Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Delia_t, anul trecut, in vara am fost si noi insotiti de cumnati si bunii nostri prieteni, la Prislop, la parintele Arsenie Boca. Ca si cea care povestea, nici eu nu stiam mare lucru despre parinte, bisericoasa nefiind niciodata. Nu pot spune ca am simtit sau vazut ceva, asta poate pentru ca (cum bine spune prietena mea, nu sunt pregatita), am fost apoi la Sarmizecetusa, unde m-am incarcat energetic, un loc extraordinar si apoi ne-am intors acasa.
Dupa aceasta vizita am decis sa ne recasatorim (la starea civila, pt ca in fata Domnului eram casatoriti din 2003).. si prima data ce mi-a venit in minte a fost 29 sept. I-am spus cumnatei mele si ea fiind o persoana la fel de sensibila si speciala ca prietena mea buna. Imediat i s-a luminat chipul si mi-a spus ca nu intamplator am ales acea data - era data nasterii parintelui Arsenie Boca. Uimita si bucuroasa in acelasi timp, am decis sa pregatesc in marturiile cu bomboane un carton ca o carte de vizita cu cateva citate - povete ale parintelui, in semn de cinste si multumire. Dupa 3 saptamani am fost la o manastire unde vorbisem cu parintele staret, cu noile verighete si ni s-a tinut o scurta slujba, o parte din slujba ce se face la implinirea a 25 de ani de casatorie.
Dupa fericitul eveniment, am ramas insarcinata la prima incercare, atunci cand medicul mi-a recomandat (urmaream involutia fibroamelor mele embolizate la sf lui martie si atrebuit sa mai asteptam).
Poate fi o coincidenta, poate ca nu e, faptul ca am mers la mormantul parintelui, am auzit ca infaptuieste minuni pentru cei care cred si se roaga.
Cam asta a fost istorisirea mea, sper ca nu v-am plictisit prea tare.

18 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

Eu una consider ca nu sunt simple coincidente , toate se intampla cu un anumit scop in viata si intr-un anumit moment ...de ce doar CEl de sus stie . Nici eu nu sunt o persoana bisericoasa , nu merg la biserica decat rar , nu am fost educata spre asa ceva dar asta nu inseamna ca nu ma ghidez dupe legile normale si etice ale vietii , ceea ce de fapt urmaresc in linii mari cele 10 porunci.

Evenimente cu conotatii asemantoare am experimentat si eu , ccea ce m-a convins ca exista CEva nu stiu cum sa-l denumesc unii ii spun D-zeu , altii Mohamad etc...dar exista ceva trebuie doar sa fii suficient de pregatit si matur sa prinzi macar franturi din aceea forta ..energie...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

delia plimbare placuta , nu ma pot baga la somnic , trebuie sa trebaluiesc prin casa ...vrem sa zigravim...si am de strans de prin dulapuri...

anca ne este dor de tine...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

eu va invit la o budinca de ciocolata...acum am terminat-o astepta frisca si ananasul...

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Graphi,eu una ma bucur ca sunt oameni care mai simt incarcaturile energetice ,cat poate conta si casa in care locuiesti.Am vazut si multe repercusiuni negative pe care le poate avea un loc.Deabia asteptam sa se faca asa primavatatic sa dau o fuga sa ma plimb pe la cernica,ca mai departe nu prea ma tine nici dispozitia,nici bugetul.

Ce gospodine ati fost azi,eu deabia acum am terminat mucenicii si voi ati facut numai bunatati

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

pofta buna, Olimp
Eu il culturalizez pe bebe. I-am pus Clayderman si acum am trecut la Mozart - the best-ul de pe youtube.
Am gasit pe un site: Un alt efect al muzicii asupra bebelusilor este Efectul Mozart, descoperit de fizicianul francez Alfred Tomatis. Acesta a demonstrat ca operele lui Mozart, ascultate inca din timpul vietii intrauterine, sporesc puterea de concentrare si memoria bebelusului, ii incurajeaza creativitatea si receptivitatea si ridica cu cel putin zece unitati nivelul IQ. ...si vreau sa iasa un mic geniu

18 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

asa este elfule sunt anumite persoane care au anumite afinitati si pot simtii vibratii care in mod normal nu le percepe toata lumea , problema este ca noi toti suntem prea educati si ancorati in realitate incat o data cu inaintarea in vrsta ne pierdem capacitatile exrasenzoriale...de aceea copii sunt mai sensibili la ele pentru ca inca nu sunt indocrinati cu realitate ape care noi toti dorim sa o acceptam..

graphy
geniu zici ? tinem pumnii sa fie asa...

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Astazi si noi am fost extrem de acitvi. Am facut curatenie lucie, cu ridicat covoare, spalat mobila (din bucatarie, cealalta doar stearsa), spalat perdele, dat mobila la o parte si acum ma resimt din cauza oboselii. M-am "dres " cu putina bere ca tare imi era pofta si acum , pe deasupra , mai sunt si ametita...

Foarte adevarate aceste povestiri ale persoanelor care l-au cunoscut pe parintele Boca. Nu am fost inca, dar tare mult as vrea sa o vizitez pana nasc.

Va atasez ceva f dragut, nu stiu daca de la voi o stiu, dars a fiu sigura:

In burtica unei mame insarcinate erau doi bebelusi.Unul dintre ei ii zise celuilalt:-TU CREZI IN VIATA DE DUPA NASTERE? celalalt raspunse:-SIGUR CA DA.CEVA TREBUIE SA FIE DUPA NASTERE,DE-AIA SUNTEM AICI SA NE PREGATIM PENTRU CE VA FI. din nou primul zise:-GLUMESTI! NU ESTE VIATA DUPA NASTERE...SI CUM AR FI VIATA? al doilea:-NU STIU,DAR SIGUR ...VA FI MAI MULTA LUMINA DECAT AICI.SI POATE VOM MERGE CU PICIOARELE NOSTRE SI VOM MANCA PE GURA.... primul:-DAR E ABSURD! SA MERGEM NOI CU PICIORUSELE NOASTRE ESTE IMPOSIBIL...SI SA MANCAM PE GURA???? E RIDICOL! CORDONUL OMBILICAL ESTE CALEA NOASTRA DE A NE HRANII....ITI SPUN UN LUCRU:VIATA DUPA NASTERE SE EXCLUDE PENTRU CA,CORDONUL OMBILICAL ESTE PREA SCURT.....al doilea: -DIN CONTRA...EU CRED CA CEVA TREBUIE SA FIE,SI VA FI DIFERIT DE CEEA CE SUNTEM OBISNUITI SA AVEM AICI. primul: -DA,DAR NIMENI NU S-A MAI INTORS DE-ACOLO....NASTEREA ESTE SFARSITUL VIETII. al doilea: -EU NU STIUi,DAR SIGUR O VOM VEDEA PE MAMA SI EA VA AVEA GRIJA DE NOI.....primul: -MAMA? TU CREZI IN MAMA? SI UNDE CREZI CA SE AFLA EA ACUM? al doilea: -CUM UNDE? EA ESTE TOT CE VEZI IN JURUL NOSTRU! SI MULTUMITA EI TRAIM.FARA EA,TOATA ACEASTA LUME NU AR EXISTA! primul: - TOTUSI,EU NU CRED! NICIODATA NU AM VAZUT-O PE MAMA,DECI,LOGIC CA NU EXISTA. al doilea: -OK,DAR CATEODATA,CAND STAM IN TACERE,SIMTI CUM NE MANGAIE...SI SE AUDE CEVA...CRED CA VOCEA EI...SI CE VOCE FRUMOASA ARE...CHIAR DACA NU PERCEP PREA BINE CE ZICE EU SUNT SIGUR CA VORBESTE CU NOI.....MAMA,ESTE INGERUL NOSTRU FRATE!!!:)

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Mergi la inceput

ana maria ai mare grija la efort nu te strofoca prea tare..incetuc ca nu strica ..

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Ana Maria, ce coincidenta...acum voiam sa iti scriu,am vzt ca avem o prietena comuna pe facebook si iti admiram pozele cu baietelul

19+ , mami de Mircea

Mergi la inceput