Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
Delia_Rodica spune:
http://www.ikea.com/hu/hu/
Pt draperie vreau modelul cu dungi verticale
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
olimp spune:
buna fetelor
yvyana te asteptam cu vesti bune de la eco ... sunt convinsa ca va fi bine...
legat de durerile de gat pe mine acum ma lasa , am luat miere la greu+ lamaie si mi-am cumparat sirop Stodal ..si acum e bine , usoare urme de deranj pe gat dar e ok ..
am avut si eu ceva emotii in legatura cu analizele pe care mi-i le face dr hematoloaga , la analizele trecute mi-ai iesit mari transaminazele ...eu repede prostia omeneasca m-am bagat pe net si am cautat ce inseamna reperul respectiv ...hepatita virala B sau C , mi-a picat cerul in cap , am discutat cu maria bcf si ea lucreaza in sistemul sanitar ...m-a linistit ca acea valoare creste in sarcina ..ok , dar am repetata marti analizele si de data asta au iesit bune, in schimb mi-au crescut D-dimerii fetele care iau clexane stiu ....mi-a marit doza de injectie 0.8 /zi adica 0.4 dimineata si 0.4 seara...de asta este...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
noi inca nu ne-am planicficat cum vom aranja prin camera....pentru inceput vom vopsii bucataria si holul..., camera noastra am zugravit-o acum un an deci consider ca inca nu e cazul..
despre patut sotul a zis ca face el unul dupa model cum vreau eu..personalizat , noroc ca se pricepe desi nu e de meserie..
hainte ..nu am nici una mai este timp pentru cumparat.
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
22 + Ilinca
Ilinca
mocanita spune:
Ele, Betty, ati stat linistite la pat dupa amnio? Adica v-a fost recomandat? Trebuie sa anunt la serviciu si va intreb...
olimp spune:
mocanita cand ai programarea la amnio ?
22 + Ilinca
Ilinca
Andra28 spune:
bebita noastra va sta cu noi in camera, desi Alexandru este foarte entuziasmat si insista sa doarma in camera lui. Avem doar trei camere, astfel ca nu vom avea o camera separata pentru fiecare copil. oricum, Alexandru abia asteapta sa le fac paturi suprapuse, iar el sa doarma sus.
Lucrusoare nu prea mai am de la Alexandru, doar patutul, pe care intre timp l-a folosit si nepotelul, dar care este intr-o stare foarte buna, este din lemn si are in partea de jos un mic dulapior cu usi glisante.
Intentionez sa merg la Baby Expo, doar pentru a-mi face o idee ptr ca nu voi cumpara nimic de pe acum.
Andra 20+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mocanita Ele, Betty, ati stat linistite la pat dupa amnio? Adica v-a fost recomandat? Trebuie sa anunt la serviciu si va intreb... |
In mod normal ti se da concediu pe 3 zile. Cel mai bine e sa nu risti, totusi e o procedura invaziva. Eu nu am avut nevoie de concediu, ca eram in concediu pt studii, dar stiu ca celorlalte gravide care au facut amnio odata cu mine, le-au dat de la clinica unde am facut. Sau iti poate da dr de familie.
Eu am stat acasa, doar la un examen m-am dus.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
olimp spune:
mocanita bafta mare ...si daca lucrezi ia-ti concediu e mai prudent , stai linistita , nu te stresezi ...
22 + Ilinca
Ilinca