Atentie, parinti!
De ieri, nu imi revin, tremur mereu...
1 martie, ora 15:25, Bucuresti, zona Domenii, strada Constantin Buzdugan, langa stadionul de rugby. Mergeam linistita pe trotuar, pe partea cu stadionul. In fata mea, din sens opus, o bunicuta cu nepotica de vreo 4-5 anisori de mana, se plimbau. Le admiram, gandindu-ma la fetita mea. La un moment dat, bunica a mutat fetita brusc in mana cealalta. M-am gandit ca este vreun caine printre masini, nicidecum...
Cand am ajuns in dreptul locului respectiv...
Un barbat, intr-o masina, cu portiera larg deschisa si cu picioarele sprijinite pe asfalt, dezbracat pe jumatate, se masturba si gemea cu foc.
Am avut timp sa aud "Doamna, va rog sa ma ajutati sa fac si eu o l...! Te roooogggg, ajuta-ma sa termin!".
Am mers vreo 10 metri, sa gasesc un indicator cu numele strazii si am sunat instantaneu la 112. Mi-au facut legatura la Politie, dar respectivul cred ca s-a prins, ca a intors masina si a demarat in tromba.
Nu am fost atenta la marca auto, pentru ca eram cu ochii cat cepele sa ii vad numarul
B 76 T P U , auto alba.
Politia mi-a spus ca il vor verifica...dar teama si scarba pe care le simt...m-au facut sa va povestesc prin ce am trecut.
Ma paralizeaza ideea ca unul ca nenorocitul asta poate face mai mult...
Atentie, asadar!
www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Raspunsuri
Alizee spune:
Multi nebuni, pe lume !
Foarte bine ca l-ai reclamat la politie. Sper sa il si caute.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ralualexandrei spune:
Ai procedat corect Raza de soare.
Sper sa-l gaseasca pe nenorocit.
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
giulia81 spune:
ai procedat foarte bine
sper sa il si gaseasca pe animal
ar trebui sa ii faci reclama si pe fb... ca toti care ii vad masina sa il recunoasca!
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
Raza de soare spune:
Am postat si pe facebook, in acelasi timp cu desprecopii, iar pe facebook se share-uieste la greu. Ma intreb... daca dau postarea la vreo televiziune, m-ar lua in seama sau e musai sa ai foto/video?
www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Ioana_Pos spune:
Cred ca ii tranteam portiera peste picioare!
Eu as merge la politie sa fac reclamatie impotriva persoanei care era la ora in masina cu numarul impotriva bunlor moravuri etc si pentru ca m-a lezat pe mine personal scena. Nu stiu insa daca se va rezolva ceva...
OFFTOPIC: Mie mi s-a furat telefonul din mana si replica politistului a fost "victima isi incita agresorul" sau cam asa ceva
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raza de soare Am postat si pe facebook, in acelasi timp cu desprecopii, iar pe facebook se share-uieste la greu. Ma intreb... daca dau postarea la vreo televiziune, m-ar lua in seama sau e musai sa ai foto/video? www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami! Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura. |
poti sa imi dai, te rog, linkul de pe fb... sa il sharuiesc si eu!
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
Raza de soare spune:
Giulia, ti-am dat pm.
Ioana, este o idee buna. Nu stiu insa in cat timp, legal vorbind, pot face aceasta reclamatie. Eventual, Marius, ma poti ajuta cu niste sfaturi?
ni-na spune:
E bine ca ai sunat,ca ai facut ceva.De-ar fi mai multe(i) ca tine,poate s-ar abtine.Mi-e mila de saraca bunica,ce explicatii a trebuit sa dea pruncei.
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Poti depune plangere cu succes doar daca este identificat. |
Eu am depus plangere impotriva persoanei care mi-a lovit copilul peste fata, fara sa cunosc nimic despre ea, urmand ca, atunci cand o mai vad, sa sun la politie pentru a veni sa o identifice. Aici situatia este mai ok, deoarece Raza are numarul masinii! In cazul meu, plangerea este inca nesolutionata pentru ca n-am mai vazut persoana... Chiar daca acel individ nu va pati nimic, macar va fi chestionat de politie, iar cu vreo ocazie urmatoare va avea in antecedente aceasta plangere facuta de Raza.
Deci, eu as depune plangere, chiar daca nu stiu numele persoanei