Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
doxy spune:
Andra .
Noi am pus tapet in toata casa si am cumparat unul destul de scump (se poate spala cu peria) tocmai ca era sotul stresat ca va incepe Rares sa picteze, dar n-a fost cazul.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
doxy spune:
Bobitza tare m-as duce si eu la targ da e cam departe.
flory_blanca spune:
Si pe mine m-a luat gatul de ieri asa ca azi noapte am dormit doar vreo 2 ore. Efectiv simteam ca imi ia foc nasul si gatul. Acum fac gargara cu apa sarata, iau miere cu lamaie si ceaiuri multe . O sa trec si pe osciloccoccinum. Sper sa isi faca efectul ca sunt zombie efectiv. Si a inceput si fiica-mea sa tuseasca de azi noapte si sa traga de nas, asta ca sa fie complet tabloul. Sper sa o scoatem la capat fara medicamente.
21+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Delia_Rodica spune:
Eu raman la parerea mea, tine de educatie. Va avea dulapul cu pricina.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
doxy spune:
Legat de accesorii pentru scutece , pe mine m-a invatat cineva sa fac asa. Mi-am luat un cos mic in baie numai pentru scutece murdare, iar scutecele cu kaka le puneam in pungute mici si le legam, apoi le puneam in cosul respectiv. Asta pentru ca nu mai alergi afara de fiecare data, sa arunci un scutec si ca sa nu miroase...
Acum o sa fie mai simplu ca stau la casa si il pot arunca imediat.
flory_blanca spune:
Yvyana iti tin pumnii ca totul sa fie doar o alarma falsa.
Legat de mancare eu manac orice, sincer nu ma mai stresez cu toate interdictiile, doar carne gatita insuficient nu mananc.
21+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
doxy spune:
Rodica avem niste prieteni (sunt profesori universitari ) care si-au lasat copii sa faca ce vor ei in camera lor. Special nu au investit nimic in camera lor (doua fete) si erau peretii aia pictati in toate felurile. Ele stiau ca doar acolo e voie.
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Rodica avem niste prieteni (sunt profesori universitari ) care si-au lasat copii sa faca ce vor ei in camera lor. Special nu au investit nimic in camera lor (doua fete) si erau peretii aia pictati in toate felurile. Ele stiau ca doar acolo e voie. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia |
Asta spun si eu, pana la urma tine de cum il inveti. Faptul ca e liber sa desenez in loc amenajat, nu inseamna ca-l apuca sa faca si in alta parte. Eu stiu de la noi, eram maniaci cu lipitul de actibilde si mama ne-a lasat pe anumite corpuri de mobilier, era perfect, ne puteam desfasura.
doxy spune:
Luni e ziua lui Rares si deja am epuizat toate sursele si tot n-am gasit un loc unde sa-mi poata imprima pe tort poza cu Incredibilii, uffff.
Acum caut pe net niste imagini, ca am vorbit la o patiserie sa-mi faca figurine din martipan. O sa-i duc imagini cu incredibilii si cu wall-e si eva, sa vad pe care pot sa le faca si trebuie sa comand si tortul tot de la ei. Tobe am cumparat (asta va fi cadoul bunicilor) si noi trebuie sa-i luam joc de bowling.
Delia_Rodica spune:
Am uitat sa va zic, l-am intrebat de dr de scurgerile mele si mi-a zis ca sunt pe sarcina scurgeri si mai abundente si ca sunt incolore, sau galbui. La mine nu stiam cum sa le definesc ca au inceput de cand iau progesteronul si nu stiu daca le am pt ca se elimina pastila sau e secretie....