Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)
Raspunsuri - Pagina 14

betty200 spune:
betty200 spune:
 Ama, eu stiam invers: daca face un cerc este fata daca face linie e baiat si mi se pare mai intuitiv asa nu? cerc - gaurica, linie -cuculet. Eu nu cred chiar deloc dar e distractiv, mie mi-a facut testul o verisoara asta vara si mi-a iesit asa: baiat, fata, fata ha ha cand o sa-i spun vestea ... se declara Nostradamus 
 21+
 21+  
bebitza

amaliaro spune:
amaliaro spune:
 Happy si la mine?
amalia tsakoniati 22+
22+  

DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA  C807T in stare heterozigota 

happy_ama spune:
happy_ama spune:
 Betty, e de distractie, normal. Si eu stiam invers... Am auzit insa multe cazuri de potriveala Ce mi se pare ciudat este faptul ca tii ata fara sa misti si o ia singura la "goana", din ce in ce mai tare. As vrea sa stiu fizica din spate
 Ce mi se pare ciudat este faptul ca tii ata fara sa misti si o ia singura la "goana", din ce in ce mai tare. As vrea sa stiu fizica din spate 
Happy_Ama  21+ si
 21+ si  Eva
 Eva

happy_ama spune:
happy_ama spune:
 Amalia, tu poti sa faci pe cate jumatate de burtica  La tine cred ca o ia razna
 La tine cred ca o ia razna 
Happy_Ama  21+ si
 21+ si  Eva
 Eva

olimp spune:
olimp spune:
 ama vizionare placuta !
si eu stiam ca si betty  daca e cerc e fata si liniuta e baiat ! 
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
 22 +
 22 +    Ilinca
 IlincaIlinca

olimp spune:
olimp spune:
 happy chear la amalia se face cu doua verighete in ambele palme 
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
 22 +
 22 +    Ilinca
 IlincaIlinca

happy_ama spune:
happy_ama spune:
 M-am cam obisnuit cu ideea de fetita  Oricum e binevenit si va fi mega iubit bebe dar deja ma gandesc la rochite
 Oricum e binevenit si va fi mega iubit bebe dar deja ma gandesc la rochite

Happy_Ama  21+ si
 21+ si  Eva
 Eva

Ele spune:
Ele spune:
 Ama sa auzi aici record..sunt maritata de 17 ani (din pelinci  ) si cand trebuie sa plece 1-2 zile suntem amandoi ca drogatii. Ne dam sms-uri , stam pe mess si noaptea aia numai somn nu e. Chiar daca e sa doarma in living  si eu in dormitor nu putem dormi. Cand face fata febra (ca azi
) si cand trebuie sa plece 1-2 zile suntem amandoi ca drogatii. Ne dam sms-uri , stam pe mess si noaptea aia numai somn nu e. Chiar daca e sa doarma in living  si eu in dormitor nu putem dormi. Cand face fata febra (ca azi  ) tre sa dorm cu ea si sotul separat. Dimineata ne plangem unul altuia de noaptea alba.
) tre sa dorm cu ea si sotul separat. Dimineata ne plangem unul altuia de noaptea alba. 
 Si noi colegi de liceu...
Si noi colegi de liceu...
De verigheta stiam invers..si miscarea a fost in linie,la sarcina asta.
Elena & Denisa (26.10.2004) 22 saptamani
 22 saptamani 

happy_ama spune:
happy_ama spune:
 Ele, wow! Multi inainte!!  Ce inseamna pelinci?
 Ce inseamna pelinci?
Fetelor, e de bine. Suntem indragostite 
Happy_Ama  21+ si
 21+ si  Eva
 Eva