Caut ruda in Bucuresti
Acum ceva timp era pe forum cineva care lucra la "Evidenta Populatiei" daca nu ma insel.Daca mai este si acum printre voi cineva care ma poate ajuta , va rog sa imi dati un semn.Caut un var despre care nu mai stiu nimic de cativa ani, numarul de telefon pe care il am eu nu mai este valabil si nu stiu cum sa dau de el .Este singur in Bucuresti pentru ca parintii i-au murit.S-ar putea sa se fi casatorit intre timp, sau sa fie plecat din tara pentru ca avea o sora in Olanda.Numele lui este Mihai Gheorghisor,daca ma poate cineva ajuta astept un semn sa ii mai dau amanunte.
Raspunsuri
alma spune:
Elyda, eu mi-am gasit fosti colegi si cunostinte pe facebook, poate are si el cont acolo.
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alma Elyda, eu mi-am gasit fosti colegi si cunostinte pe facebook, poate are si el cont acolo. Life is a balance of holding on and letting go. |
L-am cautat si acolo,nu este...
monicabo spune:
La sectiunea "Prieteni dintotdeauna" era subiectul; am citit si eu subiectul (retroactiv).
Raza de soare spune:
elyda, nu promit ca se rezolva, dar incerc. Insa am nevoie de data nasterii (an, luna, zi) si numele ambilor parinti ai varului tau. Rog pm.
www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
elyda spune:
citat din mesajul lui Raza de soare elyda, nu promit ca se rezolva, dar incerc. Insa am nevoie de data nasterii (an, luna, zi) si numele ambilor parinti ai varului tau. Rog pm. www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami! Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. |
Nu stiu de ce,dar nu pot trimite PM...
elyda spune:
citat din mesajul lui Raza de soare elyda, nu promit ca se rezolva, dar incerc. Insa am nevoie de data nasterii (an, luna, zi) si numele ambilor parinti ai varului tau. Rog pm. www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami! Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. |
Din pacate nu este el.