Atentie, parinti!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sigur ca poti depune plangere - este fix degeaba daca nu este identificata persoana. Este logic ce am scris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Sigur ca poti depune plangere - este fix degeaba daca nu este identificata persoana. Este logic ce am scris?

Da, doar ca ea are elemente de identificare a persoanei - numarul masinii, plus ca il poate identifica vizual, in caz ca este intrebata: "El e cel pe care l-ati vazut?". Este logic ce-am scris?

Mergi la inceput

Citat:

Poti depune plangere cu succes doar daca este identificat.

Si acum daca citesti ce am scris prima data este logic? Are coerenta? Exprima ceva diferit? Off offf.. in fine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Citat:

Da, doar ca ea are elemente de identificare a persoanei - numarul masinii, plus ca il poate identifica vizual, in caz ca este intrebata: "El e cel pe care l-ati vazut?". Este logic ce-am scris?

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de Denis (17.06.2006)

mai are nevoie de martori...in lipsa pozelor etc.

Mergi la inceput

Corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Citat:

Este foarte logica fraza dar genul acesta de comentarii spune si politistul cand zice "lasati doamna ca oricum ii dam drumu'". Cel care primeste aceste cuvinte intelegand ca mai bine nu se mai oboseste sa faca ceva. Sa lasam lucrurile sa decurga ca si pana acum.

Cred ca e bine sa fie si alte cuvinte adaugate despre cum sa fie cu folos o plangere de felul acesta, ca un check list.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Cred ca ii tranteam portiera peste picioare!
Eu as merge la politie sa fac reclamatie impotriva persoanei care era la ora in masina cu numarul impotriva bunlor moravuri etc si pentru ca m-a lezat pe mine personal scena. Nu stiu insa daca se va rezolva ceva...
OFFTOPIC: Mie mi s-a furat telefonul din mana si replica politistului a fost "victima isi incita agresorul" sau cam asa ceva

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

in cazul meu replica politistului a fost: e cuvantul tau impotriva cuvantului lui

si

daca vrei sa-l dovedesti organizeaza-i un flagrant peste o saptamana doua (si mi-a prezentat si un posibil scenariu....am refuzat...ma mai trezeam si trasa prin tribunale pentru provocare sau incitare)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Citat:

Poti depune plangere cu succes doar daca este identificat.

Eu am depus plangere impotriva persoanei care mi-a lovit copilul peste fata, fara sa cunosc nimic despre ea, urmand ca, atunci cand o mai vad, sa sun la politie pentru a veni sa o identifice. Aici situatia este mai ok, deoarece Raza are numarul masinii! In cazul meu, plangerea este inca nesolutionata pentru ca n-am mai vazut persoana... Chiar daca acel individ nu va pati nimic, macar va fi chestionat de politie, iar cu vreo ocazie urmatoare va avea in antecedente aceasta plangere facuta de Raza.
Deci, eu as depune plangere, chiar daca nu stiu numele persoanei

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de Denis (17.06.2006)

individul pe care l-am reclamat eu avea alte reclamatii la fel de neprobate ca si a mea...nu au influentat cu nimic pozitia politistului...politistul a spus ca mai au reclamatii dar ca nu exista martori care sa sustina "reclamagii" si nici alte probe...deci apa de ploaie...au inregistrat plangerea mea si a pus-o in varful capitei cu reclamatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

imi place foarte mult atitudinea pe care a luat-o Raza de Soare.

Dar... eu nu mergeam pana la a face public numarul masinii, atata timp cat nu stiu daca acea masina este proprietatea onanistului sau nu.
Daca acea masina nu e proprietatea lui poate face mult rau unui om nevinovat.
Linsajul asta public fara ceva concret legat de proprietar este inadmisibil.
Eu nu as mai imprastia numarul acela nicaieri.

Ps - in general onanistii, care se si expun sunt fricosi. Ei pot fi speriati si isi iau repede talpasita. Asta in cazul in care mai dati peste astfel de oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Reclamatia fara martori nu are rezultat.
Totusi, sunt sanse sa fie mai multe reclamatii de acelasi fel la adresa individului, ceea ce schimba datele problemei.

Mergi la inceput