Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 2
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia_timpau Ama, bafta la constatare!! Betty, am intrat si eu putin la burticile de martie-apr si m-au luat emotiile Ma si inchipuiam cum citesc vestile de la voi si cum astept nerabdatoare sa imi vina randul, ca eu sunt mai mica decat voi cu 3-4 saptamani 18+ , mami de Mircea |
Citim impreuna ca noi suntem la o zi distanta
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Maine se fac mucenici, cine face? Eu as face azi, dar numai daca ma ajuta barbatul, sa nu fortez burtica la framantat aluatul
Delia_Rodica spune:
Acum mi-am dat seama ca si eu 5 luniii!!!!
betty200 spune:
Delia, parca vad ca mai clipim de cateva ori si ajungem in iunie cand deja incep sa apara si stelutele noastre in lume ..., nici eu nu-s chiar printre primele dar la inceputul lui iulie se intampla clar minunea, m-am mirat ce vorbarete suntem noi comparativ cu ele, inca la jumatatea drumului si avem numar dublu de capitole fata de ele, am impresia ca-s mai putine, noi suntem gasca serioasa fetelor ...
Delia, "iubitul" respectiv sigur a primit nota proasta de la "iubita" ... chiar daca ea nu nu i-a replicat nimic ulterior ...
21+
bebitza
Ele spune:
Delia eu sunt aici...vine pizza la 12 si praji.
Dupa ..acasa!!!!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
delia_timpau spune:
abia astept sa vina iunieee
delia, soacra-mea face mucenici
betty, tipa mi s-a parut ca se amuza si ea de faza..e clar ca nu are de gand sa faca bebe prea devreme :)))
19+ , mami de Mircea
Delia_Rodica spune:
Ele , sa ai pofta.
Si la noi la serviciu se da pizza, eu anul acesta nu o sa pap, ma gandesc din pat la colege