Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

La multi ani!

31+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui criulica

Hellie, o sa filmez si reactia sotului. El oricum s-a resemnat cu toate licrurile" normale" din sarcina!

27+

Numai reactia unei pisici de-adevaratelea sa n-o filmezi

Ce draguta e ideea asta! Sa fie cu noroc!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

La multi ani, mamici frumoase!!

Sa avem o primavara frumoasa, finalizata cu bbi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturashhh spune:

Mneatza.Astazi este ziua sotului meu (morcovul meu cel tanar) asa ca voi avea treaba cam toata ziua:curatenie, mancare (avem musafiri diseara).I-am facut cadou tematic sotului:tricou personalizat cu poza lui Ingrid, perie de biberoane si trusa de manichiura...roz :))I-a placut tricoul tare mult.
De polenizat noi n-am mai polenizat de vreo 2 luni :(Am zis ca dupa ce intram in 7 luni mai polenizam si noi o data si mai vedem dupa.
Ca fapt divers in Ro se sarbatoreste legal ziua tatalui in fiecare a 2a duminica a lunii mai.Anul acesta va fi pe 12 mai si noi o vom serba.
Week-end placut fetelor

+25 Ingrid Maria

[url="http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata!

Fluturash La multi ani sotului si petrecere frumoasa.

De doua zile au inceput sa mi-se umfle gleznele, ma enerveaza la culme, ca eu n-am stare, nu pot sa stau cu telescoapele in sus, cred ca o sa ma bag la un masaj din ala de drenaj limfatic sa vad daca e vreo branza. In alta ordine de idei azi ma duc sa caut culori sa ne apucam de zugravit, si pe diseara sa pun mucenicii la fiert, i-am facut de aseara, azi ii fierb, mie imi plac doar cu zeama
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
La multi ani burtici si mamici !
Ieri nu am putut intra ca am fost la Bucuresti sa-mi vad flacaul si am avut si lui D sa-i fac analize de coagulare ,ne-am programat la op de scoaterea polipilor.
L-am verificat pe bebe care s-a sucit deja cu capul in jos ,nu a scapat de circulara ,cred ca va ramane cu ea ,sper doar sa nu fie prea stransa.Se pare ca va ajunge la 4 kg la nastere ,acum avand 1.900.Doc zice ca se opreste pe la 4 kg ,eu nu sunt asa de sigura ,tot ce pot spera e sa nu depaseasca 4.200 cat a avut sora-sa ,daca pe ea am putut s-o scot atunci pot si pe el.Nu stiu insa daca-i mai mare cum vom face.Eu stau bine si cu colul si cu placenta ,totul ok.
Sa-ti traiasca sotul fluturash sa fie sanatos !

Ma apuc de citit ca am ramas in urma.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Criulica nu-ti face griji cu intoarcerea ,are timp sa se intoarca cu capul in jos.Unii bebei se intorc cu putin timp inainte de nastere altii sunt mai iuti.
Carmen nu te ingrijora pentru greutatea lui bebe ,la eco se face oricum o estimare ,la mine pe foie scrie 1.900 dar are trecuta si o marja de +,- 240 g in realitate cred ca are 1.800kg.Daca nu poti sa-l nasti normal iti vor face cezariana ,asta vor hotara medicii in apropierea nasterii.E prematur sa-ti faci griji de acum in legatura cu asta.
Elyana felicitari pentru vestile bune de la eco ! Esti o curajoasa cu nasterea naturala a gemenilor !
Flory ce bine ca te lasa raceala nesuferita !
Vicky ce bucurie ca ai trecut de pragul critic !Sa dea Dumnezeu sa stea bebe inca o luna acolo ca sa respiri si mai usurata !
Ralu felicitari si tie pentru bebe grasun si eco bun !
Carmen cu bebe in camera stiu ca se sta si la spitalul SF.Constantin si Elena(fostul Titan) acolo am nascut-o pe Ana si de atunci bebeii stateau cu mamicile in camera si pe atunci spitalul era proaspat renovat ,nu mai stiu cum arata acum.

si acum31+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Doina cum mai esti ? Ti-a trecut starea de rau ?
Simcri sper ca ti s-au desumflat gleznele ! Pofta mare la mucenici ,eu pentru copii(si nu numai) fac ambele variante .Cei cu zeama i-am terminat de facut ,am bagat si la masina de paine sa framante coca pentru cei copti.

si acum31+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetelor!

Eu sunt acasica la ai mei, asa ca de ziua Mamei. astept cele doua feluri de mucenici sa se faca. La noi in zona e si traditia ca azi se beau 40 de pahare cu vin.

Fluturash, la multi ani si petrecere frumoasa de ziua sotului!

Vio, bravo pentru nazdravan si pentru tine! Si sanatate lui D! Cand e operatia?

Simcri, daca faci masajul ala sa ne spui cum este ca sunt si eu interesata.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Neata

La multi ani, cu intarziere, burticilor si mamicilor

Revin cu ceva vesti. "tat ii normal"
Ieri am fost si noi la control, totul e bine, colul s-a mai lungit nitel, de la 27,0 mm la 27,9 mm. Dar tot sa am grija.
Mi-a dat rezultatele de la analizele de sange(data trecuta mi-a luat ea sange in cabinet pt analize), toate in regula, cred, ca ea nu mi-a zis nimic ca ar fi ceva probleme, zarii eu singurica pe foile alea ca nitelus Leucocitele sunt mari(15,0. la ref: 4,0-10,0), dar nu mi-a zis nimic nici de astea. Leucocitele alea cred ca s-au marit ca atunci eram taman cu buba la masea si cu falca umflata.
Sper sa nu gresesc cu asta, ca asa stiam eu, daca ai vreo infectie prin corp, se maresc leucocitele.
Stiu ca si in sarcina e normal sa fie un pic crescute.
Sau eu ma fac de tat ca

Toxoplasmoza, Hepatita B antigen - negative
Testul ala pt anticorpi la Rh- negativ -> sunt oleaca in dilema cu asta
(asa mi-a aratat ea pe rezultate, ca e negativ, acolo scrie "eritrociteanticorpi", dar eu stiam ca se numeste "test coombs indirect", si nu mai inteleg nimica)
Oricum, indiferent daca e negativ la anticorpi, tot mi-a pus vaccinul pt Rh negativ (acel imnunoglobulina anti-D, aici se numeste "rhophylac", m-a costat 87.70e), argumentand ca nu avem garantia ce Rh are bebitza, si decat sa stam cu stres si sa riscam, mai bine facem injectia preventiv(de fapt am inteles din privirile ei ca e un "trebuie" cica asa e in Viena), apoi iar dupa nastere in primele 72 de ore.

Asta dupa nastere o sa insist eu intai sa fac analiza de sange la bebitza sa vada ce Rh are, si daca e negativ, nu mai fac injectia aia.

Nu am scapat nici eu de testul ala pt diabet.
Nu stiu de ce mi l-a dat sa fac, ori e ca cel de sus "trebuie ca asa e in Viena" (ceva de genul ca la spital pt nastere nu te primeste daca nu ai toate analizele facute), ori altceva si ea nu mi-a zis nimic. La kg am 6+, hemoglobina 11,9 (ref: 12,0-16,0) cred ca e ok.

Asa ca luni/marti la donat sange cu mine, iarasi. Prima data fac asa test, si nu stiu ce reactie voi avea. Sper sa nu patesc ca una din fete, care a dat la boboci glucoza(nu retin cine, parca Elyana, ori Hellie)

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

28+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput