Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
Cris_25 spune:
Am gasit un calendar al greutatii copilului in timpul sarcinii ... cine doreste sa-l studieze www.mamicamea.ro/sarcina-pe-saptamani/evolutia-greutatii-fatului-in-timpul-sarcinii.html" target="_blank"> aici
Fetele care aveti copilasi mai marisori, a cumparat careva instrumentul muzical numit ukulele? Arata ca si o chitara in miniatura si nepotelul meu isi doreste mult una verde Oare e potrivit pt un copilas de 5 ani?
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
doxy spune:
Cris, nu stiu de uculele dar noi tocmai am comandat un set de tobe pentru Rares. Asta isi doreste de ziua lui. Sper sa nu-mi para rau .
Mie mi-ar placea sa faca ghitara electronica, dar il tot intreb periodic despre instrumente muzicale (face la gradi) si nu-si schimba parerea, toba si gata. Aseara batea cu doua piese dintr-un set de constructii intr-o perna, pe mine m-a pus la ghitara.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
amaliaro spune:
Doxy pai o zice baiatul dca tot ii place la mami chitara lasa sa fiu eu la tobe si mami la chitara
amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
happy_ama spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri
Yvyana, multa sanatate!!
Delia, la noi e mai relaxata practica...adica merge o culoare, daca imbracamintea e decenta. Uneori mai sar si eu calul si la culori si la fuste dar...cine s-ar lua de o femeia insarcinata?
Amalia, ma bucur ca esti mai bine!
Happy_Ama 21+ si Eva
doxy spune:
Ama, cine s-ar lua de o femeie insarcinata? D`apoi de o femeie insarcinata frumoasa si la fusta scurta?
Cris_25 spune:
Doxy, si al nostru nepotel isi dorea tobe cand era mai mic, dar taica-sau nu a vrut sa auda ... Ieri l-am anuntat ca intentionez sa-i iau la fiu-sau ukulele ... A zis ca razbunarea va fi crunta ... si ca primul cadou pe care-l ia la bebe al meu e un set de tobe ... dar mie nu-mi pasa ... I-am zis sa ia si amplificator daca crede ca razbunarea e mai dulce
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
doxy spune:
Eu zic sa-i luati daca asta isi doreste, cat de multa galagie poate sa faca?
Noi am comandat astea: http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-15123/set-de-tobe-bontempi-rock-star-metalice/
Sper sa-i treaca euforia pana in iunie cand vine bebe.
Bobitza_85 spune:
Ma uitam acum pe albumele cu poze si am realizat ca sunt multe fete care nu au mai scris de fff mult timp: Mstefania, Stefana, Dreia, Marrya, Anca Toma, Maitreyi,Dedicut, Oanka,Elf cu pistrui...
Sper ca sunteti bine! Asteptam vesti de la voi!
16 +
Delia_Rodica spune:
Am avut multe de zis dar degeaba uitai. Vreau sa felicit ftele cu catei, nu mai stiu care sunt . Multa sanatate celor inca bolnavioare .
Eu m-am intors de la defrisare, mi-a fost frica ca nu voi rezxista, dar n-am avut probleme deloc, era ca si cum n-as fi fost gravida. Eram inarmata la mine cu nospa, in caz ca, nu a fost cazul.
Bafta celor casre merg la doctor, zau ca n-am retinut numele, am memoria selectiva. Maine seara merg si eu
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd