ani, si pe aceasta cale, Anca![flo]

Felicitari Bebestrumph! Sa creasca mare Anastasia si sa va bucurati de mandreel voastre! Foarte frumos cadou de 8 martie!

Silvi, te-ai intors de la Paris? Cum a fost in delegatie?, sper ca nu prea obositor si ai avut timp si tu sa respiri, sa mai vezi cate ceva, sa le iei cadouri la cei dragi...

Noi sintem bine, mie mi-a mai trecut raceala. Saptamana viitoare e Pastele aici, vine mama in vizita, abia astept! Va zbura prima oara in viata ei cu avionul, e foarte nerabdatoare Vizitam pe aici prin München si vrem sa dam o tura si prin Italia, la Verona, Vicenza, Padova si Venezia. Mergem la o verisoara de-a mea acolo. Eu am mai fost de multe ori in Italia, pentru mine nu e nimic extraordinar, insa Dan viseaza la excursia asta parca ar sta acolo un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!
m-am intors din delegatie.
nu am timp sa citesc acum sa vad ce-ati mai facut, dar v-am lasat o poza pe mail-ul comun.
recuperez maine!
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi

La multi ani sanatosi si cu cat mai multe vise implinite

Alexandros Luca,ghiocel de Aris26
Vladimir Theodor,ghiocel de Bianca2503
sa aveti o zi plina de

Mamici brate intregi de

eu se pare ca-s mult mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Silvia n-am ghicit caci nu am memoria chipurilor..
PS: am lasat si-o cafa...o zi minunata tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani, Luca!
La multi ani, Vladimir!
Sa aveti o viata frumoasa ca voi!

Aha, silvi a fost la Paris, ne-a pus o poza in care e ea cu ghici cine? Nu am timp sa ma uit ca vine soacra-mea sa ma ajute sa duc la gradi praji, legume si fructe, dar la Paris e roro. Abia astept sa va vad!

Anca, hai si detaliaza cum ai slabit, ca eu am vazut-o ieri pe verisoara lui barbatu-meu si vreau si eu din nou talie din aia. Macar ceva pe aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

LA MULTI ANI Keutu!

LA MULTI ANI, Ian!

LA MULTI ANI Izia!

LA MULTI ANI Vladimir!

LA MULTI ANI Alexandros!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Avem doi sarbatoriti de seama si azi, frumusei foc amandoi si plini de energie !!

VLADIMIR

LUCA

Sa fiti sanatosi copiii voiosi !!!

Binca, Aris va pup cu drag pe amandoua si va doresc o zi minunata !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

kea, ai ghicit, si inca fara poza!

Am ramas in urma cu felicitarile. Asadar, La multi ani. IAN, IZIA, KEUTU, LUCA , Vladimir

Mergi la inceput