Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna seara si de la o casa plina de muci :))))

Carmen ,ce dulci sunt fetele tale cu mancarea.Eu nu neaparat ca le consum 100% naturale,cu toate ca tare mult mi/as dori,dar nu am de unde sa le procur....
Am renuntat la dulciuri,prajeli,paine....care erau la ordinea zilei.
Sper sa dea rezultate.

Bobulet , poate ajuta linkul la ceva http://www.facebook.com/yshop.de?ref=hl#!/photo.php?fbid=487906011270509&set=a.487902891270821.107941.487801271280983&type=1&theater


Oli,tare comica ai fost cu carutul...eu acum il scot in maruspiu (LUNA),iar cand il scot in carut il tin in scoica (maxi cosi) ....asta de vreo 2 luni.Mi se pare prea mare de landou si incape fix in el...S/a lungit baiatul mamei.

Kytanutz
,multi pupici,sanatate si rabdare cu micul pingu.Bafta la analize.

Atat am retinut :)))
Va pup fetelor,pe toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Ramona7575 La Multi Ani! sper sa ai maine o zi frumoasa si sa te poti rasfata macar putin.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Ce mai faceti mamicute dragi?

Andreea, Oli, Stelutz, va doresc o noapte cu putine treziri! Carmen, cum mai sunteti? Ramona, cum te mai simti? Ramona C, cum mai sunteti? Carina, Papelusca, Alive, Anca, Anaomaria, Simona sunteti bine, da? Marikaki, Moro, cum mai e prin Grecia? Micaelca mami.ilinca, fetele sunt bine, da? Mirabela, ce mai face Calin? Corinuka, Daviducu si-a mai revenit cu constipatia? Oana, Sophia cum mai este? Cum mai doarme?

Carmen, parca tu dusesei niste analize de urina, cum au iesit? Daca am incurcat, iertare

Eu sunt tot mai incurcata de comportamentul piticutului. Este tot timpul plangacios, suzeta o respinge cu severitate in schimb mi-ar suge degetul toata ziua. Oare sa fie de la dintisori? Stange cu putere degetul. Ca niciodata a inceput sa planga in cada, am grabit baita, la imbracat a fost cumplit, a plans cu lacrimi de crocozaur, abia am reusit sa il calmez ulterior la san. Ma rog din suflet sa fie doar niste faze...

In alta ordine de idei, am mai cautat pe net si sunt persoane care au luat medicamentul in timp ce alaptau si nu au observat reactii adverse. Se numeste Lofepramine. Am luat abia astazi a doua bulina, ma simt vinovata sa le iau... Chiar nu stiu ce sa fac.

Va urez o noapte linistita si va imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara,
In primul rand Kytana, merci de strigare. Te rog din suflet sa nu te simti deloc vinovata ca iei pastilutele alea. Sunt pentru tine si in acelasi timp si pt pingu mic. Daca le iei te vei simti mai bine, deci in mod direct si el. Nu cred ca pastilutele alea pot sa ii faca rau lui, la fel cum i-ar face daca nu le-ai lua si starea ta ar lua-o razna. Eu nu am mai apucat sa postez la mesajul tau de dincolo pt ca nu simteam ca sunt in stare sa iti zic ceva sa te pot face sa te simti mai bine. Doar simplul fapt ca am trecut si eu printr-o depresie postnatala tarzie si ca stiam cat de cat cum te simti, nu era de ajuns sa te pot face sa te simti mai bine. Ao facut primul si cel mai important pas, ai cerut ajutor, acum ca incepi sa il primesti, nu il refuza deloc. Ia pstilutele, fa analize, fii multumita ca te baga in seAma si o sa se rezolve problema ta. Eu te vad o puternica si sunt sigura ca asa si esti, dar fiecare avem momente de sLabiciune, trebuie sa gasim acel ceva. Era un citat care imi imi placea tare : "ce cauta nu stie/ Dar stie ca-i lipseste/ Acel ceva ... Ce poate/ sa-l faca fericit!" Gata cu vinovatia, asuma-ti si lucrurilE bune, ca le meriti si datorita tie sunt bune.
In alta ordine de idei, sa ma plang de suncile mele :))). Cine se plangea ca are 77 kg si nu crede ca are cineva mai mult??? Iaca eu licitez la 87,5 spre marea mea nerusinare. Da cineva mai mult??? Declaram adjudecat? inca de cand am nascut am dat jos fix 4 kg ( 3,5 ale copilului si jumate apa cred) si nimic mai mult. Dar la cat si cum mananc ( haotic ca orar, mult canTitativ si fff multe dulciuri) nici nu e de mirare. De la 6 luni ale lui David sper sa renunt la dulciuri si paine macar, apoi om mai vedea.
David e in continuare constipat, supe constipat. Chiar daca ii dau banana super coapta care e laxativa si para ( de azi). Poate cand incepem suPele mai trag speranta la un kk mai usurel, daca nu o fi nci atunci,.. Ma bag la o cura de debridAt cu el, ca zice ca regleaza trAnzitul.
Oare cine o zis ca zice fata numai ma-ma? Noi tot radem cu David, ca am zis ca il invat sa zica numai TA-TA, sa il strige numai pe el, ca destul m-am chinuit singura cu primul copil, sotul fiind plecat. Acum inca nu s-a prins nimic de el, dar cand ne aude zicand TA-ta, tare ranjeste cu gura pana la urechi, da nu zice nika. In rest bolboroseste si el, si canta cand e super obosit.
Corinuka, ma intrebai cum ii dau sa suga in 4 labe, stand. Il pun pe patul meu, pe o perinuta mica cu capul, iar eu ma pun cumva in genunchi deasupra lui, si sprijinita in maini. Am grija sa ii scot doar 1 tzatza din maieu, sutien, ca cealalta sa nu ii vina peste fata. Din cand in cand mai tin de tzatza cu o mana, sa nu ii acopere nasucul si atunci daca stau in pozitia aia, indiferent in ce paryte intoarce el capul eu is cu tzatza dupa el ( ca doar e tzatza de categoria bretele- cred ca daca mai alaptez mult asa, o sa ajung sa ma calc pe tzatze in curand) el de obicei isi dadea capul in cealalta parte si nu mai aveam cum sa ii bag tzatza in gura, atunci am agsit solutia asta, sa ma tot mut eu dupa el cu sfarcul si asa da rezultate, ca oricum si-ar misca capul, nu scapa tzatza din gura. E tare greu sa stai in 4 labe asa, mai ales ca stau si in 3 de cele mai multe ori, dar zic merci ca papa si asa, plus ca nu dureaza mai mult de 5 minute.
Ma bag si eu la nani,
Noapte usoara cu putine treziri sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papelusca spune:

ciao fetele!
RAMONA, La multi ani cu sanatate, bucurii si iubire! Sper ca te simti mai bine azi si copiii sunt ok.

OLI, LML pt Maya! Nu stiu ce sa zic in legatura cu mancarea... eu sper sa manance Stefan bucati si sa prefere asa; o sa vad ce alege.

STELA, nu exista ca nare timp sotul! Ii spui clar ca TREBUIE sa pregateasca scaunul de masa azi, ca Matei are nevoie sa manance intr-o pozitie corecta. Asa cum tu dormi putin noaptea, poate si el sa-l spele si sa se culce o ora mai tarziu. Scuza-ma, parca sunt pornita pe sotul tau... nu-l cunosc, dar nu e drept ca doar un partener sa duca greul si celalalt sa treaca precum gasca prin apa. Despre scaun am citit ca e f important, ca au corpul intr-o pozitie corecta si safe pt alimentatie.
Despre somn... pana la urma tu esti mama lui si faci cum crezi; eu am observat la Stefan cand avea vreo 6-8 sapt., ca il adormeam cand dadea primele semne ca-i e somn, si adormea in maxim 10 minute, f usor. Ei, daca incercam sa-l culc cand deja era prea obosit... pai ma luptam cu el, tipa, se arunca pe spate, plangea, dura mult sa-l linistesc, eu ma frustram, ma enervam... nasol! De asta nu sunt de acord cu ce ti-a recomandat dr. In acelasi timp am citit mult in carti, pe net si de multe ori am ajuns la concluzia ca Stefan are nevoie de altceva, si-am renuntat la incercari de programe de masa, somn, activitati si m-am calmat si eu psihic. Nu trebuie nimic, incerc sa-l fac pe el fericit si totu-i bine si pt noi.

BOB, f faina costumatia! Si eu ii cumpar lui Stef de la Carter's majoritatea hainelor; sunt f bune calitativ, sunt faine (la fetite mori!) si cand sunt in sale pretul e super!

KYTANA, daca dr. a zis ca poti sa le iei poate-s ok. Eu as mai cauta pe net si-as merge pe instinct, dar nu trebuie sa te simti vinovata fata de Luca, el are nevoie de tine sanatoasa in primul rand.
Ma repet, cu toate ca nu cred sa-ti convina: asa e sistemul medical acolo (si aici e la fel), nu mai compara mereu cu Ro, ca n-are rost! vezi partea buna si mergi inainte! O spun cu buna intentie, ca te enervezi si stresezi si mai mult degeaba. Ce conteaza mult e sa gasesti un medic bun, care stie ce face. Multa sanatate!
Eu cred ca Luca e agitat de la dinti/ gingii dureroase. Si Stefan roade degetele/mana mea la greu, are asa o putere ca aproape ma invineteste! Inca nu vad nimic la gingii, dar am citit ca poate dura si 2-3 luni pana sa sparga gingia.

OLI, faci un workout cand iesi afara cu carutul! zic si eu, bine totusi ca il poti tine la parter si nu tb sa-l cari din casa, si mai ales, bine ca Maya s-a imprietenit cu el si sta in el.

CARMEN, parc-am vazut babele mirandu-se cum e Paul "rastihnit"

MIRABELA, ma bucur ca e bine Calin.

OANA, Doamne ajuta! Vei fi bine, ai incredere! Baiatului i-ai spus, stie ce-ai avut?

parca vroiam sa mai zic ceva, dar nu stiu ce.

s-aveti o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, hai la cafelutza. Am dormit bine, culcare la 9, trezire la 2, apoi la 6. Super, fata de ultimele nopti.

Lui Mister i s-a umflat nasucul si e rosu, ieri cand am venit de afara era umflat, initial am zis ca de la frig dar nu si-a revenit nici azi. M-am gandit ca el se mai freaca de perne, lenjerii... aveti idee de la ce poate fi?

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ei Carmen, glumeam doar, nu ma striga pe mine, si-a dezvoltat el limbajul doar. Ieri a tot repetat ba-ba, e asa simpatic, l-am si filmat. A zis si ma-ma intr-o zi, stiti ca babele spun, daca zice tata prima data vei mai avea un baiat, daca zice mama, o fata. David a zis tata prima data, iar cand a zis Mister mama, i-am zis "s-o crezi tu ca eu mai fac vreun copil".



*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,


Iuli,sa nu intri intr-un cerc vicios..iei pastile, te simti vinovata ca le ei, intri iar in depresie, iei pastile....Nu e ok. Ia-lesi gata! Si gandeste-te ca o sa iti faca bine.''Seteaza-te'' mental ca o sa iti faca tie bine, nimic lui Pingu mic si nu te mai stresa in plus pe tema asta.

Andreea (nu_mai_stiu), am vazut niste body-uri frumoase foc acolo la tine...dar marimi ca pentru ai nostri (9-12 luni in vara) nu ai?

Eu am 78 de kg.Sunt perioade cand recunosc ca fac excese de dulciuri (cum a fost cu sarbatorile de iarna), dar acum incerc sa ma temperez.Nu mai mananc prajeli (le-am cam scos din program de cand il avem pe David)- am ajuns sa fac tot la cuptor, inclusiv cartofi prajiti (vorba vine, ca nu ies prajiti).Eu din pacate nu mananc fructe.Nu imi plac.Dar am descoperit mai nou ca daca le bag in blender parca se ''duc'' mai usor.Sa vad cat ma tine.
Si incerc sa fac miscare, sa fac acasa Zumba si sa merg in parc (ca nu ma lasa Olivia sa stau pe banca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

papelusca,David stie ca mami a avut ''buba la tzitzi'' si ca acum nu mai are un tzitzi, dar ca foloseste altul ''cumparat'' (el si-a facut terminologia asta).
Stie ca am fost in spital si ca am facut o operatie si ca am fost bolnava si ca sunt bine.Si pare sa fi acceptat situatia si nu se mai uita lung la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Elfica imi pare rau pt patanie, e greu tare cu 2 copii mici, ce sa spun, chiar nu stiu cum te descurci singura. Mie mi-e greu si asa cu 2 plus toate treburile casnice si ma obosesc tare.

Kytana ar fi bine sa te hotarasti daca iei sau nu medicamentele alea si nu fa din ele un element de stress in plus, daca iei cate una n-are nici un efect, mai ales ca ai spus ca trebuie luate 6 luni dupa ce te simti mai bine. Daca tot citesti una alta mai tare te bulversezi, daca ai incredere in dr fa ce zice si gata. Asa e simplu de zis sa le iei sau nu dar tu stii cum te simti si trebuie sa-ti revii ca sa nu recidiveze starea ta. Daca se dau si in timpul sarcinii sigur sunt safe in alaptare. Sanatate multa!

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput