Am incercat sa pun poze in abum si imi tot da eroare desi am micsorat poza pana la 100KB cum se cere.
In alta ordine de idei: nu mai vad pozele mele vechi si am mare nevoie de ele pentru ca nu cred ca le mai am nici eu in calculator.
O alta problema e legata de webshots, nu stiu daca e locul potrivit aici, dar nici pe ala nu mi-l mai pot recupera (contul meu de webshots unde am sute de poze de peste 10 ani)
Ma ajuta cineva?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
webshots s-a inchis, au avut o perioada cand te lasau sa iti downloadezi sau sa muti pozele pe alta platforma. A fost un subiect si pe forum , deschis de Oana_B in care s-a discutat despre asta. Imi pare rau ca ti-ai pierdut pozele
Ideea este ca pe noua platforma vom incerca sa aducem toate pozele din acest antic album...si am sa le caut si pe ale userului tau.
Interesant e ca DCul a supravietuit webshots-ului ;)
Multumesc pentru bunavointa!
Intre timp am scris si la Smiley ala care intra cand intru pe webshots, si am aflat ca le-am pierdut. Zic si ei ca au trimis mailuri, au postat si pe facebook, nu stiu cum naiba n-am vazut nimic, n-am stiut nimic si nici nu am mai incercat sa intru de mult pe webshots.
Asa am ajuns sa apelez la albumul de aici pe care nici pe asta nu-l mai folosisem de ani... dar vroiam sa arat poze la fetele care nu au facebook si nu mi-au mai vazut odrasla.
Astept noul album si multumesc pentru transfer
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana, vad ca la albumul care este acum - nu este nici o poza de a ta. AI pus sigur poze pe DC?