LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia salutare fetelee nu pot sa stau mult ca imi pica ochii abia aseara am ajuns acasa din minivacanta noastra sunt multe de poverstit da asa pe scurt rezumat: NI S-A CONFIRMAT DIAGNOSTICUL BA AVEM 3 CAPETE SA ZIC ASA SI UNUL E MAI GRAV DECAT CEL PUS LA CONSTANTA asta e nasol am citit si multe pe net si ne-am cam infrigurat eu ma voi ruga mult sa nu ajungem la operatie si sa nu evolueze spre nasol ca offfffffffff e tare greuuuuuu in fiecare zi on pup pe petra inzecit decat pana acum parca mi-e frica sa nu dispara brusc stiu ca e o nebunie de moment dar ca parinte gandesti de toate sa nu mai zicem ca interventiile greu se fac in tara mai mult in afara etc pe de alta parte multumim lui Dumnezeu ca antonia nu are nimic la inima in schimb tre sa o investigam bine la colon ca iar face cu sange dar ne-a facut o mare bucurie ca am pus-o pe skiuri si i-a placuty imens ne-am intalnit intamplator cu un coleg de facultate care e instructor de ski la poiana si am mers cateva zile acolo pt ea de aceea am si ramas la munte cateva zile am fost fericiti tare de tot sa o vedem pe antonia atat de placut impresionata de skiuri vroia intr-una la teleski si la coborat de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Cami, gandeste optimist si f important nu uita sa n-o tratezi de acum incolo pe Petra ca pe un copil bolnavior, ci doar ca pe un copilas care necesita mult mai multa atentie din partea voastra. Crede-ma e f important, ea nu trebuie sa simta nicio diferenta in comportamentul vostru de acum incolo, nici ingrijorarea voastra, ia totul asa cum vine ca solutii vei gasi la momentul potrivit
Si in ce sens zici ca este mult mai grav diagnosticul? Au mai descoperit si altceva in afara de insuf mitr? Chiar daca se va ajunge la operatie, nu este un capat de tara, important este sa fie facuta de cineva care se pricepe, pentru ca eu am vazut la spital f f multi copilasi operati chiar aici in tara de defecte importante la inima, unii chiar in primii ani de viata si aveau acum 16-18 ani si aveau o inima f f buna, erau absolut NORMALI, deci nu deznadajdui!
De asemenea eu zic sa nu mai citesti nmk pe net, sa nu mai cauti info disperate ca mai rau te afunzi in depresie, mai rau iti faci ganduri negre, crede-ma iti faci muuult mai mult rau citind despre chestii care s-ar putea intampla, cum ar putea fi sau cum ar putea evolua boala
Bucurati-va de fete si aveti incredere ca totul va fi bine si DD va ocroteste
Happy Mom si S22+
yvyana spune:
Acum eu sint acasa cu L, abia miercuri daca o trimit la gradi.
Mi-a facut febra f mare si joi noaptea si vineri dimineata si am mers urgent la pediatra, a vazut-o, doar rosu in gat avea, cica rinofaringita acuta apoi toata ziua de vineri si toata noaptea pana sambata dimineata iar a stat cu febra mareee cand am ajuns cu ea iar la urgenta sa vedem despre ce e vorba; i-au luat analize, am dat kk la laborator, ea are doar febra si atat, nu muci, nu tuseste, nu are vreo eruptie sau diaree.
De ieri nu mai face febra, nu mai are antitermic si aseara iar avea 38grdC
Azi vad ca n-are nmk, am scapat sper eu...
Happy Mom si S23+
roxy_s spune:
yvy multa sanatate buburuzei analizele cand le iei? poate i-a trecut daca nu a mai facut febra, draguta de ea.
cami are dreptate yvy
imediat avem teleconferinta si ma pregatesc sa dau raportul
merg sa-mi iau ceva de rontait. mucenicii i-am mancat toti. mmm...ce buni au fost, mai bine imi luam mai multi de acasa.
roxy_s spune:
bb_yasmi cum mai este Iasmi? a mai durut-o burtica? i-ai mai facut analiza? gata cu timpul liber, copilasii sunt mari, iti ocupa tot timpul cand sunt cu tine acasa
spiridusha spune:
Buna,
Salutari de la o noua mamica de 2 pui. Am intrat fuga fuga pana nu se trezeste cel mic. Cel mare e calare pe jucariile primite la ziua lui. E miiinunata viata cu 2 pui. Am nascut prin cezariana pana la urma, nu a mers natural pt ca mi se rupsesera membranele, pierdusem lichid, si dupa 12 ore se oprisera si contractiile si nici nu aveam dilatatie...
E un scump cel mic si de cateva zile simt si eu ca am bb mic pentru ca am inceput iar cu patrulatul prin casa cu el in brate...primele 2 sapt a dormit fff bine :)) Acum incepe greul.
Va multumim mult pentru urarile pt ziua lui Cristi!! Va pupam si va urez numai bine si sanatate multa!!
Mami fericita de Cristi (09.03.2011) si Andrei (14.02.2013)
Everything happens for a reason!
Ce-ar spune copilul care ai fost despre adultul care esti?
MaryM85 spune:
BUNA!
ANDA felicitari pt sarcina!
YVY sanatate micutei tale!
eu am fost dimineata la munca, asa greu a fost azi ca nu puteam tine ochii deschisi de somn, asa adormita am fost azi offff!
cami_antonia spune:
yvy stiu ce zici tu da nu pot sta foarte calma
ca eu am trecut prin ceva f nasol cu cumnata care a stat nepasatoare si era sa nu mai fie din ignoranta
ea fiind cadru medical
eu stiu ca tre sa stau calma
si incerc sa ma bucur de viata ca si pana acum
doar ca vreau sa ma informez ca in caz de ceva sa stiu la cine apelez si ce pasi tre sa urmez
nu sa ma ia pe nepregatite
oricum la vara mergem cu ea in germania (sper sa reusim sa facem si rost de bani, chiar daca ar fi sa ne impriumutam) la un control la un medic roman care a operat multi copilasi sa vedem ce zice si el
diagnosticul e asa
INSUFICIENTA MITRALA USOAR SPRE MEDIE PRIN PROLAPS MINOR
INSUFICIENTA TRICUSPIDIANA MINORA
si inca niste chestii care nu le mai scriu pe aici
asta e esentialul ca sa zic asa
cami_antonia spune:
LAVI DA SE BATTTTTTTT
si inca cum
sa vezi ce o impinge antonia pe petra
si ce ii da petra la palme in cap cand e cea mare obosita
ahahahaha
da mie imi place sa le vad ca isi apara intyeresele
le las putin
apoi intervin daca vad ca se ingroasa gluma ca sa zic asa
tre sa stoie sa invete sa se si apere
am invatat-o pe antonia daca da in ea cineva
sa plece de acolo daca nu sa bareze palma celui care da
as vrea sa o duc la karate deja pe antonia
sa invete autoaparare
ca eu am facut si a fost esential in viata din bucuresti sa ma sinmt stapana pe mine