Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
Delia_Rodica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia_timpau abia astept sa vina iunieee delia, soacra-mea face mucenici betty, tipa mi s-a parut ca se amuza si ea de faza..e clar ca nu are de gand sa faca bebe prea devreme :))) 19+ , mami de Mircea |
Ce faaaiiin
Va invidiez pe cele care aveti o mama sau soacra langa voi. Sau poate aveti bunicute

viitoare mamica de hocheist
19+
Lóránd
delia_timpau spune:
ele, si noi asteptam sa vina la 12 pateurile si praji..e ziua unui coleg 

cu dulciurile nu ma omor, dar pateuri cu ciuperci as manca o groaza 

19+ , mami de
Mircea
delia_timpau spune:
Delia, noi ne-am cumparat apartamentul ff aproape de socri (vis-a-vis), pt ca ne-am inteles foarte bine si in plus soacra-mea e infirmiera la cresa si pana nasc o sa iasa la pensie. Si e o femeie dintr-aia placuta si rabdatoare, nu dinr-aia care bate copiii :)
Si mama abia asteapta sa se faca navetista sa aiba grija de bebe, ca e primul nepot :)
Deci din pct asta de vedere ma declar un caz fericit. Sa vedem dupa ce nasc cum o sa fie, ca am auzit de tot felul de pov cu mamici care nu lasau pe nimeni sa se atinga de bebe..deh, tot hormonii ![]()
19+ , mami de
Mircea
Delia_Rodica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia_timpau ele, si noi asteptam sa vina la 12 pateurile si praji..e ziua unui coleg ![]() ![]() cu dulciurile nu ma omor, dar pateuri cu ciuperci as manca o groaza ![]() ![]() 19+ , mami de Mircea |
Pofta buna

viitoare mamica de hocheist
19+
Lóránd
olimp spune:
si eu vreau pateuri cu ciuperci...
, lasa ca ma duc si-mi cumpar aluat foitaj , cumpar ciuperci si imi fac la cuptor...![]()
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 +
IlincaIlinca
delia_timpau spune:
aoleu, am uitat sa pun "reclama" cu INTERZIS POFTICIOSILOR!! 
olimp, au fost naspa :))))
19+ , mami de
Mircea
olimp spune:
delia t ![]()

nu mai are rost sa scriem INTERZIS POFTICIOSILOR oricum nu cred ca suntem vreo una genul aici care sa ne dam cu fundul de pamanat daca nu papam ceva anume...![]()
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 +
IlincaIlinca
paula_m spune:
No, am terminat cu imparteala florilor. Totul s-a desfasurat conform planului, doar cateva flori nu au ajuns f intregi la destinatara. Asta e!!
Ieri mi-am trimis barbatii sa cumpere flori, cu specificatia flori de primavara, care miros frumos - zambile, frezii, etc ( adevarat ca nu am mentionat numele florilor, am zis doar flori de primavara). Si cu ce credeti ca imi vin acasa? Cu trandafiri si cu garoafe
. Ce i-am mai certat ![]()
Sa nu uitati, prima data, cand ne intalnim ca eu sunt cea oropsita, care face capitole mai mereu, da? Eu o sa beau vin rosu
. Glumesc, dar chiar nu e mare lucru.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si
21+
, bb2
unidanad spune:
Hop si eu ![]()
Sunt asa happy am golit camera lu bebitza acum ne putem apuca de pus tapet
abia astepttt
Legat de mucenici la mn face sotu
. Daca eu tot fac mereu mancare si alte alea macar o data pe an sa faca si el ceva desi maine vine si mama si soacra in vizita si sigur vor venii si cu mucenici ![]()
Cu Interzis pofticiosilor pt mine una puneti degeaba pt ca eu sunt tare curioasa si citesc oricum 

21+ 
Dana
amaliaro spune:
Fetele am venit si noi suntem suntem 2 fetite avem 417 gr si 432gr si suntem perfect sanatoase
si ne am emotionat amandoi si eu si tati
amalia tsakoniati
22+

DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota