Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Am gasit un calendar al greutatii copilului in timpul sarcinii ... cine doreste sa-l studieze www.mamicamea.ro/sarcina-pe-saptamani/evolutia-greutatii-fatului-in-timpul-sarcinii.html" target="_blank"> aici

Fetele care aveti copilasi mai marisori, a cumparat careva instrumentul muzical numit ukulele? Arata ca si o chitara in miniatura si nepotelul meu isi doreste mult una verde Oare e potrivit pt un copilas de 5 ani?

17+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Cris, nu stiu de uculele dar noi tocmai am comandat un set de tobe pentru Rares. Asta isi doreste de ziua lui. Sper sa nu-mi para rau .
Mie mi-ar placea sa faca ghitara electronica, dar il tot intreb periodic despre instrumente muzicale (face la gradi) si nu-si schimba parerea, toba si gata. Aseara batea cu doua piese dintr-un set de constructii intr-o perna, pe mine m-a pus la ghitara.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Doxy pai o zice baiatul dca tot ii place la mami chitara lasa sa fiu eu la tobe si mami la chitara

amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri

Yvyana, multa sanatate!!

Delia, la noi e mai relaxata practica...adica merge o culoare, daca imbracamintea e decenta. Uneori mai sar si eu calul si la culori si la fuste dar...cine s-ar lua de o femeia insarcinata?

Amalia, ma bucur ca esti mai bine!

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Amalia, m-ai facut sa rad.

Mergi la inceput

Ama, cine s-ar lua de o femeie insarcinata? D`apoi de o femeie insarcinata frumoasa si la fusta scurta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Doxy, si al nostru nepotel isi dorea tobe cand era mai mic, dar taica-sau nu a vrut sa auda ... Ieri l-am anuntat ca intentionez sa-i iau la fiu-sau ukulele ... A zis ca razbunarea va fi crunta ... si ca primul cadou pe care-l ia la bebe al meu e un set de tobe ... dar mie nu-mi pasa ... I-am zis sa ia si amplificator daca crede ca razbunarea e mai dulce

17+ Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Eu zic sa-i luati daca asta isi doreste, cat de multa galagie poate sa faca?

Noi am comandat astea: http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-15123/set-de-tobe-bontempi-rock-star-metalice/

Sper sa-i treaca euforia pana in iunie cand vine bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Ma uitam acum pe albumele cu poze si am realizat ca sunt multe fete care nu au mai scris de fff mult timp: Mstefania, Stefana, Dreia, Marrya, Anca Toma, Maitreyi,Dedicut, Oanka,Elf cu pistrui...

Sper ca sunteti bine! Asteptam vesti de la voi!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Am avut multe de zis dar degeaba uitai. Vreau sa felicit ftele cu catei, nu mai stiu care sunt . Multa sanatate celor inca bolnavioare .

Eu m-am intors de la defrisare, mi-a fost frica ca nu voi rezxista, dar n-am avut probleme deloc, era ca si cum n-as fi fost gravida. Eram inarmata la mine cu nospa, in caz ca, nu a fost cazul.

Bafta celor casre merg la doctor, zau ca n-am retinut numele, am memoria selectiva. Maine seara merg si eu

viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd

Mergi la inceput