LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Anda_15 felicitari mami ! Inca o burticuta!.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
37 saptamani+ AMR 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

monas ma bucur ca ne-ai scris asa am ras cum ai zis ca te simti ca o musca fara cap.
te vei obisnui cu programul. era si mai bine daca nu plangeau puiutii dupa tine, plecai si tu altfel de acasa

anda bravoooo, mami normal ca esti gravi dupa atatea teste pozitive ma bucur tare mult, sarcina usoara si la termen

n-am mai resuit sa intru deloc pe fb sa vad ce mai este pe acolo

strumphitza sigur tu intrii acolo dar eu n-am mai reusit, mai intra si aici. ce mai faceti?
la serviciu nu vreau sa vada nimeni ca intru pe fb, avem camere aici ca doar lucram in domeniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Cineva sa ma opreascaaaaa!
Tot gust din mucenici si gust si gust Cred ca-mi iau revansa pt anii trecuti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

felicitas ce putin mai ai, 3 saptamani ma bucur ca este totul bine, cred ca abia astepti marele moment

eu nu mai fac nimic, imediat plec acasa ca ne-a zis sa plecam la 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Sarumana mult pentru felicitari, inca nu indraznesc sa ma bucur ca la mine primele saptamani de sarcina se rezuma la batalia cu iminenta de avort(experienta traita si lupta pieduta de vreo 3 ori pana la Alex), dar incerc sa stau Zen si daca e sa fie, atunci va fii, daca nu, mai incercam

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani Eva si Fabian!!!sa fiti sanatosi,norocosi si cuminti

Delia sa-ti fie de bine,eu nu stiu cum se fac mucenicii si nici nu cred ca am mancat vreodata
Anda felicitari,gandeste pozitiv
Eu am bagat un spanac pt.mine,ami plce tare mult si se pare ca au flamanzit fetele mele nemncacioase ,a mare pt.prima oara o aud ca-i foame si ca vrea gratar de pui cu pireu,nu-mi vine sa cred
fug sa dorm un pic sunt asa de obosita...ah m-am facut roscovana ,nu am mai fot asa de vre-o 10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello, mamici!

Noi dam din una in alta...
Azi-noapte la 2 L s-a trezit, avea febra 39grdC
Am stat de paza toata noaptea, azi am mers la pediatra imediat: are rosu in gat si muci verzi cat cuprinde tot in gat, inca n-au inceput sa curga; si eu ma bucuram ca nu i-am dat raceala mea
Azi toata ziua a avut febra mare, abia i-am scazut-o sub 39grdC si acum doarme saraca, ii ardeau ochii-n cap

Deci sper sa fi trecut faza cu febra, sa inceapa mucii ca eu o iau raznaaa...

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

"LA MULTI ANI!" MAMICILOR sa fim sanatoase si sa ne bucuram de comorile noastre
cate o pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza!
Sergiu si Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

LA MULTI ANI SONIA SI SERGIU!!!!!! sa cresteti mari , cuminti si cu minti sa va bucurati parintii!!!!!!
mami treci pe aici si ne zi macar 2 vorbe
LA MULTI ANI GHEORGHIA !!!!!
LA MULTI ANI CRISTI!!!!!
Anda felicitari pt burtica....si nu te mai gandi la cei mai rau....chiar daca ai acea problema....

Yvi ce pacat....de la voi sigur a luat de a debutat asa puternic..ii copsese cum se zice....sanatate rapida....bine ca a fost in w-e si pana luni sa mergeti la gradi si fie fata incantata iar.....acum cum sunteti?

Mada ce vreme de gradinartit ai nimerit.....sa nu te oboseti pe rau sa nu te doara genunchiul....ce chinion si pe tine..sper sa rezolvi cu fizioterapia asta....pe tocuri mai mergi?
C&C cum sunt?

Roxy de la 15 ai plecat???/...hm...numai timp sa te faci frumoasa pt iesitul cu fetele..sau ati fost cu sotii acasa....
ce bine ca A nu plange dupa tine...dar era si de asteptat ca tu cu mami tot ati crescut-o impreuna si ea era obisnuita cu buni
2fete frumoase

Ailed mai ai mucenici?....acus ma bag si eu la o serie..10 pungi a luat barbata miu....si cica sa mai tin dieta

Milli cum nu ai mancat niciodata mucenici..nu stii ce pierzi......ia fuguta la marchet ia o punga , putina nuca ...si niste mirodenii..lamaie scortisoara si iincearca-i si tu....
uite eu nu am facut niciodata din cei moldovenesti...anul asta imi propusesem..chiar luasem drojdie si toate cele..dar a venit o verisoara pe 7 la noi si a zis ca face ea si ne da si nua..asa ca astept azi
felicitas stii ca m-am gandit la tine...nici eu nu am mai intrat zilele astea ,dar tare curioasa am fost sa vad cum ai trecut de 1 martie....ma gandeam si la ce zicea cumnatul tau..ha ha....

off vroiam sa mai vb cu voi..dar A a gasit o punga de seminte si ma bazaie ca vrea sa-i curat...asa ca ma execut

Mergi la inceput