LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
cami_antonia spune:
seara buna fetele
vad ca azi nu ati avut chef de scris
intru sa va zic doar ca am uitat sa va zic ieri
fetelor mele le-au trecut mucii la munte fara nici un medicament
doar [prin stat zi lumina afara
indiferent de vreme
la aerul de munte foarteeeeeeeee curat
superb
cum sa se imbolnaveasca anastasia lui roxy la un asa aer
asa da
nu am crezut ca se intampla si vindecari naturale atat de superbe
bb_yasmi spune:
buna dimineata
ce fac mamicile?? copilasii??
cami, te rog sa ma scuzi, cand ai sunat tu dormeam si eram buimaca! multumesc pt telefon si pt urare! multi pupici la buburuze.
mii de scuze ca nu am mai intrat, pur si simplu nu imi mai ajunge ziua.... inaintecand era I la gradi particulara si L acasa era mai usor acum nu ii mai pot duce la gradi doar pe unul si celalalt sa stea acasa ca iese cu suparare, deci cand nu ii duc (cam 2-3 zile/sapt ii tin acasa ) ii am pe amandoi si atunci sa te tii bine de bat cot la cot deja nu mai rezist acum se iubesc si in secunda urmatoare aud urlete :"mami, Ina batut..." ..."mami, Lucas ma bate!!"....nu mai stiu ce sa mai fac....
ieri am petrecut o zi minunata cu fetita mea!! Doamne dar mare este dejA!!! am fost cu ea la Mall la coafor , am tuns-o frantuzeste cu breton arata minunat!!!! apoi la circ iar seara am luat masa in oras amandoua!! ce bine ne-a prins, ca, rar mai apucam sa facem ceva doar noi doua, doar cand doarme Lucas mai lucram impreuna diverse chestii home made si asta cand nu o pun si ea la culcare...
bb_yasmi spune:
cu scuzele de rigoare vreau sa urez si eu LA MULTI ANI!!! pt mami PERSI , Cristina de mami stefy , Eva si fabian de mami Monas, sonia si sergiu de mami Viss, Cristian de mami spiridusha iar pt maine ca sa fiu sigura ca am facut urarea: LA MULTI ANI mami Alehiam!!!
anda15 spune:
Buna dimineata,
Cami, sanatate multa Petrei si Antoniei, sper sa nu ajungeti totusi la operatie cu Petra
Eu m-am convins in sfarsit ca sunt gravi, am mai facut un al 6 lea test cu pipilica no.2 acu dimineata si s-a pozitivat imediat, plus ca de vineri mi-e greata intruna. Mamici cu 2 bebei, e adevarat ca la a 2a sarcina incep greturile mai devreme?Eu cu Alex am inceput din saptamana 6 pana in saptamana 18, dar acum au inceput la 4 saptamani si 2 zile. Saptamna viitoare merg la medic si sper sa fie totul in regula.Crampele menstruale au disparut
O zi frumoasa sa aveti
fericita de Alexandru (11.04.2011)
bb_yasmi spune:
anda felicitari si sarcina usoara!!! eu la bb1 nu am prea avut greturi la bb2 in schimb au fost de la inceput pana prin saptamana 20 cred dar puternice rau ca nu puteam manca mai nimic si doar cu covrigi, paine , corn si biscuiti ma mai lasau. exactatunci am fost in concediu la UAI in Antalya
Somleac spune:
Neatza fetelor,
eu sambata am intrat, am scrisd un mesaj lung si frumos si s-a aruncat Ilinca peste tastatura si dus a fost.
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat. Sa traiti mamicilor si puiutii sa va bucure fiecare zi din viata.
Noi am stat numai pe afara, au fost 2 zile superbe. Sambata am pus 100 de fire de capsuni. Acum ma dor toate.
ailed_dota spune:
neatza!
cami,ti-am zis ca si eu am insuficienta mitrala gr 1 si un usor anevrism interantrial. si le-am descoperit la 30 de ani ... intradevar imi era greu sa urcpe munte simteam o presiune in piept, sa alerg la proba de rezistenta...eu zic sa gandesti pozitiv si cu gandul al aDumnezeu sa nu fie nevoie de operatie...
somleac ai facur ceva sport
yasmy... ce frumos ai petrecut...
emilia sa fie intr-un ceas bun
roxy_s spune:
neataa, fetelor!
nu am mai reusit sa intru zilele trecute dar m-am gandit la toti fluturasii ce sa-u serbat
La multi ani, Sergiu si Sonia! sa cresteti mari, sanatosi si voiosi, gemenasi scumpi, si sa fiti mereu alaturi unul de celalalt!
La multi ani, Cristian si Christina! sa aveti o viata frumoasa, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii mereu!
persi, La multi ani, mami! sa te bucuri sanatoasa de comoara ta!
cami ma bucur ca v-ati distrat la munte, ca Antoniei ii place schiul si este super incantata cum sa nu-i placa, este super sa schiezi.
de Petra, draguta, ce sa zic...imi pare rau ca i s-a confirmat diagnosticul. Doamne ajuta sa nu fie nevoie de operatie
ati fost si prin Brasov, ma bucur ca v-a placut...lasa ca ne vedem noi odata...ori la munte, ori la mare
daaa, aerul de munte este super...este curat, tare...ti-e mai mare dragul sa stai pe afara.
anda bine ca te-ai convins ca esti gravi auzi la ea...6 teste sarcina usoara si la termen. si gandeste pozitiv, totul va fi bine
si noi am stat pe afara, ieri am vrut sa mergem la ghiocei dar a plouat. dar tot am iesit afara, asa placut si fain era....
roxy_s spune:
ailed dar tu n-ai facut nici un tratament pentru asta, nu? ma gandesc ca nici Petra nu va trebui sa faca ceva. poate atentie mai mare la efort.
ailed_dota spune:
Roxy, doar vreo 3 ani am luat niste pastile de betalock, atunci cand am descoperit afectiunea, ca aveam o perioada mai grea si obositoare., dar in rest nu am fost o sportiva si cam atat....