Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
Mony08 spune:
Fetele i-a lasatio voi cu tigarile....nu vreti mai bine o prajitura. Fac eu cinste![]()
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009) +
21+
puiut
doxy spune:
Buna fetelor! Vad ca sunteti mai vesele astazi
. Faine discutii aveti!
V-am admirat pozele intr-adevar numai noua ni se pare ca ne ingrasam ca de fapt eu nu am vazut la niciuna ceva exagerat. ![]()
Am pus si eu poze cu burtica la 22 saptamani si cu rochita scurta, tin sa mentionez ca fusta cu care am fost la dr. era totusi mai scurta. ![]()
Oxana, mami de
Rares (11.03.2009) si
22+
Letitia
Bobitza_85 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_ama Bobitza, intrebarea este CE ZICEAI TU DE TIGARA??? ![]() Happy_Ama 21+ si Eva |
mda...
stiu, sunt crazy!
16 + 
Bobitza_85 spune:
pe sot cred ca il trec fiorii pe sira spinarii cand zic" Vai, ce-as fuma o tigara!"![]()
![]()
![]()
El e nefumator si s-a bucurat asa de tare ca m-am lasat!Iar mie imi place sa-i dau "focuri"....el se face ca nu aude ![]()
16 + 
happy_ama spune:
Bobitza, nu te blama! Eu am facut-o ieri toata ziua. Si de ce ma invinuiam ca imi trece prin cap macar, de-aia mai rau ma gandeam. E o pofta normala cred, avand in vedere faptul ca inainte fumam serios. Eu una m-am lasat ca nu le-am suportat, ca altfel nu stiu ce era de capul meu
Aseara ca sa imi treaca pana la urma m-am pus pe cautat carucioare
Spre disperarea sotului am si gasit ce v-am aratat ![]()
![]()
Happy_Ama
21+ si
Eva
doxy spune:
Si pentru ca ieri am avut serbarea de 8 Martie sa ne laudam putin. Fetelor care inca nu aveti copii, sa vedeti ce va asteapta. 
http://www.youtube.com/watch?v=t6eea8txK88&feature=share
Oxana, mami de
Rares (11.03.2009) si
22+
Letitia
Bobitza_85 spune:
Intr-o zi spune: "pai si nu fumezi, cine te tine?" Iar eu m-am enervat" Ce raspuns e asta, cum sa fumez, tu nu vezi cat ma lupt sa ma las"?!
Saracul...cum o da nu e bine, asa ca acum nu mai zice nmk ![]()
![]()
![]()
16 +