Vant de primavara pe ghetar

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Si eu sunt racit. Cam de 7, de la 1 la 10 Nu-i chiar rau si asta pentru ca nu tusesc prea naspa. Dar maine se face saptamana...si mie nu-mi trece. Curg mucii si ma doare capul. Asta e...
Copiii astia...nu putem trai fara ei, dar ne mananca sufletul. Eu incerc sa ma schimb eu, ca la ei-nici o sansa. Ma deranjeaza computerele? Ok, de ce sa ma cert cu fetele mele? Le iau cablurile de alimentare. Inca nu si-au facut rost de rezerve. E praf si dezordine in camerele lor? Nu intru acolo, ce treaba am acolo? Nu se implica in treburile casei? Nici eu nu ma implic cand au nevoie de ceva. Nu mananca ce le gatim? Ok, pot face foamea (dar n-o fac, ca mananca pana la urma).
Nu-mi iese mereu, dar cand le ajunge , sunt foarte dragute cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

na Andra, era si timpul sa le tin morala. de parca eu am chef mereu.... da musai sa le execut.

cat priveste camerele lor poa sa fie pana la tavan praf sau dezordine, ca nu intru nici platita. bine ca totusi sunt ordonati, mai ales feciorul. la el face parte din ritualurile zilnice, e asa ca o pasiune.... si sa mai ventilez una despre barbatul meu balanta si foarte echilibrat. ma enerveaza ca isi tine hartiile si acte pe birou sau pe servanta cu zilele si daca le misc un cm imi face observatie ca le deranjez. pai s-au miscat singure, doar nu vrei sa intepeneasca niste hartii pe care le lasi cu zilele oriunde.

in sfarsit mi s-au reparat unghiile, dar m-am dat zilinic cu ulei de masline extra-virgin.

Rufus, sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mai, o sa ziceti ca m-am tacanit.
M-am uitat cu placere la un film din 2000 al lui Natalie Portman (Where the Heart Is). E o fatuca gravida, pe care o paraseste iubitul si naste in Wal-Mart, ca n-are casa, n-are nimic. Toate belelele de capul ei...si ea asa senina, toate se rezolva. Bine, fireste.
Ma tot gandesc...incep sa-mi placa filmele astea usurele, musai cu happy end. Ok, tipa e dulce foc, dar numai lume amabila acolo, prieteni noi...toate se leaga ...ca-n filme.
Si mie imi place.
Imbatranesc, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Acu spune si cum s-a terminat ca eu a trebuit sa plec s-o iau pe fi-mea de la gradinita taman cand si-a primit premiul de la kodak.

Buflea, tare rau imi pare ca ai primit vesti atat de proaste. Multa sanatate pentru tatal tau si fiti optimisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Bine, cum sa se termine altfel?
S-a maritat cu Forney, s-a intalnit cu fostul, care intre timp ajunsese un betiv si l-a mai prins si un tren pe sina si i-a amputat picioarele, copila era ok, casa si avere avea...tota tacamul, ce mai...
Uite, citeste aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Where_the_Heart_Is_%282000_film%29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ruf...de la raceala ti se trage...ai incercat niste aspirina....de fapt cateva partide de ..pe nerasuflate asa?Ia trimite tu gasca in oras...la mall sau la film si trateaza-te....

Bine,daca nu functioneaza si nu functioneaza,carmolu` si baie fierbinte la picioare cu sare grunjoasa,apoi in pat.Garantat devii flacau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Dragilor,

Sunt mai bine.

Am vorbit cu tata care e hotarat sa vina aici, la sfatul oncologului care il urmareste de 7 ani. S-a dus aseara la ea si doctorul i-a spus ca nu il pune deocamdata pe citostatice, si daca ramane acasa, tot nu il pune ... l-a mai asigurat ca situatia nu este atat de grava, este in continuare pe medicatia care nu mai functioneaza si cam atat. Pe scurt, nu prea mai exista tratament, dar PSA-ul este inca mic (?) si e asimtomatic, deci e bine ... dar cu siguranta o sa fie din ce in ce mai rau.

Prima mea reactie a fost sa pun la indoiala decizia oncologului ...

Ce inseamna reputatia asta ?
Eu am foarte mare respect si incredere in profesia medicala in general - voi ma stiti, nu cred in tratamentele naturiste, nu cred in miracole, nu prea cred in rugaciune, cred in stiinta - dar dupa toate povestile pe care le-am citit pe aici, fara sa vreau am indoieli in performata actului medical din Romania . Si sincer imi pare rau ca le am, sunt sigura ca sunt si doctori buni in Romania, buni profesionisti si sper din suflet ca tata sa fi nimerit la unul dintre ei.

Si ce credeti ? Mi-a trimis cineva de specialitate, de aici de pe forum, cineva care ne citeste, un mesaj privat, in care mi-a confirmat ca decizia oncologului este buna, ca nu e inca cazul de chimeoterapie si ca poate sa vina cele 3 luni la mine fara probleme.

Mi-a facut foarte bine mesajul primit ...ii multumesc inca o data ... si dupa aceasta intamplare, suspectez ca ne citesc din umbra, multi useri de pe forum , mai multi decat credeam eu ... nici nu stiu daca asta e de bine sau de rau, sunt putin mirata ca suntem atat de populari discutand nimic despre nimic, dar in situatia mea, a fost chiar de bine .

Deci sunt back on track, cu stresul de la vama, adica sper sa treaca de vama, sa ii vad aici si sa se simta bine in cele 3 luni de stat cu noi. Dupa aia, vor pleca, conform planului, cu copiii in Romania ... si o sa vedem. Daca o incepe tata chimeoterapia, mai e si soacra-mea prin zona ...sper sa nu imi pare rau ca le trimit copiii pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Buuun, acum sa mai arunc cateva nimicuri pe ghetar :

1. Fiu-meu ieri imi comunica foarte mandru ca a trait cea mai fericita zi din viata lui, pentru ca a aflat ca 6 fete din scoala in plac ... Michelle, ai auzit ? 6 Fete, nu una ca la tine si jubila ... Deci va intreb ... eu cum sa reactionez la aceasta marturisire ? Sa-l felicit, sa-l incurajez, sa ii spun ca si eu sunt mandra de el sau sa ii intorc atentia catre carte ?
M-am gandit eu sa ma comport normal, i-am spus ca foarte bine ca il plac si ca este popular pentru ca invata bine ...deci daca ii place popularitatea, sa nu-mi mai aduca acasa teste mai jos de 90%. A zis ca stie, ca asa o sa faca, dar nu cumva ii dau voie sa se dea cu gel in cap

2. IAR mi-a venit convocare la Jury Duty ...va aduceti aminte cand imi venise sa fiu Grand Juror si le-am trimis scrisoare ca nu pot ? Ei bine, acum m-au convocat pentru Petite Juror ...asa ca de asta nu am cum sa scap ...pe 17 Aprile sunt la tribunal - cica 2 zile sau 1 caz. "Law and Order" scrie me mine, o sa va transmit live direct sin sala de judecata

3. Sesiunea mea de ski s-a terminat ... maine mergem in vizita la o aniversare de 50 de ani si duminica fiu-meu are dimineata meci de hockey si dupa amiaza meci de soccer ...deci adio ski.

4. Am vazut si eu filmul lui Rufus ... si cred ca intuiesti bine, e de la varsta ...cand eram adolescenta imi placeau thrillers, mai apoi filemele de actiune ...acum imi plac comediile rasuflate, romantice si vad ca anul trecut m-am apucat sa citesc literatura erotica si am vazut Magic Mike - filmul cu baietii de la bar ...sper sa nu ma auziti intr0un an de zile ca imi plac filmele porno

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Carma, iti doresc La Multi Ani ...azi este, nu-i asa ?

Iti doresc sanatate in primul rand ... de la cifra burtoasa pe care ziceai ca o faci acum, iti doresc sa ajungi la 88, cifrele cu doua burti, si atunci, dar abea atunci, sa treci pe boabele lui Rufus, pentru a da o burta jos si a arata inapoi ca ca la 55, cifrele cu burta de la mijloc in jos ...

P.S. Nu serios, silueta asta mi-a devenit o obsesie daca nici o urare de La Multi Ani nu mai sunt in stare sa scot decat amintind burti si cure de slabire ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

buflea,am deschis DC gindindu-ma la tine.ma bucur din suflet ca ai primit vesti bune...deci ramane cum ati planificat?



Mergi la inceput