Grupul vesel & tocanita de hiperhiposuper diete*3
Raspunsuri - Pagina 4
caress spune:
Ceaiul cu scortisoara trebuie sa il incerc si eu, neaparat! Pai Dulcetica, asta e farmecul, sa fie animatie, ca asta i rolul unui grup de suport.Si fetelor, faceti-va poze, chiar daca nu le aratati nimanui acum!Peste 6 luni, cand vom avea toate 50 kg, putem sa le aratam si sa fim mandre! Curcubeu, tu care esti cea mai secretoasa, fa-ti poze!:)
...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...
bebe03 spune:
dulce cu siguranta fructele ingrasa, fiindca contin zahar,eu am constatat asta in saptamana cind nu am mincat fructe am slabit 2,5 kg, saptamana trecuta cind am mincat dimineata portocala si cite un mar 2 ca si gustari am dat jos doar 1kg, saptamana asta am renuntat la fructe si de duminica pina azi dimineata s-a dus 500 ge grame, daca o tin asa pina duminica, fara abateri va fi bine
bebe03 spune:
ceaiul se numeste SILUETA PERFECTA 2, are si varianta 1, care este diuretic si se bea numai dimineata si seara in caz de nevoie, eu aveam nevoie si contine flori de soc flori de hibiscus, scortisoara ceai verde si ceva lamaie , cred ca mai are si altele dar nu retin eu
e produs de fares
szivarvany spune:
sa ne animam
Ralu
Fasolea nu era e area, daca dulcele stil ardelenesc nu era cunoscut pana la varsta asta, aia de bagi smantana si apoi insostesti de ardei iute cu 2-3 felii de paine, hahaha.
Ca in rest am pus la fiert fasolea cea vernil, ceapa verde + usturoi + frunze telina + frunze patrunjel + 1 morcov rondele. Lipseau doar restu`
Mai am la mine nejte varza ... cred ca o ratez in favoarea fructelor mele mici de kiwi
Ar trebui sa mai cumpar si eu ceaiuri, daca tot ati adus vorba. Desi numai cand ma gandesc la ele ma apuca fuga.
Merg sa bag 500 ml apa ca sunt restanta.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena Olivia
Urgent: Pentru ochisorii IONELEI
bebe03 spune:
sz cum poti bea atata apa dupa fructe, eu cred ca as sta numai la baie, nu m-as mai misca de pe tron, ai un stomac beton
szivarvany spune:
Niciun efect nu au asupra mea Sunt imuna la combinatii letale, voi muri grasa
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
dulcetica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caress Ceaiul cu scortisoara trebuie sa il incerc si eu, neaparat! Pai Dulcetica, asta e farmecul, sa fie animatie, ca asta i rolul unui grup de suport.Si fetelor, faceti-va poze, chiar daca nu le aratati nimanui acum!Peste 6 luni, cand vom avea toate 50 kg, putem sa le aratam si sa fim mandre! Curcubeu, tu care esti cea mai secretoasa, fa-ti poze!:) ...in a world filled with distrust,we must still dare to believe... |
50 voi ca eu vreau 48kg.
caress spune:
Eu nu vreau nici 50,as fi sinistra la 50...Sz, trimite varza la mine!
...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...
bebe03 spune:
ce 50 eu vreau 70kg ca dupa umila mea parere sunt super bine la 70 de kg, nu vreau sa fiu invizibila
szivarvany spune:
Io nu mai visez la 55, am 173 si as fi multumita sa am 75 N as avea nicio jena :D Cale lunga pana acolo, da` si cand ajung, aoleuuu :D
_
Au nevoie de noi: